Kali89 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ponad miesiąc temu rozwaliłem zderzak z przodu:( nie posiadałem akurat gotówki więc postanowiłem coś z niego zrobić Prace zacząłem od cięcia: Następnie podorabiałem blaszki i zacząłem je spawać i nitować ze zderzakiem Później oczywiście szpachlowanie elastyczną szpachlą i podkładzik Następnie polakierowanie i oto efekt końcowy: Mam nadzieje ze wam się spodoba bo wydaje mi sie że glupio to nie wygląda:) Starałem sie nie zrobic wioski i mam nadzieje ze tak jest:) Licze sie z tym że nie każdemu może sie on spodobać ale w końcu to była tylko kwestia zaoszczędzenie kasy:)
xdanielx Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jak na moje oko i gust to jest dobrze:good: jedyne co bym zmienił to to, aby na dole zderzaka było trochę więcej części lakierowanej ( trochę zmniejszyć wloty) tylko tyle. Dobry pomysł
Trzesio Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 jak sie chce to mozna zrobic cos z niczego a tak z ciekawosci rozklejales jakos kierunek do ciemnienia czy takie kupiles?
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ja bym zmienił ten rozwarty kąt wlotów zewnętrznych na bardziej zbliżony do prostego:wink: ale tak tez nie jest źle
OLI_B5 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ja bym zmienił ten rozwarty kąt wlotów zewnętrznych na bardziej zbliżony do prostego:wink: ale tak tez nie jest źle Dokładnie bo troche zbyt duzy kąt jest , ogólnie wyszło bdb było jeszcze na gładko zrobić
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- Ogółem dość ciekawy przedlift...
kkrawat Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- Ogółem dość ciekawy przedlift... I wyszedl taki przedliftowy RS..tylko czy ta robota nie kosztowala cie wiecej niz inna skorupa
robertjudi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Elegancko Ci to wyszło ,brawa za odwagę i pomysłowość
flin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Super Ci to wyszlo, jak Ci ktos powie ze wies to nie sluchaj, super pomysl i super wykonanie szkoda ze sam nie mam zdolnosci do robienia takiej rzezby bo chetnie bym taki zrobil u siebie zderzaczek
Kali89 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie chciałem za bardzo ingerować w kat ponieważ ciezko by mi bylo zrobic scianke a tak to poprostu jest kształt wlotow starego tylko dziury wieksze:) chccialbym zrobic z niego rs ale naprawde ciezko by bylo to ogarnac a potrzebowalem to zrobic w miare szybko:) Co do kierunkow to takie juz mialem jak kupilem autko:) A kosztowała mnie ta przerobka tyle co na szpachcle elastyczna bo lakier mi zostal z malowania calego auta:) a reszte sam zrobilem:) Wujek mi tylko pomalował Ciesze sie ze wam sie podoba:)
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 no ładnie bravo za pomysł i realizację, wyszło super
slavko87 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a ja bym tutaj widzial jakies halo soczewkowe i moze dokladke od cupry, trzeba by porobic vt jak by to wygladalo no i siatka mogla by miec wieszke oczka:wink: ogolnie przyciaga uwage zderzak
bediks Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mi też się podoba , plus ogólnie za to ze wkoncu jakiś mod homemade którego nie skrytykowalo pol forum jak to często ma miejsce a naprawdę się podoba:wink:
MalyMis Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Naprawdę fajnie Ci to wyszło kolego
Kali89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zastanawiałem sie nad jakimis halo ale doszedlem do wniosku ze tak jak jest prezentuje sie ładnie i nie trzeba montowac halogenow:) Moze za jakis czas zaczne cos kombinowac:)
wojtas32 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 sam malowales pozniej zderzaczek?
Rekomendowane odpowiedzi