beefrezer Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Statyczne Bassic: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 30d023d6edb2a.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 26d92cbef2cc2.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a5af2faa74046.jpg Normalne: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 180dec8ffd720.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6eeabbdbdecfc.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - b2c7a26549c22.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 42677f54a2708.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6c12703341258.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 1dda6a877fa91.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e0cdd0fb42b64.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - dd3881365ece5.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - bc278ee076543.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f0a51844c6088.jpg Jutro postaram się zrobić dynamiczne. Dziękuję i pozdrawiam
Bartollo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Wrzucaj logi z programu od razu na VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM lepiej się je czyta
beefrezer Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Dynamiczne wrzucę przez stronkę.
grzegorzmen Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 w BS-ach i statycznych nie ma nic niepokojącego , dawaj dynamiczne powiedzą więcej. A są jakieś problemy czy tylko kontrolnie?
beefrezer Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Są problemy, auto po nagrzaniu wykazuje mniejszą dynamikę, nie wspominając o tym, że porównując je do innych 110 Ps. TDI jest mulaste jak cholera. Skoro statyczne są ok ulżyło mi, martwiłem się trochę korekcjami z bloku 13, nie wyglądało to najlepiej. Postaram się zrobić jak najszybciej logi dynamiczne. ---------- Post dopisany 03-10-2013 at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2013 at 14:07 ---------- LOGI DYNAMICZNE: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
spanky Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 wymien filtr paliwa [kiedy byl wymieniany ?] kierownice w turbo sie przycinaja wyczysc kolektor ssacy zrob ponownie 004/008/010 oraz 007 dynamiczne
beefrezer Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Filtr paliwa był wymieniany w lipcu. Turbina była regenerowana :/ nie wiem czemu się przycinają, wstawiam mu w dupe co jakiś czas. Kolektor wyczyszczę za około tydzień. Co z przepływomierzem?
Tobike Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 No właśnie przewpływomierz przycina dawkę paliwa, kiedy filtr powietrza wymieniany był?
beefrezer Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Razem w olejem, czyli w sierpniu :-/ czyje, że samochód nie idzie jak powinien, mam przepływomierz pierburga, myślicie, że czyszczenie pomoże? Dużo przycina tej dawki?
Tobike Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Nie dużo ale zaniża wskazania w wyższych partiach obrotów, wyczyść ją tylko delikatnie w benzynie.
maciucha512 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Moja przepływka pokazywała w szczycie 500 mg, wyczyściłem izopropanolem i patyczkami do uszu i śmiga
beefrezer Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Mam ją przystąpić w benzynie? Czy tylko delikatnie pochlapać kratki? Katalizatora nie ma od kad kupiłem samochód :-) co jeszcze powiecie o motorze? Polata to jeszcze? Co z tą turbina?
grzegorzmen Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mam ją przystąpić w benzynie? Czy tylko delikatnie pochlapać kratki? Katalizatora nie ma od kad kupiłem samochód :-) co jeszcze powiecie o motorze? Polata to jeszcze? Co z tą turbina? auto jeszcze pośmiga tylko trzeba ustabilizować ciśnienie i poprawić dawkowanie -przepływomierz.
beefrezer Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Z tym ciśnieniem doładowania to może być problem ustawienia gruszki? Czy przegonić paździocha? Jak czyścić tą przepływkę żeby jej nie załatwić?
Tommy Gun Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Jak nie wiesz to lepiej się nie zabieraj. Nikt nie wspomina że taki zabieg może uszkodzić przepływkę.
beefrezer Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 To co mam robić? Zmienić na nową?
OLIVER Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 To co mam robić? Zmienić na nową? Naj lepie by było byś pożyczył od kogoś takiej samej dobrej przepływki i spróbował czy będzie poprawa czy nie a co do czyszczenia to jest specjalny preparat do czyszczenia bez dotykowego przepływomierza coś takiego polecam ... CRC Sensor środek do czyszczenia PRZEPŁYWOMIERZY (3592334726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
beefrezer Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Może uda mi się podmienić przepływkę dzięki za link. A turbawkę jak potraktować? Ganiać nim czy do czyszczenia? No i co z tą regulacją? Po regeneracji mechanik ustawiał mi ją na oko, potem patrzył ile pompuje i to wszystko, nie robił logów. Zostawić jak jest? Czy podnieść skrócić cięgno?
maciucha512 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Opis czyszczenia i diagnozy elektroniki masz tu: Naprawa-regeneracja przepływomierza Pierburg : FAQ - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - Spróbuj wyczyścić druty w kanale powietrznym, póki zachowasz wyczucie i ich nie urwiesz będzie dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi