arre Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 to dajesz arek w niedziele na spota do wro ryj andrzej z japka nabazgrolił a sie moze zjawie... tyle ze drivera nie mam wiec na sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 na długo kaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 ja ci dam na sucho... pekaesen przyjedz kuzwa! michał, na 5 dni. ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 pekaesy pier**le sie bede tlukl z 5h w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 czego tak krótko... arre, pekaesem i ałdi na czyczepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 no nic nie poradze, wstepnie i tak mialem byc tylko sobote i niedziele... ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jako, że mój licznik lubi disko wino i co ino, słabe podświetlenie, źle wskazuje już paliwo, brak gongu, wskazówka obrotka czasami nie domagała i wyświetlacz po nagrzaniu hieroglify mi wyświetlał to nabyłem nowy nie wiem czy sprawny w 100%, ponoć tak - dałem za niego tyle co na ofiare księdzu się rzuca więc jak nie to opierdzielę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 no i git majonez. ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 fajnie szkoda tylko ze polowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 fajnie szkoda tylko ze polowka narazie są inne priorytety robotę muszę znaleźć, nie mogę się rozrzucać w przyszłym tygodniu pewnie montował będę, bo w tym ciężko z czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a ile to roboty?! pier**l robote rezać czeba! ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a ile to roboty?! pier**l robote rezać czeba!ryj andrzej z japka nabazgrolił muszę instrukcję ogarnąć no może w czwartek się pobawię, bo raczej będę w domu, zobaczę ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- dużo to tam jest roboty z immo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 5 minut? ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 5 minut?ryj andrzej z japka nabazgrolił no już miałem podłączony w aucie, aby ja z polskim vagiem 2.5 to mogę sobie popatrzeć jedynie a dzwoniłęm do ciebie już, żona odebrała ---------- Post dopisany 07-11-2013 at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2013 at 20:39 ---------- kaju, ślizgi pod lampami u mnie nie mają możliwości żadnej regulacji, one są całe razem z przednim pasem dałem zderzak nad ślizgi i wyglądałoby to elegancko, bo z kloszem ładnie się zgrywa wszystko gdyby nie to, że moje ultrasuperhiper lapmy są poprostu c**jowe. trzeba by rozbierać i składać je na nowo w środku - czyli najlepiej bixa robić zdjęć nie dam bo wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 znaczy sie popsules lampky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 znaczy sie popsules lampky jakiś uj je popsuł ---------- Post dopisany 08-11-2013 at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2013 at 17:21 ---------- pytanie z działu technicznego - opierdoliła mnie laguna ii 1.9 dci 120km 6b 3 razy z 2 biegu się braliśmy.. tzn szliśmy na równo. co mam zjebane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 audi a3 jak koledzy pisali wczesniej to zwinne, szybkie i wdzieczne auto... sam mialem a3 w tej samej wersji silnikowej i ani razu przez dwa lata mnie nie zawiodl super auto ale ja bylem na forum a3 i duzo rzeczy w swojej niuni zmienilem polifty przod jak najbardziej na plus, teraz pomysl o poliftach na tyl ( nie ma tutaj zadnych problemow). dokladka zderzaka z halogenami tez bylaby dobra no i koledzy wczesniej pisali na pewno pomalowac dol w kolor auta, aby listwy drzwiowe zostaw czarne poza tym takie sprawy jak pomalowanie plastikow w srodku w czarny fortepian, srebrne ramki zegarow czy galka biegow sline - tez dobre pomysly na poprawe wygladu bezawaryjnosci w kazdym badz razie na pewno jak bedziesz dbal to bedzie Ci sluzyc;) pozdro szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 znaczy sie popsules lampky jakiś uj je popsuł ---------- Post dopisany 08-11-2013 at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2013 at 17:21 ---------- pytanie z działu technicznego - opierdoliła mnie laguna ii 1.9 dci 120km 6b 3 razy z 2 biegu się braliśmy.. tzn szliśmy na równo. co mam zjebane? Biorąc pod uwagę że zdrowie 1.9tdi mialy gifty od fabryki (przewaznie 115-120ps) a 1.9dci cierpiały na nietrzymanie mocy w serii (przeważnie 110-115ps), a do tego uwzględnimy różnice w masach (laguna duzo cięższa) to możliwe ze masz cos skopane albo kierowik nie ogarnia furki ) To moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 licznikową setkę kręciłem w 9.5s bez problemu wszystko jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Powiem Ci że moim dawnym A3 1.9tdi 90ps zrobionym na 115ps brałem się z kumplem któy ma lagune i po mimo ze ja jechalem z pasazerem a on sam dostawał baty .. moge laguna z którą jechałeś była po programie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi