siemian Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Myśle ze tak ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ---------- Tylko mam nadzieje ze cos porządnego żebym nie musiał oglądać matizow jak ostatnio Ty chciałeś kupić auto...
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 :grin: No mówiłeś, że był problem - nie mogłeś się zmieścić za kierownicę :buhaha: :polew::polew:
siemian Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew: spoko jak siadłem z tyłu i brzuch do bagażnika dałem to było całkiem ok :polew::polew:
Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie no tt'ka jest do obejrzenia ale to dam znać jak już się zdecyduje A tak, żeby nie robić OT to pytanie o auto: Pali już bez kabli??
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ty się z siemianowych kabli nie śmiej, gdyby nie on to bym z Chorwacji nie wrócił
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale ulepy pod maska:grin::grin: Takie ulepy a 2.5TDI objeżdżają, dlatego silnik zmieniasz
siemian Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale ulepy pod maska:grin::grin: Takie ulepy a 2.5TDI objeżdżają, dlatego silnik zmieniasz :decayed: ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- Ty się z siemianowych kabli nie śmiej, gdyby nie on to bym z Chorwacji nie wrócił https://lh4.googleusercontent.com/-xrAndpWHsVQ/TkkQFRgLfgI/AAAAAAAAB80/L23w17fE4Nk/w1007-h672-no/SAM_2198-4.jpg no działo się... :decayed: ale widzisz Hammerek, pożyczyłem Ci prąd i mój alternator przez 2 lata jeszcze nie dał rady uzupełnić tego braku :decayed:
Tomeks Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale ulepy pod maska:grin::grin: Takie ulepy a 2.5TDI objeżdżają, dlatego silnik zmieniasz :decayed: co cieszysz,przypomnieć jarosławiec:whistling:
MARCIN607 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ty się z siemianowych kabli nie śmiej, gdyby nie on to bym z Chorwacji nie wrócił https://lh4.googleusercontent.com/-xrAndpWHsVQ/TkkQFRgLfgI/AAAAAAAAB80/L23w17fE4Nk/w1007-h672-no/SAM_2198-4.jpg Dwa zwykłe klekoty wyrezane bardziej niż większość es i eres Szacuken Panowie. Chce się któryś zamienić
siemian Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Kolejny odcinek z cyklu "niezniszczalne??- a jednak... :decayed::decayed:" Już wiem czemu śmierdziało spalinami pod maską... oto piękne pajęczynki- pęknięcia na moim kolektorze wydechowym: (zaznaczyłem na czerwono bo na fotce słabo widać wiem już czemu ostatnio też biegi gorzej wchodziły... Tak oto pięknie wytarła się ta kulka w wybieraku (tam na dole widać ten biały pył- tak tak to z tej kulki ): Zauważyliśmy jakieś takie dziwne uszczerbienia na wirniku turbiny (może przez to żę 2 miesiące jezdziłem z naderwaną rurą ssącą i mogło troche powietrza brać z za filtra powietrza): a jako że nic dawno się w wątku nie działo a mamy to wszystko rozgrzebane to postanowiłem wymienić turbinke: Także autko się składa
griga-st Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Kolektor w najgrubszym miejscu pękł Wada materiału, czy woda poleciała na gorący? Zazdroszczę czasu na grzebanie:wink:
siemian Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie wiadomo to podobno ogolnie nie pęka.... To pewnie kolejna rzecz z cyklu Siemian potrafi
shakal Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Dziwisz się że Ci gałka na wybieraku się wytarła, jak Ty biegi szybciej niż S-tronic zmieniasz :grin: Gratulacje przegrzania materiału
Brysio Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 wypalil sie kolektor pewnie scianka nie miala juz fabrycznej grubosci i pekla od naprezen w kolektorze u innych sie zapycha sadza ze spalin a tutaj jak widac idealnie przepalone
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 siemian Tobie to........ rower i mało powietrza byś nie nabroił
Rekomendowane odpowiedzi