BartekWSH Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam, co mogę zrobic z taką obudową kierownicy ? jest jakaś farba przeznaczona do tego ?
maciucha512 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Wymień na nową albo obklej folią - zależy co tańsze
jacek70 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Prawdopodobnie masz jasny środek . Twoja obudowa kiery jest jasna a pod spodem czarna.Jeśli czarny kolor Ci pasuje to zmyj ten zmywaczem do paznokci a jeśli nie to zostaje malowanie sprayem na jasno lub wymianka na nowe.
novwy Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 a ile to roboty, jak chcesz samemu to zrobić to zdementuj, zmatuj i pryśnij, na pewno jest to do dostania więc mniej pierdzielenia chyba że ten kolor to unikat, a tak z ciekawości co Ty z tym robiłeś?
BartekWSH Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Chyba zdejmę, zmatuje i pomaluje od nowa. a tak z ciekawości co Ty z tym robiłeś? Taki już kupiłem, po drugiej stronie jest gorzej. Kupiłem od kobiety z Francji, tipsami wydrapała wszystko :facepalm: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- A środek mam taki
piotrek83 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 No to babka niezle szpony miala + ADHD chyba. A co do tematu tez mam obdrapana i troszke krzywo wycieta pod tempomat. Od roku szukam na allegro tez w jasnym szarym kolorze, ale jest nie do dostania... Nowy dol w ASO ok 170zl.
BartekWSH Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Czy ktoś wie jak ściągnąc dolną obudowę ? odkręcam 2 śrubki i wychodzi tylko górna częsc obudowy.
Fido Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Wie. Strona 113 w pdf Sam Naprawiam, jest opis i rysunek.
BartekWSH Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 faktycznie....człowiek zapomina o tej dobrej książce.
Rekomendowane odpowiedzi