Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mrogalik zrób ty porzadek w pierwszym poscie bo nawet nie ma z czego VT zrobic, przejrzałem 25stron wstecz żadnej sensownej foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mrogalik zrób ty porzadek w pierwszym poscie bo nawet nie ma z czego VT zrobic, przejrzałem 25stron wstecz żadnej sensownej foty no zrobie ale narazie nie mam czasu zmodze co do zmodzenia to wtedy zrobie compare masz virtualizuj http://img152.imageshack.us/img152/8702/dscf5893wr.jpg czarne z czerwonymi wnekami, biale z czanymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Jak dla mnie pierwsza opcja ale zamiast tego środka bym dał tylko taką obwódkę w tym pomarańczu albo czerwienie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kowi tylko wewnetrzny rant na czerwono cały przedni profil czarny , bo na tym zdjeciu to lipa wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kowi tylko wewnetrzny rant na czerwono cały przedni profil czarny , bo na tym zdjeciu to lipa wyglada no dokladnie tylko wneki i na k**ewska czerwien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kowi tylko wewnetrzny rant na czerwono cały przedni profil czarny , bo na tym zdjeciu to lipa wyglada no dokladnie tylko wneki i na k**ewska czerwien później zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 :polew: błysłeś Kowi nie ma co Z mojego VT się śmiał a jego wygląda jakby w paincie robił architekt kurfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Zamiast pomyyyyrańczu dałbym czerwień, moze być nawet ciemna czerwień w formie paska na obrzeżu felgi W sumie kolorowy środek też nie jest zły, kojarzy mi się z prosiakowym śmigłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 rób czarny mat + czerwony środek jak na pierw VT.... taki kolor bym dał jak na logo DPD masz z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 :gwizdanie: Ale fuszerkę odpiertoliłeś Ty chyba jednak nie umiesz tego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 :gwizdanie: Ale fuszerkę odpiertoliłeś Ty chyba jednak nie umiesz tego robić fuszerke to znajdziesz 2 strony wczesniej :polew: [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 14:26_________________________________________________ Mi osobiście nie podchodzi malowanie samych wewnetrznych krawedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jaki? turkusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. jaki? Grafit jak u Adamoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Wiocha nie wiocha, photoshop wszystko zniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. jaki? jeden kolor w sensie, ze powinien byc 1, a nie jakies dzikie kombinacje srebro, grafit, czarny, bialy, zloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Racja racja Ta opcja wydaje się nawet nawet.. kurde ..ciekawe kiedy to auto otrze się o "wiochę" przez wprowadzanie co raz to nowszych trendów na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi