peter22 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 do tych opon trzeba będzie zmienić silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Po co jak to samochód nie do jazdy tylko na wystawy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mała zmiana decyzji odnośnie kół. Firma ADV.1 postanowiła zrobić mi bonus do projektu i dostałem opcję Competition Spec . Będzie to wersja demo na świecie, bo do tej pory tak żłobionych ramion nie było w Track Function ( 3 cz. z rantem). Koła już się robią, niebawem będą foty po wycięciu. Generalnie ciężka misja mieć felgi z deep concave i z dużym rantem Czyli finalnie ADV 5.0 Track Function Competition Spec 20x12 et15 /Center - Matt Black Lip - gold jakiś podgląd jak to może wyglądać... bo dopiero mam zrzuty cadu tak wyglądają ramiona Competition Spec Zobaczymy po przymiarce czy nie przegiąłem 295/25 Witaj, Gratulacje pomysłowości! Bardzo ciekawy projekt. To felga pełen custom. Pewnie dystans też konkret pójdzie Ile taka felga będzie ważyć? Jakie gumki do tego setupu przewidujesz? Pozdrawiam i powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 przeciez "gumki" masz wyzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 przeciez "gumki" masz wyzej... Spoczko, otworzyłem fotę i wszystko jasne - ultrac sessanta Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiemon Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kozacki projekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 i wcale tak źle nie wygląda poszerzenie bez śrubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 w ch dramatycznie wygląda poszerzenie na gładko. Ogólnie to S4 nie w moim stylu. Po co jak to samochód nie do jazdy tylko na wystawy hehe Wyobraź sobie że będę tym latał na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Wyobraź sobie że będę tym latał na co dzień chyba się toczył a nie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 no może być i toczył, szkoda mi zniszczyć felg wartości auta. Mi się w życiu nie spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Ciekawe co na 295 powie 2.0tdi :decayed będzie miotalo jak szatan w koleinach :v nie mniej jednak jaram sie Edytowane 18 Lutego 2015 przez czorny_07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 masa kół kutych będzie mniejsza niż na 10.5 odlewanych o jakieś 2 kg na sztuce , więc jeśli chodzi o odczucia mocowe nie będzie tragedii względem vossena 295 ty tylko opory na drodze które mogą dokuczać. Mam piec na palecie w firmie akurat ale jak nie będzie potrzeby to go nie wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kawał kapora będzie to nieźle wyglądać z tyłu, a będziesz pochylił coś koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 masa kół kutych będzie mniejsza niż na 10.5 odlewanych o jakieś 2 kg na sztuce , więc jeśli chodzi o odczucia mocowe nie będzie tragedii względem vossena 295 ty tylko opory na drodze które mogą dokuczać. Mam piec na palecie w firmie akurat ale jak nie będzie potrzeby to go nie wrzucę. no własnie o opory toczenia mi chodzi, to 30cm, sporo gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) dam znać po pierwszej jeździe jednostka po sofcie więc coś tam jedzie co do kątów... mam nadzieję że wszystko się pomieści bez kątów i podczas jazdy też nic nie będzie wyłaziło Gdy auto kładziesz airem na ziemię same kąty się robią ok 3 stopni Edytowane 18 Lutego 2015 przez wojtsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 dam znać po pierwszej jeździe jednostka po sofcie więc coś tam jedzie co do kątów... mam nadzieję że wszystko się pomieści bez kątów i podczas jazdy też nic nie będzie wyłaziło Gdy auto kładziesz airem na ziemię same kąty się robią ok 3 stopni też racja, ale to bedzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Koła zeszły z produkcji, dobrze że zaufałem inżynierom ADV i zmieniłem decyzję co do wzoru bo są to moje wymarzone felgi ever. Rant i deep concave ... w bani mi się nie mieści Czekam tylko na konsolidacje jakiś przesyłek i je ściągam do PL. Body dalej under construction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grimfrost Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Felgi miazgaaaaaa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi