Trezor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kurcze, próbowałem się przekonać do koloru tych listew i dokładki, no i jakoś nie mogę. Może jak zawias zejdzie niżej, to będzie inaczej.
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 zawias będzie we wtorek :naughty: ile w dol
siemian Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 nie no standardzik -20mm 1BE[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 20:24_________________________________________________zawieszenie już jest. Jezdzi się fajnie :kox: [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 15:34_________________________________________________Przód usiadł 15mm tył 20mm. Jest :kox: :kox: i wreszcie tak nie buuuja
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ale aż się prosi o przedni zderzak... albo jakąś dokładkę...
KENOiX Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a taki był fajny allroad od razu lepiej te listwy się komponują. Dawaj jeszcze dokładkę od cupry jak ma Miron w kolor listew i będzie
siemian Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no róznica wizualnie jest straszna... niby 2cm... Miron miał racje mówiąc że 2cm też można dużo zdziałać i może nawet boleć (myślałem że chce się pocieszyć :decayed:). :polew: Jezdzi się też duuzo fajniej
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Widze że sie w koncu zdecydowałeś na lekką glebe w koncu to auto wygląda z boku
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ale aż się prosi o przedni zderzak... albo jakąś dokładkę... jedrekx ty chyba poważnie o tej dokładce myślisz [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:30_________________________________________________trzeba to porównać z moim zawiasem ale coś mi się wydaje że mi lepiej siedzi
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 podobają mi sie czarne listwy na srebrnym autku :good: gleba robi robotę magiczne, 20mm
Trezor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zupełnie inne auto. W końcu wygląda, jak prawdziwe A4.
mystic.pl Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 trzeba to porównać z moim zawiasem ale coś mi się wydaje że mi lepiej siedzi Ułoży się i będzie git jeszcze stabilizatory i dopiero zobaczysz różnicę
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 siemian, warto bylo tyle czekac z 1BE? Fakt faktem, zbyt mocno nie usiadlo, ale zdjecia tez sa zrobione tak zeby wyraznie pokazac szpare miedzy kolem, a blotnikiem.
hexx Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 o tak z tym obnizeniem znacznie nabral klasy
siemian Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 teraz sam sobie pluje w brode że zrobiłem to dopiero teraz. Auto całkiem inaczej wygląda. Tył super usiadł. Ogólnie różnica jest od razu widoczna. Koła pięknie się "wpasowały" w nadwozie. Już nie chce dystnsów na tył. Teraz wydaje się że koło jest dużo ładniej odsadzone Inaczej jezdzi. Na stabilizatory już zaczynam odkładać [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 21:30_________________________________________________tak cyknięte telefonem na szybko... Wreszcie to jakoś wygląda Jeśli ktoś się zastanawia czy warto wymienić zawias to mówie WARTO x1000!!!!
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Co z allroad ja się pytam co a gdzie ta różnica ja sie pytam Potraficie chłopaki podbudować. :polew:Siemian lux! Ja też czekam na jakiś zawias...
turdzi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na stabilizatory już zaczynam odkładać odkladaj to ty na zderzak bo teraz golizna z przodu i wyglada jak by bylo bum bum przodem
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na stabilizatory już zaczynam odkładać odkladaj to ty na zderzak bo teraz golizna z przodu i wyglada jak by bylo bum bum przodem nie masz racji kolego............... przód akurat był cały po jego bum............znaczy się zderzak tylko Siemian go zostawia bo ma do niego sentyment................... to był jedyny element nie uszkodzony w jego aucie od nowości..................nawet w ASO było to sprawdzane i potwierdzili, że zderzak jest z B7
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na stabilizatory już zaczynam odkładać odkladaj to ty na zderzak bo teraz golizna z przodu i wyglada jak by bylo bum bum przodem nie masz racji kolego............... przód akurat był cały po jego bum............znaczy się zderzak tylko Siemian go zostawia bo ma do niego sentyment................... to był jedyny element nie uszkodzony w jego aucie od nowości..................nawet w ASO było to sprawdzane i potwierdzili, że zderzak jest z B7
Rekomendowane odpowiedzi