laszek91 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Urywa jaja! Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Progi z S-Line fajnie by wizualnie dół rozszerzyły i bardziej uwydatniły glebę, ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 szukam generalnie to będzie chyba jedyna część s-line na zewnątrz. Na tył będzie dyfuzor zderzaka rdx, przednia dokładka już jedzie do mnie rdx i cały czas waham się nad frontem ale coś wykumam, trzeba zrobić virtuale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 szukam generalnie to będzie chyba jedyna część s-line na zewnątrz. Na tył będzie dyfuzor zderzaka rdx, przednia dokładka już jedzie do mnie rdx i cały czas waham się nad frontem ale coś wykumam, trzeba zrobić virtuale po co szukać, przecież progi ori w ASO nie są drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 250zł 1szt. nie ma sensu szukać na allegro drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak wygląda ten dyfuzor rdx? Jakieś zdjęcie poglądowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Chyba nie taki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a ma ktos z was nr na te progi s-line ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 8K0 854 932 A listwa na próg strona prawa 8K0 854 931 A listwa na próg strona lewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 bardzo podobna dokładka tylko nie do s-line, inny kształt. tak wygląda mój rdx, podawałem wymiary niemcom i mi zrobili na zamówienie pod zderzak bez s-line to VT robione przez kumpla, ale jednak u mnie będzie inny front. dzięki za numery progów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak bym byl w pl posxukal bym speca ktory wspawal by zderzak z s5 Ten dol ryje mi banie t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9vxm9tdnZkFUARst6t0x_ep68ACNaZ5PGq5pIi3uDmnG8CUi3ipZxGAHY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 jest siła i moc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sorry, ale ta dokładka traci wiochą i gryzie się z tym świetnym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak bym byl w pl posxukal bym speca ktory wspawal by zderzak z s5Ten dol ryje mi banie t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9vxm9tdnZkFUARst6t0x_ep68ACNaZ5PGq5pIi3uDmnG8CUi3ipZxGAHY no to dajesz jak dla mnie to nie na moje nerwy ale efekt by był kosmos na tym zderzaku... Ja na razie zostaję przy wieśniackiej dokładce A i jeszcze dojdzie fejs wieśniacki także uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak teraz popatrzylem to jednak zderzak od rsa trzeba by bylo ciac a to juz koszta :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 i wyobraź sobie sytuację gdy dzwoni do Ciebie pan Zbych i mówi ... Ty , uciąłem a jednak nie pasuje :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dlatego napisalem ze w PL. Znalazl by sie taki co by sobie poradzil hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jach0o Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 kapitalny kolor... zawsze mi się niepodobały czerwone, muszę jedank przyznać że bajeczne auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Kolejny temat do którego zaglądam popatrzeć i jutro robie to samo to nie Vosseny a Wojtsseny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 heble z ttrs, kolejna próba listwy boczne z S4 dokładka 3tlg rdx ( WIOCHA ) tego znaczka nie będzie ale coś w ten deseń dyfuzor tylnego zderzaka po 2 tyg walki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi