seves Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 wsteczny naped rakietowy:decayed: :polew::polew:
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 wsteczny naped rakietowy:decayed: Znowu jakiś ruski wynalazek
siemian Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 ostatnio znajomy kupił A4 B7 z pięknymi kołami szprychowymi... Bardzo ładnie eksponują hamulce. Zastanawiam się czy takich sobie nie założyć, ale w sumie to PRAWIE takie same koło jak u mnie to po co zmieniać... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: w sumie to te opony mógłbym na moje tarcze hamulcowe pozakładać bezpośrednio...
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 co prawda do świąt pozostało jeszcze troche ale mnie już dzis odwiedził zajączek :decayed: chyba byłem grzeczny :decayed:
MarianekZg Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 :slina: :slina: :slina: :jerk::jerk::zemdlal::zemdlal::good::good: szczególnie fotelasze :slina::slina:
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 czyli te siedzenia co sa w aucie zaraz zapewne ida na sprzedaż
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 dokłanie tak, tak samo jak hamulce które są teraz
mk4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 troszkę namówiłem siemianka na heble ... on pięknie ulega
shakal Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No Siemian fotele klasa . szkoda że wczoraj ich nie miałeś to bym na żywo oblukał. Auto w realu lepiej się prezentuje niż na fotkach
skrab Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siemian z tego co kojarzę to nie masz audi rs4 i po co ci takie heble jak się poruszasz 50 km/h
mgtan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siemian, tyle lat a widze że twoja lista modów to "never ending story" może już kup ten zestaw docelowej ceramiki, zostaw te półśrodki... może coś wkońcu zaspokoji twój pęd ku szybszemu stawaniu.... auta p.s. zobacz jaka korzystna promocja z 62k na 44k http://www.jdl-performance.com/hamulce/zestawy-hamulcowe/zestaw-hamulcowy-alcon-superkit-race-przod-tyl-nissan-gtr.html lekko podrezasz mocowania i będzie cycuś glancuś.
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 buahahaha... no popatrz za pól darmo. Skrab kierownica na której pisze RS5 żaliła mi się że jej samotnie to kupiłem fotele ze znaczkiem RS4... znaczek quattro na dekorach też się ucieszył... :decayed: a tak na poważnie to takie się trafiły. polowałem na te drugie fotele z RS4, niestety nie udało się to musze zadowolić się tymi. Warunek był pełna skóra. warunek spełniony
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 siemian powaliłeś mnie na kolana Fotele troszkę kosmetyki i będzie lux malina a hamulce to są poprostu miazga
skrab Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 buahahaha... no popatrz za pól darmo.Skrab kierownica na której pisze RS5 żaliła mi się że jej samotnie to kupiłem fotele ze znaczkiem RS4... znaczek quattro na dekorach też się ucieszył... :decayed: a tak na poważnie to takie się trafiły. polowałem na te drugie fotele z RS4, niestety nie udało się to musze zadowolić się tymi. Warunek był pełna skóra. warunek spełniony Ty to masz dobrze, ciekawa co Hamer na to?
mystic.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 siemian, zazdraszczam z pełną zawiścią
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 buahahaha... no popatrz za pól darmo.Skrab kierownica na której pisze RS5 żaliła mi się że jej samotnie to kupiłem fotele ze znaczkiem RS4... znaczek quattro na dekorach też się ucieszył... :decayed: a tak na poważnie to takie się trafiły. polowałem na te drugie fotele z RS4, niestety nie udało się to musze zadowolić się tymi. Warunek był pełna skóra. warunek spełniony Ty to masz dobrze, ciekawa co Hamer na to? A ja na to jak na lato Pepoż kupił Recaro to Siemian nie mógł być gorszy i kupił od razu z RS
MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jeb...any ale poszedłeś- fajne graty
Rekomendowane odpowiedzi