siemian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 jedna ma 2,5 roku, druga póltora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Marek ty niedbaluch jesteś zeby poduszki doprowadzić do takiego stanu :wallbash: pozdrawiam prezesa BB :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 jedna ma 2,5 roku, druga póltora jak się kupuje sekend hendy lub no name to tak jest [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:20_________________________________________________Siemian nie boisz się o swoje auto ===> Makki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 poduchy byly ori w aso zakladane. A co sie Makkiemu stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zobacz jego temat o a4, ostatnie 2 strony jak założył felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja bym się bał :gwizdanie: BTW Siemian po jakich dziurach śmigałeś, że tak się poduchy wytrzepały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Siemian nie boisz się o swoje auto ===> Makki ? Nie za wał jaki zrobiłem z Cino na Makkim kupie sobie nowe A8. Panowie wypowiadałem się w temacie Makkiego. Widziałem te felgi, miałem każką w ręce i one naprawde tak nie wyglądały. Więc już nie wiem o co chodzi. Przepraszam jaki miałbym interes w tym żeby Makkiego oszukać. Może sprawdzcie jeszcze czy nie jestem jakoś spokrewniony z właścicielem Cino i cofnijcie klubowicza bo po zlocie letnim stało się to modne... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie nie sorry, Trzeniu mi mówił jak buble sprzedawać... Smieszni jesteście i tyle. Najłatwiej wydać opinie i klepać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja się wypowiedziałem chyba odpowiednio -EOT- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 siemian jak stoisz z webasto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 siemian jak stoisz z webasto :gwizdanie: wszystkie graty mam. Wezme sie za to jakoś końcem lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 żeby dupke grzało w zimę z rana :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Siemian: spoko, nic do Ciebie nie mam przeciez Ja pozytywnie nastawiony do zycia czlowiek jestem. Pretensje mam tylko do siebie. To byl poprostu zakup roku! ;( Ciekaw jestem tylko jak Cino rozwiaze ta sprawe.. Chetnie bym do nich bande wikingow wyslal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ja te felgi naprawde dokładnie oglądałem więc tym bardziej nie wiem jak to możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a ja wiem mieli 2 komplety pokazowy i komplet wysylkowy ktory im ktos pewnie juz odeslal stad slady uszkodzen na feldze oraz smola i nalot z klockow moj kolega jak kupowal zaznaczyl ogladane felgi farba pod ultrafiolet (taki mazak mial) byl osobiscie ogladac ale nie mial jak zabrac bo auto bylo zaladowane i przyslali mu bez oznakowania zazdwonil tam i zjebka odeslal te niby jego i dostal kase bo tamte co ogladal ponoc ktos juz kupil takie jaja sie dzieja patrza tylko zeby klienta wydymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 siemian bierz : http://www.audizine.com/forum/showthread.php/356484-Need-Motor-mounts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 chyba zerwałem wczoraj poduche pod skrzynią... mimo że mam tam poliuretanową wkładke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiomaniak Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 To gdzie Ty jeździsz po polach tym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Takie drogi w Bielsku mają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ktory raz zerwales ta poduszke ? zastanawiam sie jak bardzo energcznie musisz puszczac sprzeglo i zmieniac biegi zeby tak rwac te poduchy.Swoja droga dziwne ze reszta podzespolow wytrzymuje w BLB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 poduche rok temu zmieniałem. to już chyba czwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi