akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 siemian mam pytanie da sie to wyklepac bo Ty masz jakies doswiadczenie w tej kwestii joke! Brysio mam nadzieję, że pytałeś o fotoradar? Hm... Wg mnie spokojnie da się go jeszcze doprowadzić do użytku. :polew:
siemian Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 mam nadz ze imprezka sie udala sorki kurde wiesz jak jest Siemian.. nie dalem rady jednak podjechac poza tym kolejny jubileusz sie szykuje... setna strona spoko seves, przypuszczałem że dasz du_py :decayed: :decayed: Dzięki za życzonka
Brysio Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 mam nadz ze imprezka sie udala sorki kurde wiesz jak jest Siemian.. nie dalem rady jednak podjechac poza tym kolejny jubileusz sie szykuje... setna strona spoko seves, przypuszczałem że dasz du_py :decayed: :decayed: Dzięki za życzonka a co to siemian czyzbys sie postarzal??? znaczy krecisz sie w kierunku madrosci tylko nie masz prawidlowo wyznaczonej trasy ))) to wszytkiego naj no i gratki 100strony -- jak dla Twojego pascia to piekny wynik ) [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 10:42_________________________________________________ siemian mam pytanie da sie to wyklepac bo Ty masz jakies doswiadczenie w tej kwestii joke! Brysio mam nadzieję, że pytałeś o fotoradar? Hm... Wg mnie spokojnie da się go jeszcze doprowadzić do użytku. :polew: no jasne ze o fotoradar o coz innego moglbym pytac cieakwe czy siemian nie ma takiego zintegrowanego w bagazniku
Cineksik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 siemian już sobie zamontował lampy z solarium w podsufitce.. pomylił z solar dachem
audia4a4 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Widze że obchodzisz swoje 100-tne urodzinki
PABLO Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 :naughty: Robisz kolejkę Ice-cream'a chłopakom na arktyce pingwinie
siemian Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 kurcze coś dziwnego się dzieje z elektryką u mnie w aucie. Tydzień temu nie działał zamek tylnych prawych drzwi. Po włożeniu kluczyka do stacyjki wszystko zaczeło działać i jak narazie działa. Na Vagu jakiś błąd spadku napięcia- myśle że mogło to mieć związek z tym że mam już słaby AKU i na dniach idzie do wymiany. Wczoraj zauważyłem że przestały mi działać wsystkie lampki w podsufitce (przyciski świecą i diody też). Dzisiaj rano po odpaleniu nie zgasła mi kontrolka air bag. Po ponownym odpaleniu wszystko działa- zero błędów na Vagu... :mysli:
Młody_drog Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 może to wszystko przez słabe aku? Wymień i zobaczymy
ArkadiuS Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 masz miernik?? jeśli tak to sprawdź napięcie przed odpaleniem na samym aku. Powinieneś mieć >11,5V. Kolejną metodą to podłączenie interfejsu. Jedna z grup w Vagu ma odczyt napięcia. Włącz logowanie i odpal auto. Zobaczysz jakie są spadki napięcia.
PABLO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Na pewno akumulator KERCZI ma inne objawy słabego aku że kręci przez pół minuty żeby odpalić, jak w starej beczce
siemian Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Kercziemu zawsze długo palił
bulk_1986 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Każde BLB standardowo na ciepłym silniku trzeba dłużej kręcić. Wiem że można to przestawić...
Dev Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 słabe akku to jedno drugie to padajacy alternator trzecie to padajacy rozrusznik czyli powodów usterki moze byc trzy, dwie lub jedna :decayed:
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Każde BLB standardowo na ciepłym silniku trzeba dłużej kręcić. Wiem że można to przestawić... moje nie.Zawsze odpala od strzału. Ale mam zmienioną dawke startową [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:14_________________________________________________ słabe akku to jedno drugie to padajacy alternator trzecie to padajacy rozrusznik czyli powodów usterki moze byc trzy, dwie lub jedna :decayed: u mnie jest słaby aku, bo przy temp ok. 0 stopni ledwo kręci. Ale ma 5 lat więc już czas najwyższy. Ale nie chce mi się wierzyć żeby miało to wpływ na działanie lampek w środku. Przy terazniejszych temp. w ogole nie widać żeby aku był słaby. Co do długiego kręcenia w BLB to silniki te mają zmniejszoną dawke startową, która w ciągu paru cyklów się stopniowo zwiększa żeby chronić dwumas przed uderzeniem na starcie. Dlatego BLB tak długo palą
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Siamian a zobacz czy czasem nie pada Ci modul komfortu, ja mialem podobne objawy i okazalo sie ze zalany byl modul komfortu. Co do dlugiego krecenia, mnie strasznie dlugo kreci, raz na czasu zapali od strzala, jak jest zimno tez ledwo co mieli (aku ma 5lat) niedlugo wymieniam, a co do ustawien?? to jak to zmienic zeby tak dlugo nie palil???
siemian Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 mnie to w CS zrobili[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:32_________________________________________________znowu urwała się poduszka pod skrzynią biegów... :wallbash: Nie wiecie czy nie ma jakiś odpowiednich odpowiedników bo nie mam ochoty co pół roku wymieniać poduszek...
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 wystarczy delikatniej zmieniac biegi
Rekomendowane odpowiedzi