siemian Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 w poniedziałek jedzie do chirurga Od wtedy ok. 2 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 łoooooooooooo to szmat czasu takie 2tygodnie to wiecznosc bez fureczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 no to jest wymiana i lakierowanie całego boku więc musi tyle trwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A daja cos zastepczego do upalania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 no to jest wymiana i lakierowanie całego boku więc musi tyle trwać Siemian Siemian :naughty: jakbym Cie nie znal w ogole bym o tym nie pomyslal, ale czy Ty czasem nie szykujesz nowego MODA:) hitu :naughty: w postaci błotników RS4? taka tu niby stluczka i bach ksenon i zderzak taka tu mala barierka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 hehe. nieee... Aczkolwiek przeszło mi to przez myśl. Ale odpuszczam. Jakbym miał przedni i tylny zderzak do roboty też to pewnie bym się skusił. Nie autka zastępczego nie będe miał. Pewnie będe się bujał moim autem do lansu Golfem mk1 Cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 http://demotywatory.pl/2052942 :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Bieniek widze żę masz chyba jakiś kompleks (co zazdrość robi z ludzmi.. Ale nie martw się- może kiedyś też będziesz taki błyskotliwy i inteligentny jak ja :decayed: ) :decayed: i wszędzie to wklejasz... Ja tam nie widze żadnego podobieństwa do mnie... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 :kox: :polew: NIe wywiniesz sie JAk tam Jola?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W sumie nie ma tragedi.Gdybys wymienil przedni blotnik i drzwi przod tyl na nie bite( do tego byc moze w tym samym kolorze w stanie idealnym) bez zadnej szpachli,to zostaje tylko wyklepac tylny blotnik .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 :kox: :polew: NIe wywiniesz sie JAk tam Jola?? :gwizdanie: Jola...?? Ło kurffa co ja wam po pijaku opowiadałem? :gwizdanie: ....nie, nie... lepiej mi nie mówcie I tak cały bok pójdzie do lakierowania. Srebrnego jest za dużo odcieni i za szybko "zmienia" barwe. Nigdy nie dopasujesz idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Rozumiem.Ja dosc dawno mialem swoim autem spotkanie z tirem na szczescie minimalne tak ze lekko przerysowal kawalek tylnych drzwi i blotnik do polowy.Teraz zaluje ze nie zmienilem drzwi bo czesto widze ze sa na allegro w tym samym kolorze w stanie idealnym.Wkurza mnie to ze na lakierownym elemencie,jakiekolwiek zalamania sa mniej wyrazne bo lakieru juz jest wiecej.Dlatego co sie da to wole zmienic na lakierowane fabrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 zależy od koloru. Srebrnego nie dopasujesz. A co do załamań to nie przesadzaj przecież nie nakładają centymetrowej warstwy tego lakieru... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 zależy od koloru. Srebrnego nie dopasujesz. A co do załamań to nie przesadzaj przecież nie nakładają centymetrowej warstwy tego lakieru... :decayed: wiadomo ze nie az tyle ale jak porownasz element lakierowany po raz drugi z ori to roznica jest widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a pomaluj go w srebrny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja bym dal drzwi w kolor listw... a te rysy na blotnikach zakleil plomieniami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ja bym dal drzwi w kolor listw... a te rysy na blotnikach zakleil plomieniami :gwizdanie: Łapa Pudziana rulzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 :decayed: [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 15:51_________________________________________________zdradze że autko się minimalnie zmieni po wizycie u blacharza. Będzie to kosmetyczna zmiana. Od razu odpowiadam- nie rezam błotników od RSa. Jeśli bym miał rozbity zderzak to może jeszcze bym się skusił, ale tak to za duże koszty... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 pewnie wyjedzie białe albo czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi