Flyer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 z nowości, okazuje się że rozerwany jest wąż dochodzący do turbiny od filtra powietrza, także może się okazać że turbo jest ok. bardzo prawdopodobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Marek pewnie byś wolał zeby turbawka padła a nie jakiś tam wąż juz miałeś samki na caha a tu zonk ;( trzeba sie starym zadowolić[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:06_________________________________________________p.s. a ja wiem coś czego nikt nie wie i szykuje sie niezły mod u Siemiana ale pary z ust nie puszcze i bynajmniej nie chodzi o turbawke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli pewnie wydech robi i chce maksymalnie wydusić wszyskie możliwe kuce z tego paździerza :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli pewnie wydech robi i chce maksymalnie wydusić wszyskie możliwe kuce z tego paździerza :decayed: Wydech to by się Boseron zrobił podwójny a siemian chce mieć zimą ciepło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Marek pewnie byś wolał zeby turbawka padła a nie jakiś tam wąż juz miałeś samki na caha a tu zonk ;( trzeba sie starym zadowolić[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:06_________________________________________________p.s. a ja wiem coś czego nikt nie wie i szykuje sie niezły mod u Siemiana ale pary z ust nie puszcze i bynajmniej nie chodzi o turbawke :> Boseron miał być mod a będzie jeszcze co innego, niż to o czym gadaliśmy. Turbawka okazala się dobra. Nowy wąż i wszystko chodzi jak ta lala. :notworthy: Boseron nie zbyt mialem ochote teraz wymieniać turbine bo na wakacje chce jechac a tu znowu budżet by dostał po d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 czyli Ci się lapsło super po co zbędne wydatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 dokładnie, a tym bardziej teraz jak się wakacje zblizają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Fajnie, że fundusze na wakacje zaoszczędzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Kolego a ja mam takie małe pytanko do Ciebie skąd wytrzasnąłeś wizytownik i uchwyt na kubek z dodatkiem chromu?Poszukuje coś takiego!!! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Kolego a ja mam takie małe pytanko do Ciebie skąd wytrzasnąłeś wizytownik i uchwyt na kubek z dodatkiem chromu?Poszukuje coś takiego!!! :gwizdanie: gdybys uwaznie przegladal allegro moglbys w ciagu ostatnich dwoch miesiecy kupic trzy uchwyty i trzy wizytowniki z chromem w cenie od 90 do 200 zl razem z koszem 2 DIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli turbo zostaje, fakt, kasa zaoszczędzona, a wakacje idą, ale prędzej czy później... podejrzewam, że CAHA będzie A co do new moda… webasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli turbo zostaje, fakt, kasa zaoszczędzona, a wakacje idą, ale prędzej czy później... podejrzewam, że CAHA będzie A co do new moda… webasto? dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Doszly wszystkie graty dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jak sobie życzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Świetnie , dobry mod się szykuje, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siemian jakie koszta gratow? na jesien planuje to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No właśnie droga taka impreza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Szukajcie teraz bo mozna w dobrej cenie wyrwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A nie ma ryzyka z podłączeniem ? nic nie zaiskrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 własnie ma zaiskrzyć Ceny są bardzo rozbieżne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi