medik Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To kiedy mamy być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 no wlasnie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 mrogal slyszlem ze chcesz mi dach okleic na czarno ;p flaszka pod pache i z solarem Ci okleimy chciałes chyba ino rzeknąc ze flachy pod pachy boc nas dwoch jest przecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ogarniemy to wezme dwie lub Rope po 3 zyla jak chceta kolo 100 litorw heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a tymczasem przylazly do mnie 4 niebieskie gnomy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 szprejami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Spodziewałem się smerfa a tu taki niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a tymczasem przylazly do mnie 4 niebieskie gnomy :gwizdanie: Smerfnie to wysmerfowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 bez body fl to nawet Ci ta felga nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 bez body fl to nawet Ci ta felga nie pomoże :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 do tych felg se kup taką piżamkę i będziesz kozak w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 do tych felg se kup taką piżamkę i będziesz kozak w mieście prawie jak kombinezon F1 sa w rozmiarze XXXL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 do tych felg se kup taką piżamkę i będziesz kozak w mieście prawie jak kombinezon F1 sa w rozmiarze XXXL? 100% laikra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 On już taką ma :decayed: smerfy mogłyby być bardziej smerfowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 On już taką ma :decayed: smerfy mogłyby być bardziej smerfowe ale czy napewno to jest twoja opinia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale czy napewno to jest twoja opinia? co do koloru "mało smerfa w smerfie" to tak uważam że mało smerfowy ten kolor, ale ogólnie twierdzę że smerfy będą smerfastyczne mimo stwierdzenia: "gdybyś Ty tak felgi pomalował to... <i tu dużo ciekawych gróźb>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale czy napewno to jest twoja opinia? co do koloru "mało smerfa w smerfie" to tak uważam że mało smerfowy ten kolor, ale ogólnie twierdzę że smerfy będą smerfastyczne mimo stwierdzenia: "gdybyś Ty tak felgi pomalował to... <i tu dużo ciekawych gróźb>" oj widzisz Twoja to tylko grozic umie, moja sie wziela i tarla szpachle wieczorami na aluskach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale czy napewno to jest twoja opinia? co do koloru "mało smerfa w smerfie" to tak uważam że mało smerfowy ten kolor, ale ogólnie twierdzę że smerfy będą smerfastyczne mimo stwierdzenia: "gdybyś Ty tak felgi pomalował to... <i tu dużo ciekawych gróźb>" oj widzisz Twoja to tylko grozic umie, moja sie wziela i tarla szpachle wieczorami na aluskach :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 a tymczasem przylazly do mnie 4 niebieskie gnomy :gwizdanie: Po mojemu to nie za bardzo będzie to do czegoś pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi