Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wolę zrobić stary front i dać kubły z S4

Bardzo dobry plan :thumbup1: Stary front jest ładniejszy.

Żartujesz chyba. Polift z grilem S4 wymiata :)

kwestia gustu. mi też przedlift się bardziej podoba

Opublikowano
Panowie ktoś na tym forum przeprowadzał swapa frontu w B8 ? Ja robiłem w polo więc wiem że to byłyby problemy więc może ktoś już to ogarniał, bo z etki co patrzę to jest bardzo dużo różnic między modelami, wiem że musiałbym zmienić maskę, błotniki, lampy, zderzak kompletny, pas przedni, ślizgi zderzaka i błotników, i chyba pas przedni i mocowania lamp. Czy coś pominąłem ?

wiązka lamp chyba jest ta sama nawet kodować neonu nie trzeba podobno. Prosiłbym o przydatne informacje bo się waham

Wojtek, pisz do Bogdana, proximpuh http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/b8-caha-czarna-lalunia-273058/ on wyrezał prawie całą S4 polift'a :wink:

Opublikowano
  • Autor

już znam cały temat :) dzięki ale chyba podziękuję chyba że ubezpieczyciel mi da z górką w co wątpię :) koszty zdecydowanie za duże jak na tak małą różnicę w wyglądzie.

Wszystko się okaże na dniach czy ratuję sezon i cisnę do starego setupu ( dokładka nowa już się produkuje pod audi ) czy coś więcej. W ciężkim momencie się to zgrało gdy się przeprowadzam i na takie zmiany też nie miałbym czasu. Na tą chwilę serio nie ma co spekulować ... czekamy panowie

Opublikowano

DSC_0195.jpg

Co wy wiecie o sarnach:).

Łanie robia wieksze szkody. p.s wojtasen przy jakiej predkosci sie ta sarna odbila?

Opublikowano

:shock3::doh::shock3::doh::shock3::doh:

Aleee urwałłłł :/

Opublikowano
  • Autor

u mnie przy 130 a jak u Ciebie ? stary lączę się w bólu ...:shock3:

Opublikowano

Kurcze, temu to się zawinęła...

Wildunfall-Reh-BMW.JPG

Wildunfall-Reh-BMW%20(4).JPG

Blee...:sick3:

Opublikowano
  • Autor

hahahaha grubo się wpasowała w jedną nerkę :D jednak niemieckie wozy są pancerne :D

Opublikowano

To nie jest sarna tylko lis

Opublikowano

Ciekawe ile pocinał że tak pięknie się wkomponowała:decayed:

Opublikowano

Gibons zgadł. 230km/h.:doh:

Opublikowano

Wojtasen u mnie bylo ok 100km/h nie wiecej jak 120 ale nie hamowalem w ogole prosto w nia i prosto wskoczyla w bok auta pod lampe. Tak ze odbilo ja na pobocze pod katem. Poleciala na 20m. I nie sarna tylko 100kg łania.

Opublikowano

Znajomy trafił łosia Octavią. Podjechał pod tylne nogi i ten mu usiadł na maskę. Uszkodzenia były niewielkie ale niestety zwierz się posiusiał i to wszystko poszło jakimś trafem do wentylacji. W każdym bądź razie kilka miesięcy walki i zapach wciąż był. Latem nie dało się jechać.

Opublikowano
  • Autor

hehe dobra już dość tych saren łosi lisów :kox: zbieram graty, walczę z ubezpieczalnią i rzeczoznawcami i działam, żeby na Raceism była jeszcze lepsza igła niż była ale to wkrótce :naughty: od razu mówię front 8.5 odpadł :decayed:

Opublikowano
hehe dobra już dość tych saren łosi lisów :kox: zbieram graty, walczę z ubezpieczalnią i rzeczoznawcami i działam, żeby na Raceism była jeszcze lepsza igła niż była ale to wkrótce :naughty: od razu mówię front 8.5 odpadł :decayed:

jakie plany, uchyl rąbka tajemnicy :jerk:

Opublikowano
  • Autor

spokojnie petard nie będzie, wszystko wróci tak jak było. W niedzielę coś pokażę. Pozdro

Opublikowano

Kolorystycznie to będzie mega petarda :kox:

Opublikowano

Mega dobry samochod :slina:

Juz nie mam watpliwosci czy lepsze c6 czy b8 :polew:

Opublikowano

faktycznie będzie petarda:wink: