jedrekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 czyli tylny zderzak w R-line jest taki sam jak w zwykłym?
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 czyli tylny zderzak w R-line jest taki sam jak w zwykłym? W przedlifcie na bank, nie wiem jak to jest w polifcie No chyba, że ja i miliony osób na świecie nie zauważa różnicy?
KERCZI Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 dzięki bardzo za mega wyjasnienie...lampy też odpuszczam... a felga miodnie....tylko kurcze nie wyglada na 20"... pytanie jak spadnie komfort... p.s. poszukiwania czas zacząć...
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Ja jeżdżę na gwincie i 19'' teraz już 2 sezon i mam mega komfort. Jeśli planujesz wkładać do tego zawiasu co masz u siebie to 20'' będzie jak koza. Albo inaczej to podregulujesz żeby auto bardziej siadało. Jak dla mnie tam nawet 19 będzie mega kozowato. Ja przy gwincie skręconym mega w dół mam wrażenie kozy u siebie Edytowane 24 Listopada 2014 przez rafalekx
KERCZI Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja jeżdżę na gwincie i 19'' teraz już 2 sezon i mam mega komfort. Jeśli planujesz wkładać do tego zawiasu co masz u siebie to 20'' będzie jak koza. Albo inaczej to podregulujesz żeby auto bardziej siadało. Jak dla mnie tam nawet 19 będzie mega kozowato. Ja przy gwincie skręconym mega w dół mam wrażenie kozy u siebie bo Ty już zboczony jesteś...
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja jeżdżę na gwincie i 19'' teraz już 2 sezon i mam mega komfort. Jeśli planujesz wkładać do tego zawiasu co masz u siebie to 20'' będzie jak koza. Albo inaczej to podregulujesz żeby auto bardziej siadało. Jak dla mnie tam nawet 19 będzie mega kozowato. Ja przy gwincie skręconym mega w dół mam wrażenie kozy u siebie bo Ty już zboczony jesteś... mi jeszcze daleko do tego zboczenia... ale lekkie nagięcie psychiki jest
bodek756 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 No faktycznie felgi z merca jakoś małe wyglądają ;p to są te od jacka tak ? to za zderzak malutko dałeś ja na szczęście zderzak też już mam tylko teraz progi mi zostały ;p a co do lamp, może warto by było spróbować psiknąć bezbarwnym z odrobiną czarnego koloru ?
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 No faktycznie felgi z merca jakoś małe wyglądają ;p to są te od jacka tak ? to za zderzak malutko dałeś ja na szczęście zderzak też już mam tylko teraz progi mi zostały ;p a co do lamp, może warto by było spróbować psiknąć bezbarwnym z odrobiną czarnego koloru ? Tak Jacka No właśnie nie rzuciły mnie na kolana na żywo autko w dodatku "najeżone" bo nie dało się ugnieść i pojeździć. Mam całą zimę na to... pomyślę. A Ty Bodek sprzedałeś swoje? Jakiś plan na nowe koła jest?
bodek756 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 co do kół, hm najpierw muszę moje sprzedać. Mam ważniejszy priorytet w postaci zawieszenia
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 co do kół, hm najpierw muszę moje sprzedać. Mam ważniejszy priorytet w postaci zawieszenia Żebyś tylko nie wysadził go w... powietrze... Ja zostaję przy gwincie I chyba też odwiedzę kowala
jedrekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 No chyba, że ja i miliony osób na świecie nie zauważa różnicy? ja też chyba należę do tych milionów osób ale to trochę dziwne jest.. no ale przynajmniej takiej podczas dokładania
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nastepny wóz własnie bedzie CC - R-line , Mega auto szczególnie w pakiecie R-line
rafalekx Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nastepny wóz własnie bedzie CC - R-line , Mega auto szczególnie w pakiecie R-line Możliwe, że latem przyszłego roku auto będzie do sprzedania, obserwuj temat jozek spokojnie, fotka robiona z rąsi na szybko. Myślę, że zbiorę się wreszcie na jakieś cykanie ze statywu i nowym szkiełkiem Szkoda tylko, że na aucie setup zimowy... ale i tak odmieniony względem poprzednich lat
rodzyn889 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Piękne Szukałem CC zamiast a4 b7, różnica w cenie tylko kilka tysi ale jednak kilka tysi zostało w kieszeni
GILI Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na tych kołach z mercedesa będzie wyglądał rewelacyjnie...moim zdaniem.
rafalekx Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na tych kołach z mercedesa będzie wyglądał rewelacyjnie...moim zdaniem. Może i tak, ale kółka zostają te co są. Na żywo aż takiej piorunującej różnicy nie widziałem, a poza tym uznałem, że nie będę kombinował. Możliwe, że autko będzie na sprzedaż w tym roku.
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cos do hamowania by sie przydało lepszego...
rafalekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cos do hamowania by sie przydało lepszego... Głównie jeśli chodzi o estetykę/wygląd pod felgą to tak. Bo ogólnie to co jest ori radzi sobie wystarczająco. No może czasami jak przeginam latem to myślę że przydałyby się lepsze Nawet były przymiarki do zakupu... Ale może nowy właściciel sobie dołoży. Mi się już nie chce chyba tym bardziej, że kilka miesięcy temu wpadły nowe tarcze.
grzesiek646 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 No to okazało się ze sąsiad ! Autko super prezentuje sie na zywo Wiecznie sie zastanawiam jak na tym gwincie wjezdzasz do naszego garazu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi