misiek95 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Witam! Od marca jestem w posiadaniu audi b5, na forum zaglądam często więc postanowiłem pokazać owe cacko Pacjent to avant z 2000r, AJM, lz9w. Licznikowy przebieg to 230k- jestem w stanie w to uwierzyć Wyposażenie fabryczne: -pełny fis-konsola 2 din z radiem symphony-6głośników + sub w bagaju-esowa kierownica-szyby elektryczne przód -kubełki w krate/ aktualnie kubły w skórze z grzaniem-pakiet chrom+ relingi chrom-1be-hak-edl Po pół roku w moich rękach auto wyglądało tak(2013): Później wyglądało tak(2014): Teraz wygląda tak(2015): Udokumentowane mody: Malowanie zaciskówStalówki gotowe do zimy ŁokiećPrzejściowe granie Wnętrze w modułach LEDDuże lustro i grzanie Malowanie aluSkórzane kubełki i z grzaniemPodcięte i zrobione na błysk kranikiBix wersja 1 i blachy bez ramekWycierałki passatNowe listwy drzwioweDekory w polerowanym aluDrzwi wygłuszone pod głośniki PB S-6CZmieniaraBixenon wersja 2 poprawiona, nowe klosze Pełna korekta lakieru Ogarnięcie wycieków z egr na patencie Zmieniara mp3 usb Doły drzwi odmalowane i zabezpieczone na wieki wieków Machajka tył golf V Nowy odpinany hak westfalii Rozpórka góra i dół. Góry nie mam zdjęcia Fajera z a4 b6/a3 8p/rs4 b5 Zderzak ze spryskami Wkońcu klubowe wlepy, co by nie być incognito Kolejny sezon, kolejny felunek. S-line ori 17" 7.5j+ oponki nankang ns-2 xl 205/50/17 nówki sztuki Gewinda KW v1 inoxa Czorne ricardo w pełnym dostępnym prądzie i w super stanie. Lustereczko wewnętrzne fotochrom Lucyfery 70mm z a6c5 Elektryka na tył Nieplanowana zmiana grilla- s4 kupiony za stówke Jednak najgrubszym modem ze wszystkich była wymiana korka od oleju. Auto wyraźnie szybsze, polecam Zapraszam do przeglądania całego tematu, bo w pierwszym poście jest tylko część Plany: -brak Edytowane 3 Maja 2016 przez misiek95
cylit Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 ładna sztuka :thumbup1:powodzenia w modach i miliona km
Armi Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Ładna:thumbup1: 2 din w środku:naughty:
ganjaq Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Fajna ale imitacja grila rs z allegro to zły pomysł, jak się będziesz upierał to znam kogoś kto to ma na pozbyciu, mi udało sie od S wyrwać za cene tej podróbki
Armi Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Jestem tego samego zdania. Dla laika fake rs4 jest ale ktoś kto się zna od razu pozna, że to grill próbujący udawać ten rs-owy. To nawet nie jest replika:wink:
JONNYxPL Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 ładny avancik:wink: no i wyposazenie nie najgorsze:decayed: powodzenia w modzeniu i bezawaryjności:hi:
misiek95 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 Fajna ale imitacja grila rs z allegro to zły pomysł, jak się będziesz upierał to znam kogoś kto to ma na pozbyciu, mi udało sie od S wyrwać za cene tej podróbki Jestem tego samego zdania. Dla laika fake rs4 jest ale ktoś kto się zna od razu pozna, że to grill próbujący udawać ten rs-owy. To nawet nie jest replika:wink: W takim razie biore sie za szukanie esowego. A kolor na alusy jaki by pasował? Mam na stanie podobny do obecnego albo białą perłe i tak sie zastanawiam
arre Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 SIemka fajnie ze temat zalozyles wyglada to juz calkiem calkiem a co do bialej perly to mam foto swojej bylej bylej jak to sie komponuje
misiek95 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 Parę rzeczy się ostatnio przy aucie zrobiło: Malowanie zacisków Ogarnięcie rozrządu. Silnik chodzi o niebo ciszej Stalówki gotowe do zimy Kupiłem podłokietnik z uszkodzonym zawiasem, ale udało się go naprawić i już jest w aucie. Trafił się też wzmacniacz+sub JBL w doobrej cenie Przed zimą auto nawoskowane. Świeci się jak psu bile, ale tego nie widać na moich fotach
arre Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 no no w dobrym kierunku idziesz
Garet Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 mam ten sam kolorek, albo mi sie wydaje albo ten kolor jest taki zawsze nie do konca czarny, jakby chciał iść w szarość
michu10 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 ładne auto i spoko wypasik 2din i 3 ramienna kiera kolor to LZ9W, też jestem posiadaczem takiego koloru i jest on ciezki do utrzymania, dopiero po dopieszczeniu widać ze to czarna perła
misiek95 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 fele nie są z skody ? Alufelgi pochodzą z a4b6 mam ten sam kolorek, albo mi sie wydaje albo ten kolor jest taki zawsze nie do konca czarny, jakby chciał iść w szarość ładne auto i spoko wypasik 2din i 3 ramienna kiera kolor to LZ9W, też jestem posiadaczem takiego koloru i jest on ciezki do utrzymania, dopiero po dopieszczeniu widać ze to czarna perła Lakier rysuje sie od samego patrzenia i dlatego też pewnie sprawia wrażenie wpadającego w szary Jak tylko spadnie śnieg to zakładam zimówki a alu idą w białą perłę Planuje też kupić listwy drzwiowe s4, bo te są w opłakanym stanie
Garet Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 mi doczyszczenie tego lakieru zajelo caly dzien, oczywiscie mowie tutaj o domowym czyszczeniu, zadne profeska...
arre Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Tia kolor ten sam co u mnie ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- Tak patrze na te Twoje zaciski w czerwieni... i bardziej mi zolty podchodzi wiec u mnie na bank zoltki beda ---------- Post dopisany 09-11-2013 at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2013 at 19:22 ---------- wpadaj jutro na spota
misiek95 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Ostatnio zrobiłem instalacje grzanych luster oraz kupiłem prawe, duże, grzane w kolorze Razem z kolegą wzieliśmy się za produkcje modułów led. Brakuje jeszcze kierunkowych w suficie oraz rejestracji. Niestety zdjęcia w aucie wyszły słabe, taki aparat:decayed: Wrzucam jedno A tutaj różnica barwy A teraz zabieram się za alu, ale nadal nie wiem czy na srebrno je zrobić czy na biało
arre Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 ladnie ladnie, na + weszystko felunek rob bialy zobaczysz bedziesz zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi