xBladex Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 moim zdaniem najlepiej te koła pasuje do b5.. tez na nie jestem chętny.. to zabieraj moje pięknie ori niemalowane Panie juz bym je dawno zabrał od ciebie..ale chwilowo brak pln na kola.
misiek95 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 [emoji106]1: moim zdaniem najlepiej te koła pasuje do b5.. tez na nie jestem chętny.. to zabieraj moje pięknie ori niemalowane Panie juz bym je dawno zabrał od ciebie..ale chwilowo brak pln na kola.Musisz polować na okazję. Ja dałem 600 za cztery proste sztuki z deklami
wesz82 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Te alu fajnie pasują do awanta ale jak dla mnie za dużo tego jest :P
misiek95 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 Te alu fajnie pasują do awanta ale jak dla mnie za dużo tego jest :P c5, b6, b7 na tych felgach to jest jak psów na b5 to w sumie niewiele.. na żywo to tylko u Alana widziałem
wesz82 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 A ja właśnie full a4 widziałem. Nawet raz pewien cwaniaczek dał mi do przymiarki myśląc ze jak zobaczę jak one wyglądają dam 1400 z oponami nadającymi się do spalenia :facepalm: Nie myślałeś by pierdzielnąć je biała perłą??????
misiek95 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Biała perła jest super, ale do tego wzoru jakoś mi nie pasuje Aktualnie taka sytuacja
OficeR Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Od razu rns e pakuj bedzie sie ladnie komponowac send by GT-I9505
misiek95 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 ee navi raczej nie będzie rns-d nie oferuje nic ciekawego a rns-e dużo kosztuje i strach to wozić w aucie żeby nie z@jebali
OficeR Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Jebniesz szyby w folii przepuszczajacej 12% i nawet nie zauwaza ze tam siedzisz send by GT-I9505
misiek95 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Jebniesz szyby w folii przepuszczajacej 12% i nawet nie zauwaza ze tam siedzisz send by GT-I9505 W sumie chodził mi po głowie pomysł na ścieme akwarium jest o czym myśleć na następny sezon bo w tym niestety budżet zamknąłem już w marcu
Mesiah Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Ładna furka. Fotele robią robotę. Zazdroszcze.
wesz82 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jebniesz szyby w folii przepuszczajacej 12% i nawet nie zauwaza ze tam siedzisz send by GT-I9505 W sumie chodził mi po głowie pomysł na ścieme akwarium jest o czym myśleć na następny sezon bo w tym niestety budżet zamknąłem już w marcu Coś tam doj*b... ???? Kiedy zrobisz coś by to jeździło??
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Ładna furka. Fotele robią robotę. Zazdroszcze. Dzięki normalnie nie wierze haha Coś tam doj*b... ???? Kiedy zrobisz coś by to jeździło?? jeździ jeździ nic sie nie bojaj Wczoraj był pracowity wieczór przy przekładce zawiasu a dzisiaj rano umyłem bruda po zimie. Od dłuższego czasu tylko go płukałem aktywną pianą ale dzisiaj sie doczekał mycia Wosk coli spisał sie dużo lepiej niż fk. Po zimie żyje nadal tak jakbym go wczoraj położył i pewnie jeszcze długo by wytrzymał Gwint ustawiony na oko przy wkładaniu i potem żadnej regulacji. Z czasem na pewno pójdzie niżej ale aktualnie chce wyczaić co jest cięte W poniedziałek chyba na tył włoże dystans 10mm. Jako że fotele są w super stanie to kupiłem zestaw colourlockado czyszczenia i zabezpieczenia, żeby takie pozostały Ilość syfu, którą cleaner wyciągnął z foteli jest dla mnie niepojęta Tak wyglądała MF po skończeniu samego fotela pasażera... Po skończeniu całości efekt super, skóra matowa mięciutka itd. ale dojeba!em posta ps zdjęcia z telefonu, sorry Edytowane 8 Marca 2015 przez misiek95
xBladex Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ładna jest..dla mnie teraz jak jest ustawione jest idealnie.
luty2502 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 10 mm dystanse Ci nie wejdą wiem bo przerabialem za małe. Chyba że bez kolnierza
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 10 mm dystanse Ci nie wejdą wiem bo przerabialem za małe. Chyba że bez kolnierza No bez kołnierza A co jakie masz teraz włożone?
Rekomendowane odpowiedzi