musti Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ciekawe jakby u mnie siadly. ☺ bierz Prezes i zakładaj Kurfa nawet nie wiedziałem ze Ty masz a4:decayed: Tapnięte z SGS5 Obudziłeś się w porę ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 i jakie koło teraz wpadnie Wujek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 i jakie koło teraz wpadnie Wujek? Jest plan wsadzić 9.5J - 10J ale póki co te się muszą sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Plany zacne Ja już rozpuściłem wici, jak coś się trafi zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Odświeżę trochę temat a więc W końcu udało się ogarnąć polerkę całego auta.Podejrzewam , że od nowości nie było nic robione z lakierem . Poniżej foto-pstryk które udało się zrobić Przygotowanie - mycie i oklejenie Tutaj już jedziemy z robotą Było Jest Niebawem kolejne info i foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Poka fote z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wnetrze dalej kosior, stolki mega wypas jak pamietam z OEMu ale kola tu teraz porzadnego brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jeeeest i koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Właśnie, koło jest a fot jeszcze nie ma, Musti dajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Do kół to trzeba WideBody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Moje koła Rs-y się sprzedały a więc była chwila by się rozejrzeć za jakimś fajnym kołem na ten sezon. Póki co wpadły nowe opony . Jeździłem na NEXENACH wcześniej i nic złego o nich nie powiem mogę tylko polecić Niebawem kolejne info i fotostory Edytowane 28 Marca 2015 przez musti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 skoro 215 to licze na conajmniej 9j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No Wujek , ladnie lecisz z tematem , nie moge sie doczekac rolki jaka wpadnie ,ale z tego co rozmawialismy to bedzie grubo i tlusto powodzenia w skladaniu wszystkiego i zaraz skrobie do ciebie pw w sprawie tej polerki Wyszlo MEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Sie dzieje wujek ! Ja w tym roku chyba tez pykne poler jak 2 lata temu tylko nie zrobie tych błędów co ostatnio po nim xD Efekt bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 będzie grubo w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wkońcu tu dotarłem.Megakox ta polerka, sam będe musiał pomyśleć nad takim lustrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Dziś udało się coś tam dalej podziałać w temacie póki pogoda dopisywała Ramka grilla pryśnięta plasti-lakiem w czerń Mała przymiarka Auto brudne że patrzeć nie można ale niestety takie pogody Muszę cyknąć jeszcze foto pomalowanej ramki grilla już na aucie ale to na dniach Niebawem kolejne fotostory Pzdr Rooney dzięki Edytowane 29 Marca 2015 przez musti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Powiem jak wladi przed stasindą: NIŻEJ NIŻEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooney1990 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Fakt, jakby bylo nizej to malina Ale ten j**any stary kabanos ma cos w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Rooney bo jak tu zaraz milicaj na wątek wpadnie to pałą przez łęb dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi