Drimmer Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Witam przedstawiam wam moje oczko w głowie ;)Avanturnik zakupiony rok temu od Niemca ,leciwy 97r Co zrobiłem ,bo modami tego nazwać nie można:) -kompletny rozrząd -filtry oleje i płyny -podtlenek Elpidżi (sekwencja) -ledy w postój i tablice -klocki hamulcowe -Srodki lamp na czarno -gril w czarnym macie -17' Ronal r 38 plany na przyszły sezon -Sciema -koło w biel -kiera do obszycia -gleba ,bo kozucha straszna ;P a oto moje poprzednie Autko IS-ik A tutaj kilka fot Avanturnika ,profi sesja już nie długo Oceniajcie bijcie kopcie ,co tam z reszta tylko chcecie ;P Pod pracą Spontan Lekki off road ;P kółko I to by było na tyle w tym momencie Edytowane 18 Maja 2017 przez Drimmer
Drimmer Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Tak to było Panie jak kupiłem Emblematów sukcesywnie sie pozbywam
JONNYxPL Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 fajny avant:wink: Bezawaryjności:hi:
Armi Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Polerka Panie, zrób porządną polerkę a nie poznasz auta:whistling: Masz perłowy lakier, warto to wykorzystać
Garet Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 naprawdę nie wiem co Ci się podoba w czarnym znaczku w grillu, który przy tym kolorze traci się i zlewa w jedną całość... Ori duzo lepiej, rama moze byc czarna - takie moje zdanie, a Ty możesz z nim zrobić co chcesz... Po za tym Autko super Pozdrawiam
Drimmer Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Armistead ,zdjęcia są kiepskiej jakości i nie oddają tego w jakim stanie jest lakier . A jest naprawdę w dobrej kondycji jak będę ogarniał sesję to postaram się o zdjęcie które to uwidoczni ;)U Ciebie widzę daje rade Co do grilla Garet, mi się podoba i chyba już tak zostanie ,ale dzięki za słowa krytyki no i za te miłe także ---------- Post dopisany 13-04-2014 at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany 28-09-2013 at 20:52 ----------
Drimmer Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 WWitam witam dawno sie tutaj nie pojawialem ,ale to nie znaczy ze nic sie z autkiem nie działo mała aktualizacja ,zmienione wnętrze ,założony pakiet s4 .Avancik usiadł troszkę i dostał ciemne szyby oraz wiele innych drobiazgów miedzy innymi nowy lakier Pozdrawiam miłośników i miłośniczki
Adrian08061989 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 skad kolego jestes?widze jest troche ludzi z okolic Wielunia..;)
Drimmer Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 Siemka okolice Wieruszowa do Wielunia raptem 30 km Pozdrawiam
Drimmer Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Siemka okolice Wieruszowa do Wielunia raptem 30 km Pozdrawiam a tu mala aktualizacja Edytowane 18 Maja 2017 przez Drimmer
karol24 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Do szczęścia jeszcze grilla i tylnego zderzaka brakuje
Drimmer Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 Dokładnie na zderzak poluje (oczywiście w rozsądnych pieniądzach )a o grila aż sie prosi to fakt
Rekomendowane odpowiedzi