Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 coś tam skosztowałem...,a że nie lubię to odpuściłem Mam zdjęcie Twoje z poranka około 5:decayed: ---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- Mała pamiątka dla ekipy wielkopolskiej z tajemniczej granatowej(lz5k)A4 b5 w większości mnie widać tylko Filmik spontaniczny nie odbieraj tego osobiście:whistling: oczywiście odbieram to normalnie
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 coś tam skosztowałem...,a że nie lubię to odpuściłem Mam zdjęcie Twoje z poranka około 5:decayed: http://img1.garnek.pl/a.garnek.pl/017/392/17392762_800.0.jpg/na-przeleczy-rozdziela.jpg ....... Ciebie trza izolować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:polew::polew::polew:
WhyMe? Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł To aż tak grubo było? no w polarze, który mi zginął były pieniądze, nie dużo, ale sam fakt się liczy. dobrze ze telefon miałem w spodniach. No nie pier**l Szczyt skurwysyństwa został osiągnięty
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 coś tam skosztowałem...,a że nie lubię to odpuściłem Mam zdjęcie Twoje z poranka około 5:decayed: http://img1.garnek.pl/a.garnek.pl/017/392/17392762_800.0.jpg/na-przeleczy-rozdziela.jpg ....... Ciebie trza izolować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:polew::polew::polew: przyjedź na OEM pogadamy
Kamyk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wow, takie rzeczy w rodzinie? tez mnie z lekka zatkalo czyli jednak z rodzina to najlepiej na zdjeciu ?? qr**, wierzyc sie nie chce...
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wow, takie rzeczy w rodzinie? tez mnie z lekka zatkalo czyli jednak z rodzina to najlepiej na zdjeciu ?? qr**, wierzyc sie nie chce... jednak tak z rodziną najlepiej na zdjęciach ... :facepalm:widocznie ktoś przyjechał z intencjami coś za***ać komuś cennego i tyle
Dumel Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wow, takie rzeczy w rodzinie? tez mnie z lekka zatkalo czyli jednak z rodzina to najlepiej na zdjeciu ?? qr**, wierzyc sie nie chce... Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi.. niby wszyscy jeden klub a tak naprawdę zbieranina z całej Polski różni ludzie się trafiają o czym się przekonaliśmy nie raz w dziale sprzedam..
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku .
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku . ja widziałem jak kobietki z ogniska obok wchodziły potańczyć do nas
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Arturoo coś Ty z tą kozą żeś robił,mam nadzieje że nie popuściła w trakcie dojenia:grin: Co do akcji polarowej,kto to zrobił życzę chronicznej awaryjności:naughty:
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bongod czy Ty widziałeś tych "górali"???? To byli jacyś emeryci, którzy mieli właśnie imprezę przy ognisku i przyszli zatańczyć jeden kawałek Jak oni przyszli to siedziałem przy swoim stoliku.
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku . ja widziałem jak kobietki z ogniska obok wchodziły potańczyć do nas 6-7 sztuk chyba ale żeby One ??
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku . ja widziałem jak kobietki z ogniska obok wchodziły potańczyć do nas 6-7 sztuk chyba ale żeby One ?? nie wiem różni ludzie są mi koleś pod marketem próbował uj***ć lusterko także wiesz
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Arturoo coś Ty z tą kozą żeś robił,mam nadzieje że nie popuściła w trakcie dojenia:grin:Co do akcji polarowej,kto to zrobił życzę chronicznej awaryjności:naughty: Pane.......... toć ja od tego typa z foty ze 2 razy większy jestem
bongod Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ten góral nie był zbyt przyjemny nie chciał dać moskalowi kiełbaski upiec przy ognisku hehehe
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Arturoo coś Ty z tą kozą żeś robił,mam nadzieje że nie popuściła w trakcie dojenia:grin:Co do akcji polarowej,kto to zrobił życzę chronicznej awaryjności:naughty: Pane.......... toć ja od tego typa z foty ze 2 razy większy jestem
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku . Ja ich zaprosiłem i nie zwalaj winy na obcych ludzi , ojebałes z żona polar i sie tu k**wa nie migaj
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł To aż tak grubo było? no w polarze, który mi zginął były pieniądze, nie dużo, ale sam fakt się liczy. dobrze ze telefon miałem w spodniach. Ja pier**le a żeby sk***ysyn jechał na następną BT, spił się i przypadkiem po pijaku wygadał co zrobił rok wcześniej...
Arkadiush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "Pozdrawiam" w takim razie skurw***syna który ten polar zabrał z szałasu i zajebał z niego kasę i przy okazji dzięki, że wywaliłeś go na parking a nie gdzieś w las bo by się nie znalazł To aż tak grubo było? no w polarze, który mi zginął były pieniądze, nie dużo, ale sam fakt się liczy. dobrze ze telefon miałem w spodniach. Ja pier**le a żeby sk***ysyn jechał na następną BT, spił się i przypadkiem po pijaku wygadał co zrobił rok wcześniej... albo pojedzie na OEM to my wtedy zajebiemy mu graty z auta
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właśnie sobie przypomniałem że wbijali się jacyś górale do szałasu ale szybko zostali chyba wyproszeni . Może to taka akcja szybka była? Siedzieli wcześniej przy ognisku . ja widziałem jak kobietki z ogniska obok wchodziły potańczyć do nas 6-7 sztuk chyba ale żeby One ?? nie wiem różni ludzie są mi koleś pod marketem próbował uj***ć lusterko także wiesz Oni nie bo akurat paliłem przed chatą jak Hugo (przyjmuję że on bo wychodził zaraz za nimi) wszystkich wywalił i nikt nie niósł żadnego ciucha w ręce przynajmniej nie przypominam sobie żeby któryś/któraś niosła a polar klubowy pewnie rzucił by się w oczy
Rekomendowane odpowiedzi