paput Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 tzn że będą się brać za bary njjjjutonami, inaczej mówiąc Rafalekx chce zobaczyć czy opłaca się ładować kasę w graty czy only program wystarczy mu do wciągnięcia z kreski mrogala myślę że uda mu sie to jak ustawicie go 5 metrów przed linią no nie do końca bo planujemy stawać równo równiusieńko i nie chodzi o to czy opłaca się ładować kasę tylko czy będzie aż taka ogromna różnica bo ja już kasy nie ładuję papucik też z nami robi krechę? a co masz? jak amfę to sproszkowane tic tac'i daje toto w czerep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 To może i ja z Wami stanę Ja w sobote czyszcze turbo, to narobie Wam moja seria obciachu bo na razie łapie noflauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 To może i ja z Wami stanę Ja w sobote czyszcze turbo, to narobie Wam moja seria obciachu bo na razie łapie noflauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja w sobote czyszcze turbo, to narobie Wam moja seria obciachu bo na razie łapie noflauty nie czysc turba to ja z Toba stane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja w sobote czyszcze turbo, to narobie Wam moja seria obciachu bo na razie łapie noflauty nie czysc turba to ja z Toba stane Jak nie wyczyszcze to nie musimy stawać na starcie tylko moge Ci od razu podac ręke i pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 widziałem już zostaje chrom czy będzie czerń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 widziałem już zostaje chrom czy będzie czerń? MIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 MIX jaki kurfa mix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 MIX jaki kurfa mix? a ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a ja wiem śpisz z nim? bo jakoś przede mną nie ma tajemnic a nic mi o tym nie powiedział że będzie mix zastanawiał się czy szwarz czy chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 MIX jaki kurfa mix? z przedliftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a ja wiem śpisz z nim? bo jakoś przede mną nie ma tajemnic a nic mi o tym nie powiedział że będzie mix zastanawiał się czy szwarz czy chrom mówił że maluje na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mówił że maluje na czerwono a czyli z nim śpisz... czuję się zazdrosny i powiem Agnieszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mówił że maluje na czerwono a czyli z nim śpisz... czuję się zazdrosny i powiem Agnieszce ty to tylko byś spac z kazdym chciał znajdź se lalke, w warszawie dużo szopów jest EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ty to tylko byś spac z kazdym chciał znajdź se lalke, w warszawie dużo szopów jest EOT :polew: ale to przecie Ty się sam do tego przyznałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ty to tylko byś spac z kazdym chciał znajdź se lalke, w warszawie dużo szopów jest EOT :polew: ale to przecie Ty się sam do tego przyznałeś ty naprawde masz problemy ze zrozumieniem przez te tunele Mrogal kiedy ruszasz z głosnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ty naprawde masz problemy ze zrozumieniem przez te tunele idz na cin cin zapraszasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ty to tylko byś spac z kazdym chciał znajdź se lalke, w warszawie dużo szopów jest EOT :polew: ale to przecie Ty się sam do tego przyznałeś ty naprawde masz problemy ze zrozumieniem przez te tunele Mrogal kiedy ruszasz z głosnikami po smierci chyba... se odpoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mówił że maluje na czerwono maluje maluje ale czo innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi