H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 nie ale słyszałem że Ty sobie kupiłeś pokrowce w stylu dekorów:http://www.e-autosklep.ovh.org/pokrowce/futerkowe.jpg Za jasne jak dla mnie, u Ciebie by lepiej do białych boczków pasowały. Reggi Ci tak kiere obszyje I będziesz miał komplet
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Fajne te Recaro..tylko szkoda, że trzymania nie umywają się do tych z S6/Rs6 C5 No ale lans pełnym korytem
siemian Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Fajne te Recaro..tylko szkoda, że trzymania nie umywają się do tych z S6/Rs6 C5 No ale lans pełnym korytem czy ja wiem. miałem okazje jechać kiedyś s6 c5 i moim zdaniem jest mniej więcej to samo. Do zeszłego tygodnia wydawało mi się że takie w s6 c5 były dużo twardsze... dopóki nie usiadłem w tych co mam teraz. nie wiem czemu ale są mega twardsze od wszystkich tych co miałem dotychczas. ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- ---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- Wyście są dupni Ty tam lepiej zajmij się swoimi sprawami Pepożoumilaczu
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Było jechać ....byśmy teraz śpiewali...."panie szofer gazu...panie szofer gazu"....
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Marek..ile regulacji ma to Recaro ? Suwanie przód tył Składane oparcie Lędźwie Regulacja góra dół I co jeszcze ?
jcwpl Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Marek..ile regulacji ma to Recaro ? Suwanie przód tył Składane oparcie Lędźwie Regulacja góra dół I co jeszcze ? Grzanie dupki i pompowanie balonów
siemian Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 jakie mopowanie balonów? regulacja standardowa tak jak w sportowych stołkach. przód tył lędzwie oparcie siedzisko w dwóch miejscach góra dół. no i wysuwane przedłużane siedzisko
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No.. kurfa, a moich nie ma regulacji siedziska w dwóch miejscach góra dół i kołyski Niby Recaro..a w trochę w nich brakuje.
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Marek, czemu nie wstawiłeś filmiku od Artura?
siemian Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 bo dopiero teraz siadłem do kompa nawet go jeszcze nie właczałem
gruszka Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Quattro byś lepiej wyrezał a nie tak się pitolisz
KERCZI Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Dokładnie... Tym bardziej ze jest komplet na forum... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
siemian Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 po co quattro w aucie które nie ma mocy...
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 żeby byle gołodupiec w starym heblu nie pojechał na światłach ,a Tyś nie został z migającą kontrolką ESP
srb38vx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 żeby byle gołodupiec w starym heblu nie pojechał na światłach ,a Tyś nie został z migającą kontrolką ESP :polew::polew: to prawda mie już to spotkało :wallbash:
Reggi Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 po co quattro w aucie które nie ma mocy... A mocy to się przypadkiem nie reza ?
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 po co quattro w aucie które nie ma mocy... A mocy to się przypadkiem nie reza ? Teraz to by potrzebował pewnie ze 100km i 200 Nm by cos poczul
Młody Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 po co quattro w aucie które nie ma mocy... To po co hamulce większe, listwy z Q, stołki z RS4 i kiera z RS5.
siemian Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 po co quattro w aucie które nie ma mocy... To po co hamulce większe, listwy z Q, stołki z RS4 i kiera z RS5. po to że się pokrzywiły, bo carbon bardzo cięzko dorwać-udało się znaleźć taki to taki jest, bo lepiej się w nich siedzi i trzymają na boki. bo lepiej się nią kieruje... :decayed: jeszcze jakies głupie pytania?
Rekomendowane odpowiedzi