Flyer Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Te dekle co masz zepsuly ta felge. Dobrze, ze beda odpowiednie...
Ponior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Dekle podobają mi się te co masz i te ori co jadą, A fele tez ładne, wyglądają na pancerne, więc jak znalazł dla Ciebie jak piszecie.
siemian Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 no i troszke się dziś pozmieniało.... :kox: Najpierw przyszła kiera z a4 b8. Jest to nowsza grubsza wersja: Tutaj stan skóry (po prostu miodzio :kox: :kox:) Jako że kiera jest pół-pikowana (poprzednią miałem gładką) zmienić musiałem od razu również gałe: Akurat odwiedził mnie dziś DżoDżo i jemu się chyba podobało: Potem trzeba byłą się zająć felgami. Teraz wyglądają tak: Trzeba je jeszcze umyć bo troche czyste dekielki nie pasują :decayed: Tutaj porównanie ze starymi dekielkami (które mam na sprzedaż ) Pozdro
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 No, dekle o klase wyzej. Fajne auto sie zrobilo na tych kolach, jak dla mnie sa piekne - na szczescie wracam do nich
variocustoms Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jak umyjesz dokładnie felgi to potraktuj je RimWax od SmartWax by Chemical Guys, będą dużo łatwiejsze w utrzymaniu i pył z kolcków się nie będzie tak mocno osadzał możesz kupić na www.all4auto.pl Specjalistyczny środek usuwający ryski, zabezpieczający i przedłużający połysk felg. Tworzy śliską powierzchnię na feldze dzięki czemu zmniejsza do 75% osadzanie się pyłu z klocków, wody i błota. mam ten środek i jestem bardzo z niego zadowolony
Staszek20VT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 A czy poducha jest taka sam jak w kierownicy z B7 ale bez MF? (oczywiście też trójramienna). OK, już zobaczyłem w ogłoszeniach, że miałeś taką samą kierę jak ja. Czyli poducha pasuje Faktycznie dekielki powiększają wizualnie felgi. Super
siemian Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 tak taka sama jest poducha. A3 ma tylko inną poduche. Jakby co to mam kiere 3-ramienną nie MF s-line do sprzedania (jest w dziale sprzedać) w stanie jak nowa.[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 13:47_________________________________________________ jak umyjesz dokładnie felgi to potraktuj je RimWax od SmartWax by Chemical Guys, będą dużo łatwiejsze w utrzymaniu i pył z kolcków się nie będzie tak mocno osadzał możesz kupić na www.all4auto.pl Specjalistyczny środek usuwający ryski, zabezpieczający i przedłużający połysk felg. Tworzy śliską powierzchnię na feldze dzięki czemu zmniejsza do 75% osadzanie się pyłu z klocków, wody i błota. mam ten środek i jestem bardzo z niego zadowolony dzięki za info
mystic.pl Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 No siemian kierownica z tymi deklami od razu inna felga
Pucek Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Siemian, pryśnij sobie znaczek OOOO w dekielku na taki jak ta obwódka która znajduje się wokół niego
KmK Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 auto wygląda rewelacyjnie na tych felgach z nowymi deklami sprawia wrażenie większej, tak mi się wydaje.
czaki22 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 teraz siemian bedzie rwał pipki jak tralala,
ArkadiuS Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 felgi wyglądają znacznie lepiej kiera chyba taka sama jak w B7
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 GRUBO kiera spoko grubawa :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i troszke się dziś pozmieniało.... :kox: Najpierw przyszła kiera z a4 b8. Jest to nowsza grubsza wersja: Tutaj stan skóry (po prostu miodzio :kox: :kox:) Jako że kiera jest pół-pikowana (poprzednią miałem gładką) zmienić musiałem od razu również gałe: Akurat odwiedził mnie dziś DżoDżo i jemu się chyba podobało: Potem trzeba byłą się zająć felgami. Teraz wyglądają tak: Trzeba je jeszcze umyć bo troche czyste dekielki nie pasują :decayed: Tutaj porównanie ze starymi dekielkami (które mam na sprzedaż ) Pozdro Naaaaaajjssss
siemian Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 felgi wyglądają znacznie lepiej kiera chyba taka sama jak w B7 nie nie.... :wink4: Kiera w b8 jest grubsza niż ta w b7. Niby róznica mała ale trzyma się ją całkiem inaczej :decayed: Czasem grubość ma znacznie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi