Tomeks Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ma ktoś jakąs fotke na białych felach? na laptopie mam na tapecie tą fote ,mówię ci,maga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 mam na czarno srebrnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 mam na czarno srebrnych no no no... kogo ja tu widze na fotce Azunia i Yelo... :decayed: To niech ktoś wklei fotencje na białej feli bo jestem ciekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 no kiedyś regularnie wpadali na spoty ... teraz trochę rzadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 hmm.. cos się fotka nie ładuje. Ale załadowałem sobie ją ze źródła. http://s2.postimage.org/C1VcA-a9ba6c7b.jpg Kurcze powiem Wam że mi się ta fura na tych felach nie podoba... Po pierwsze primo jak dla mnie to za duża gleba... Druga rzecz na minus to brak relingów... Na fotce niezbyt mi się podoba. Cieżko mi oceniać bo niektóre furki poprostu nie są fotogenicze (jak z Kobietami ) a na żywo nie widziałem[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 00:21_________________________________________________... i nie ma xenonów :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 tam jest zawieszenie pneumatyczne więc zawsze możesz sobie podnieść relingi kwestia gustu ... ten koleś zdobywa mnóstwo nagród i wyróżnień za swoje auto i to nie tylko w Polsce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nie no widać że autko jest "dojebane" ale popsortu nie w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 mi też auta bez relingów nie podchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 listwy s4 dobrze leza na nadwoziu z rs4 przez te szerokie blotniki,na zwyklym a4 cos nie bardzo sie to zgrywa Moze jak beda w kolorze to nie beda takie skadze mam zalozone S-line w kolorze komplet 4 sztuk 250 zl czyżby zazdrość skadze mam zalozone S-line w kolorze komplet 4 sztuk....250 zl [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 07:05_________________________________________________ no powiedz HiRide że to auto Ci się nie podoba... Pewnie ze auto mi sie podoba ale jak dla mnie za bardzo wypukle sa te listwy.Przednia jeszcze ok ale tylna jest tak duza ze jak patrze na cale auto to ciagle widze ta listwe na drzwiach jakby chciala stlamsic sylwetke auta czy cos gusta i gusciki no co poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 polakierowane beda pieknie wygladaly teraz ten czarny kolor poteguje wrazenie wielkosci a i Siemian foty ze zblizenia wrzucil... jesli widac byloby caly samochod nie odstawalyby tak bardzo:) trzeba to sobie wyobrazic tylna dokladka w kolor super pomysl Siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 będzie git :kox: :kox: Zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 straszna c**jnia te listwy na twoim aucie ...po koleżeńsku mogę je odkupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Siemian znowu jeden sprysk Ci się nie domyka? kup płyn w koncentracie z ASO ze środkiem smarujcym i pięknie się domknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Siemian znowu jeden sprysk Ci się nie domyka? kup płyn w koncentracie z ASO ze środkiem smarujcym i pięknie się domknie nie rozumiem... jakto znowu i jakto nie domyka... wszystko działa... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na fotce ze strony 75 wygląda jak by odstawał lekko jak nie domknięty, może zła perspektywa fotki - jak domknięty to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 jak autko, "robi się"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 robi się robi. W czwartek blacharka powinna być skończona. Potem idzie do lakiernika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ostatnio więcej to auto jest u lakiernika niż u Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi