michu93 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Siemanko! A więc, co tu dużo opowiadać, miało być a4, ale tata miał taką brzydulę przywiezioną z włoch, więc wyszło jak wyszło. rocznik 1999/2000 przebieg 270000 silnik 1.9 110km ahf z wypasu oprócz standardu: -klimatronik -półkubełki -wyświetlacz w liczniku -alu 15" -trójramienna skórzana kiera -dokładki w kolorze -el. zamykane i podgrzewane lusterka, -biało-czerwone zegary. Zrobiłem jeden wahacz i osłonę przegubu, przednie opony. Do pomalowania jest tylny błotnik od kierowcy - był zagnieciony. Co zrobiłem: Radio alpine cde170rr Wzmacniacz axton c109 Przewody hollywood energetic 21mm3 Sub jbl gt5-12. Rozrząd na częściach ina i skf oraz wzmocniony pasek dayco, termostat wahler, płyn borygo, olej i filtr. Staluch 16" 6.1/2J z oponą pirelli p6000 205/55 z zestawem narzędzi w styropianie. Sterownik centralnego zamka, scyzoryk - nowy wzór. Głośniki Blaupunkt 165mm na przód. Nowa szybka czołowa. Polifty na przód. Podświetlenie podnóży przy otwartych drzwiach - osobno - biały zimny led. Podłokietnik. Emblematy tył out. Żarówki Osram coś tam +90% (3500k) Ramka grila na czarno. Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 fajna maluj listwy drzwiowe bedzie komplecik:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 na wiosnę może, teraz będę musiał błotnik pomalować. zależy jak z robotą będzie, czy będę musiał staż robić czy uda się bez. bo jak dobrze pójdzie, to przez zimę będę kompletował kilka dupereli, żeby na wiosnę było dobrze a dzisiaj kupiłem olej, jakieś pierdzidło na opony, miało działać, ale tylko daje jakiś kolor, ale nie jest źle. i dorwałem osłonę aku z golfa IV i patrzałem, żeby to wsadzić tutaj, ale nie wiem, nie pasuje za bardzo, ale jutro jeszcze popatrzę na to bez osłony i niżej z: a tutaj opony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A3 są ok, to bardzo wdzięczne auta. Zwinne, zwrotne a po chipie całkiem szybkie (masa robi swoje). Szkoda, że na OEM+ w Ostrowie nie byłeś - byłaby czwarta A3:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 no byłem tydzień przed zjazdem do PL :facepalm: ale gdzieś się pojawię ---------- Post dopisany 17-08-2013 at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2013 at 22:14 ---------- jako, że nie miałem zapasu, dorwałem dziś jak nową stalową 16" 6.1/2J z oponą pirelli p6000 jakieś 6mm 205/55 z zestawem narzędzi w styropianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemanko!A więc, co tu dużo opowiadać, miało być a4, ale tata miał taką brzydulę przywiezioną z włoch, więc wyszło jak wyszło. rocznik 1999/2000 przebieg 270000 silnik 1.9 110km ahf z wypasu oprócz standardu: -klimatronik -półkubełki -wyświetlacz w liczniku -alu 15" -trójramienna skórzana kiera -dokładki w kolorze -el. zamykane i podgrzewane lusterka, -biało-czerwone zegary. Zrobiłem jeden wahacz i osłonę przegubu, przednie opony. Do pomalowania jest tylny błotnik od kierowcy - był zagnieciony. Dołożyłem: -radio alpine cde170rr -wzmacniacz axton c109 -przewody hollywood energetic 21mm3 -sub jbl gt5-12. Aktualnie czekam na skrzynie pod głośnik. Jutro jadę się umówić na rozrząd, olej z filtrem, termostat. Do końca przyszłego tygodnia będą polskie blachy, bo muszę wracać do DE, a także pilot do centralnego i może podłokietnik. Zdjęcia robione deską klozetową, lepsze będą kiedyś https://lh3.googleusercontent.com/-wiEbJ6ilRj0/UgqLvQ7XUKI/AAAAAAAABK4/U-kxw_tVQ08/s640/DSC_0330.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-pbaCh7MG4I0/UgqL02TFfJI/AAAAAAAABLE/3A1fSsdce9U/s640/DSC_0331.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-xxR64Sr63Po/UgqL1YzSfhI/AAAAAAAABLI/4r6kjwogxF4/s640/DSC_0334.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-Ic98fyheI8w/UgqL52-YDeI/AAAAAAAABLs/vGt6_c5qUVE/s640/DSC_0337.jpg chyba grosiki kosztowal bo dojechany jak pięty Jezusa , kiedy go sprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja tylko biednym studentem jestem/będę od piździernika nie mam w planach sprzedawać jutro powinna zawitać paczka ze scyzorem, wzór nowy, jak się rozleci to poszukam coś innego aha, wyczaiłem, że jest to wersja ambition i jest obniżona o marne 16mm, co za wstyd zrobiłem wyraźniejsze zdjęcia i wrzuciłem w 1. post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a3 jak a3 .. mialem kiedys jedna w tdi i po chipie z 90 na 115 ps zapierdzielała bardzo ładnie Dla mnie tylko te koła jakos mało proporcjonalnie wygladaja z całą reszta pewnie przez pomalowane dokladki. Teraz by sie przydaly felgi chociaz 16-17" .. no i polecam chipa.. auto odmieni zupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 czipa czipa, no ale czipa zależy jak będzie z robotą jak na stałe z niemiec wrócę mam pewien cel, ale to kiedyś. koła na wiosnę będą 18", teraz już nie mam sensu, za półtora tygodnia wracam do niemcowni i siedzę tam do października, więc jak wrócę to już zimówki będzie trzeba zakładać. tymczasem dzisiaj dostałem sterownik do centralnego z 2 scyzorykami z nowym wzorem audi. pozostało w piątek podpiąć migacze, bo nie mam dzisiaj czym jutro kabel z vagiem 2.5 mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandet15 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bardzo fajne autko ciężko coś kupić w fajnej cenie i w dobrym stanie . Na allegro albo wrak albo Audi które dopadł młody adept tuningu Sam się przymierzam do kupna małego auta celuje w Ibize II FL 110 km albo A3 też w 1.9 TDI i jakiś wirusik i będzie to jeździło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 dzisiaj odebrałem polskie blaszki i wsadziłem 165mm na przód, a mówili, że się nie da różnica w graniu jest ogromna, mimo, że nie są to głośniki, które powinny tam wylądować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Też miałem srebrne a3 jak szedłem na studia! tyle że 1.8T (gdyby nie pomalowane doły zderzaków byłaby identyczna, felgi te same też ambition) musisz dopieścić furke, bo jest dużo do zrobienia! polift musi być! jesteś na forum a3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 właśnie jestem w trakcie szukania poliftów na przód w sumie to niewiele jest do zrobienia, środkowa ramka do odświeżenia, jak to w aczy i ten błotnik, który niestety cały czas mi się w czasie przesuwa... narazie złożę listwy na tym błotniku i tam będę jeździł conajmniej do kolejnego zjazdu z de.... tak, jestem na forum a3 ---------- Post dopisany 30-08-2013 at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany 24-08-2013 at 15:06 ---------- wzmocniony pasek dayco, rolki ina, pompa jakaś, termostat wahler, płyn chłodniczy borygo, olej mobil1 10w40 i filtr oleju. klosz reflektora nowy (przejściowo, z powodu wyjazdu) i nowa przednia szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Blachami to Ty się nie chwal. Tym bardziej, że mieszkasz w mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jakoś zapomniałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Przeca wiesz, co jest cięte Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 sam żem cioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 sam żem cioł Yebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 nie ma to jak wracać do polski 700km w trybie awaryjnym zaraz będę ogarniać co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 nie ma to jak wracać do polski 700km w trybie awaryjnym zaraz będę ogarniać co i jak... Kupujesz klunkry to tak jest Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi