alani2 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Kolejny raz wycieczka do Gdańska droga S7 zdjęcie przy 215km/h dobiłem do 230km/h :banan: co mnie zadziwiło bo wcześniej 215 to był v-max. Wina starej pompy ? ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- A może 38E działa ? ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Zaczełem rozglądać sie za FMIC znalazłem zestaw do A4 b5 1.9tdi FMIC intercooler KIT Audi VW 1.9TDI A4 B5 passat (3667830706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale chyba ktoś z tą ceną zrobił salto na twarz Pytanie jest ktoś na forum kto by zdziałał cały dolot ? tzn zrobił rury z kwasówki ? ---------- Post dopisany 17-11-2013 at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2013 at 17:22 ---------- I po długim poszukiwaniu wynalazłem dokładkę zderzaka co prawda nie typowa ale jakże zacna Dokładka zderzaka przód Audi a4 b5 (3703911128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i pewnie będzie trzeba skleić ze zderzakiem ;/ no ale na razie mam nadzieje że będzie pasowała na wpinki. jak da rade spasować dorzucam światła dalekosiężne w miejsca na halo kolejny HID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 a co z resztą nadwozia? ta dokładka bardzo obniży przód wzgledem progów i tyłu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 szukam właśnie jakiejś sensownej dokładki tylnego zderzaka i progów jeśli macie jakiś pomysł z chęcią poczytam aha i myślę o wywaleniu listw drzwi dolnych tak jak ty masz a co zrobiłeś z nakładką na progi ? bo jak jest listfa to fajnie sie zgrywa ale jak jej nie bedzie to będzie d*pa. ---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 01:11 ---------- AUDI A4 B5 (8D) *DOKŁADKA ZDERZAKA TYŁ*DJ-TUNING (3685061714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ta troche wiocha co Panowie ? ;/ ---------- Post dopisany at 01:18 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ---------- a progi chyba te Progi AUDI A4 RS4 B5 SEDAN AVANT SUPER JAKOŚĆ!! (3641629573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Za ta cenę kupisz ładne progi od S4, oryginalne i pasujące a nie jakiś chłam, ewentualnie za ułamek ceny progi od omegi i troszkę je podpiescisz... A ten zderzak to od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 nie no daruj sobie te dokładki:facepalm: progi od RSki bedziesz musiał troche przerobić, a i błotniki dospawać do nich o którą listwe Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Z tymi dokładkami to lipa nie moge wynaleść nic ciekawego a z samym przodem to fakt komicznie będzie wyglądało ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 tego sie nie usuwa przy montązu innych progów, progi S4 czy RS to zwyczajnie nakładki na ten próg A4:wink: jedynie co to trzeba pogodzić je z listwami wewnętrznymi na progu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Chłopaki mam jeszcze audi a3 2.0tdi oznaczenie BKD 2006r wyskoczył mi błąd 19.559.96 motor klapy kolektora dolotowego może mi ktoś to wyjaśnić o co z tym chodzi ? ---------- Post dopisany 23-11-2013 at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2013 at 21:31 ---------- dzisiaj o 22 jakiś pacan na parkingu podjechał tak blisko że obtarł mi prawe lusterko i prawe nadkole... Elementy do malowania, złapałem gościa. i teraz pytanie bo nie wiem jak sprawę załatwić, A> lakierować a on pokryje koszty B> Kupić elementy w kolorze za które on zapłaci I pojawia się pytanie pierwsze czy dużo trzeba rzeźbić żeby wstawić lusterko z angola <duże> Audi A4 B5 lift Lusterko prawe lewe duze LZ3L (3686112246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a drugie czy nadkola/błotniki od lifta będą pasowały P&P BŁOTNIK LEWY / PRAWY A4 B5 FL LZ3L ORI IGŁA ! (3701342156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Brać kasę z OC sprawcy:whistling:, nie baw się w żadne gość zapłaci. Nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Blotnik jest inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 chyba pozostawię to bez komentarza :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Druczek znajomo wygląda( taki sam dostałem w prezencie 1-dnia Świąt), tylko ja dostałem mniej punktów:wink: gdzie Ciebie capneli? policja z olecka widzę robi porządki:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 no ale prędkosc też swoje robi, tam jest o 151km, to raczej teren zabudowany miałes na wykroczeniu, bo na 90tce nie da sie dyszlem tyle polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 http://s15.postimg.org/mp2j3scpz/100_3571.jpgchyba pozostawię to bez komentarza :facepalm: Trochę cię ponoisło:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 http://s15.postimg.org/mp2j3scpz/100_3571.jpgchyba pozostawię to bez komentarza :facepalm: Jak dla mnie to nie ma się czym chwalić. jak tak będziesz latał to kiedyś cię pokażą w tv jak tego pajaca z Kamienia Pomorskiego Na autostradzie, ekspresówce, no nawet na obwodnicy 2 bomby to całkiem co innego niż w zabudowanym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubica86 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ta 1 to chyba odrobina bo przy 200 i po podwójnej to raczej po prawu by było albo z 1500 kary. Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 max za prędkość masz 10pkt i 500zł nie ważne o ile przekroczysz tak pisze w kodeksie który ulega zmianie w 2016r przy przekroczeniu prędkości o 100% będzie sie traciło lejce na 3msc tak mi policjant powiedział. Capneli mnie na wlocie do ,,Daniel'' jadąc z olecka jest tam 4km prostej lekki łuczek w prawo i wioska 300 metrowa na której jest ta brzydka 50-tka z tą podwójną chodziło o wyprzedzanie.. układ wygląda następująco 500 i 10 prędkość 100 i 5 linia, wynik 600zł w plecy oraz mus korzystania z tempomatu 90km/h przez 365dni ;/ <17pkt> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a opony masz chociaz dobre skoro zdarza ci sie czesto tak szybko latac? bo nie chcialbym jechac z przeciwka w momencie w ktorym chociaz jedna opona powie nagle papa ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- ps. nie chce cie obrazac ani nic z tych rzeczy, ale miej na uwadze to ze nie jestes sam na drodze i nie masz mega sportowego i przyczepnego auta zeby czesto latac z takimi predkosciami, a po twoim wątku widze że to lubisz obyś po prostu nie skończył nawet na trzeźwo jak ten koleś z kamienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 szkoda ze ta pierwsza jedynka w "151" jest innego koloru niz pozostale wszystkie znaki i charakter pisma kompletnie inny w porownaniu do pozostalych jedynek ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- nie wspominajac o odstepach pomiedzy poszczegolnymi wyrazami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 hehe może i tak... ale nie zmienia to faktu, ludzie, jeździć z głową, osobiście cały czas jestem w szoku po tym wypadku w kamieniu pomimo że to inna sytuacja ale zawsze... auto to nie zawsze zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi