Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blachara z tej lani:wink: Ale nie można się jej dziwić bo sekcja jest naprawdę cool:slina:

A tak serio, to naprawdę szkoda. Tym bardziej ze jeszcze niedawno wpakowałeś pewnie trochę w zabezpieczenie lakieru:kwasny:

Opublikowano

dobrze że tak bokiem ją trafiłeś a nie poleciała na maskę , szybę i dach . Dopieścisz i będzie lala . Penie już masz skompletowane graty do naprawy ;o)

Opublikowano
  • Autor

na razie go ulepię do jazdy, a potem czekam na wycenę i jeśli będzie dobra kasa to graty skompletuję ale chyba zrobię lifta. Wszystko wyjdzie w praniu

Opublikowano

Jakbyś potrzebował mam pas przedni do lifta i nowe lampy skrętne i nie skrętne kompletne z przetwornicami żarnikami etc. Lift dopiero będzie robił robotę w tym kolorze.

Opublikowano

Czy chociaż ta dziczyzna znalazła swoje miejsce na talerzu???

Opublikowano
  • Autor

zostawiłem Pepikom na sos do knedlików :grin:

10341598_665688633487026_1722214620586357645_n.jpg

Opublikowano
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31.0-8/10014516_665596696829553_9079800270662377506_o.jpg

sezon się nie zaczął a dla mnie się skończył :)

W drodze na See zaatakowała mnie sarna na autostradzie :facepalm:

Zobaczymy czy ubezpieczyciel pozwoli na tuningi czy będzie sąd :)

Pewnie trasa na Brno, tam tej gadziny zawsze w ch*j stoi po rowach, tak jakby pepiki nie mogły płota postawić :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Panowie ktoś na tym forum przeprowadzał swapa frontu w B8 ? Ja robiłem w polo więc wiem że to byłyby problemy więc może ktoś już to ogarniał, bo z etki co patrzę to jest bardzo dużo różnic między modelami, wiem że musiałbym zmienić maskę, błotniki, lampy, zderzak kompletny, pas przedni, ślizgi zderzaka i błotników, i chyba pas przedni i mocowania lamp. Czy coś pominąłem ?

wiązka lamp chyba jest ta sama nawet kodować neonu nie trzeba podobno. Prosiłbym o przydatne informacje bo się waham

Opublikowano

wszystko sie zgadza,wiazke ja musialem zmienic i kodowac tez musze ale nie mialem u siebie xen wiec moze dlatego.

Opublikowano
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31.0-8/10014516_665596696829553_9079800270662377506_o.jpg

sezon się nie zaczął a dla mnie się skończył :)

W drodze na See zaatakowała mnie sarna na autostradzie :facepalm:

Zobaczymy czy ubezpieczyciel pozwoli na tuningi czy będzie sąd :)

Wredne blacharskie futrzaki !

Grunt ze Wam sie nic nie stao. Reszte sie zrobi.

Opublikowano
o f*ck :kwasny:

To i tak nie jest źle, mojej bratowej wjechał łoś na przednią maskę w mercu, potem na szybę i przekoziołkował przez dach:facepalm:

Dach się udało uratować ale maska, błotniki, lampy, przednia szyba, zderzak wsio poszło w pi......u. Tyle tylko że merc pełnoletni to części na złomie pełno:grin:

Opublikowano
  • Autor

masakra ja w ostatnim momencie przy 130 zrobiłem ruch kierą i udało się wycelować w bok, bo jak bym leciał centralnie to pochlapałaby nam wnętrze.

Pytanie do kumatych ... Czy osprzęt lamp w B8 przed liftem bixenon będzie pasował do reflektorów bixenon po lifcie ? ( obydwa nieskrętne )

Opublikowano
masakra ja w ostatnim momencie przy 130 zrobiłem ruch kierą i udało się wycelować w bok, bo jak bym leciał centralnie to pochlapałaby nam wnętrze.

Pytanie do kumatych ... Czy osprzęt lamp w B8 przed liftem bixenon będzie pasował do reflektorów bixenon po lifcie ? ( obydwa nieskrętne )

Napisz PW do WRCLaguna Grześ powinien wiedzieć

Opublikowano

Bierz skrętne nie wpinasz po prostu 2 pinów do kostki i masz nie skrętne a w przyszłości możesz to dorezać :)

Opublikowano
  • Autor

na razie tylko rozeznanie :) wolę zrobić stary front i dać kubły z S4 bo widzę że ze swapem będzie ogień i w tym sezonie nie wyjadę :facepalm:

pożyjemy zobaczymy na razie passsss

Opublikowano
Bierz skrętne nie wpinasz po prostu 2 pinów do kostki i masz nie skrętne a w przyszłości możesz to dorezać :)

A bedą działac ? nie bedzie błedow ?

Opublikowano

Będą działać normalnie jak nieskrętne nie będzie żadnych błędów jak wypniesz piny od skrętu. Ceny są te same zazwyczaj więc warto brać skrętne bo od razu jest moduł skrętu i można dorezać kiedyś :)

Opublikowano
wolę zrobić stary front i dać kubły z S4

Bardzo dobry plan :thumbup1: Stary front jest ładniejszy.

Opublikowano
wolę zrobić stary front i dać kubły z S4

Bardzo dobry plan :thumbup1: Stary front jest ładniejszy.

Żartujesz chyba. Polift z grilem S4 wymiata :)