wojtsen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 70 szt felg kilka rowerów, powoli do przodu Jest popyt, ludzie potrafią komplet vossena w 19" po odjęciu vatu mieć za 6-6,5 tys zł nawet ori audi są droższe powoli się zmienia mentalność przeciętnego Kowalskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czyli w polsce dalej to samo . Kto nie kombinuje ten nie ma :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Licząc kartony to mi tu kpl. po 4 szt nie wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 bo tam przy każdej ścianie stoją kolejne ---------- Post dopisany 22-01-2014 at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 22:34 ---------- coś tam już się rusza, wrócę do domu pod koniec tygodnia to porobię normalne foty mam 2 szt, kolejne już są w PL i mam nadzieję że będą kręcone w dobrą stronę mam nadzieję że już dojdą opony to naciągniemy wszystko i zakładam na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 felunie :kox: po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fele sieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 mam dość , idę się pochlastać :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 dzięcioł robiłem aktuala na profilu CVT są dostępne w ograniczonej ilości w 19" więc myśl myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie kuś bo sprzedam nerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A co to za rowerki jeśli można zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 rowerki już sprzedane, ale zaraz powinny być kolejne State bicycle&Vossen już w krótce kilka sztuk będzie na licytacji na allegro OK koniec offtop Doszły opony na 10,5 2x Michelin Pilot super Sport 245/30/20 2x Falken 245/30/20 więc naciągi będą i to niemałe w przyszłym tygodniu może już auto stanie na kołach jeśli dojdą mi dystanse, i będzie można pasować heble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Hmm a dlaczego nie komplet takich samych opon ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 bo takie mi się trafiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 matko bosko... ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ile taki pendałowóz kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A ze dwa klocki na żywo mega sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A ze dwa klocki na żywo mega sie prezentuje to cena b fajna, na focie już robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 W międzyczasie wszystkie dekory poszły w piano black i doszła gałka z S brakuje tylko dobrych foteli z S4 ( przyszły rok pewnie ), rs odpadają bo w nie nie wejdę swobodnie. przymiarka pewnie w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 jelenia góra:shock3: wpadnij kolego na spota, chetnie bym obejrzał to cacuszko:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jakie listwy pomalowałeś ? i jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi