Arkadiush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zadnego alkoholu juz nie spozywamW najblizszym czasie szykujesz sie na OEM
Magdalenah Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie ma co drążyć tematu bo to nic nie da. Każdy po tej dyskusji niech wyciągnie sobie swoje wnioski Wniosek jest jeden trzeba go nazwać po imieniu - złodziejstwo jest wśród nas, a ja pamiętam Sławeczku gdzie się z tego polaru rozebrałeś, bo szedłeś w tan w blond koleżanką i to u nich przy stole wylądował twój polarek , "szczęśliwemu znalazcy" życzę, dużo "zdrowia"....
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 sprawdźcie prosze czy działa link ? ' trzeba nacisnąć "to download" i dalej przechodzi się do folderów aby je pobrać . u mnie działa na drugim kompie https://rapidshare.com/download/share/335CFF677B8CAC95642B80DBB68C954C
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie ma co drążyć tematu bo to nic nie da. Każdy po tej dyskusji niech wyciągnie sobie swoje wnioski Wniosek jest jeden trzeba go nazwać po imieniu - złodziejstwo jest wśród nas, a ja pamiętam Sławeczku gdzie się z tego polaru rozebrałeś, bo szedłeś w tan w blond koleżanką i to u nich przy stole wylądował twój polarek , "szczęśliwemu znalazcy" życzę, dużo "zdrowia".... Jak w tan to napewno z moją żoną bo nikomu nie przepuściła chyba hehehehe ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ---------- A nie , pamietam że kolkov twardo nie chciał .
adrian998998 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 sprawdźcie prosze czy działa link ? ' trzeba nacisnąć "to download" i dalej przechodzi się do folderów aby je pobrać . u mnie działa na drugim kompie https://rapidshare.com/download/share/335CFF677B8CAC95642B80DBB68C954C Nie trybi.......
kkam Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nom coś nie chce współpracować ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia To ja nie pamietam firmy ale po kolorze może dojdziesz to był true blood
Kolkov Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A nie , pamietam że kolkov twardo nie chciał . Ja nie tańczę z nieznajomymi kobietami, NIGDY!
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia secio84 ?? czerwony avant w b6??
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A nie , pamietam że kolkov twardo nie chciał . Ja nie tańczę z nieznajomymi kobietami, NIGDY!
kkam Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dzieki, kolejna twarz powiazana z nickiem:decayed: Nom coś nie chce współpracować---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia To ja nie pamietam firmy ale po kolorze może dojdziesz to był true blood
bongod Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 https://m.facebook.com/media/set/?set=a.595313540516836.1073741852.224049737643220&type=3 Taki kolorek jak w tym gtr
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A nie , pamietam że kolkov twardo nie chciał . Ja nie tańczę z nieznajomymi kobietami, NIGDY! A ja z kolei wyłącznie
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no to może tera pójdzie Galeria - muzykmf - Chomikuj.pl
Slawek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A nie , pamietam że kolkov twardo nie chciał . Ja nie tańczę z nieznajomymi kobietami, NIGDY! A ja z kolei wyłącznie
Arkadiush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia ja mam w b5 dekory obklejoną alcantarą
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia ja mam w b5 dekory obklejoną alcantarą Arek zobacz czy tera działa ? Galeria - muzykmf - Chomikuj.pl
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie ma co drążyć tematu bo to nic nie da. Każdy po tej dyskusji niech wyciągnie sobie swoje wnioski Wniosek jest jeden trzeba go nazwać po imieniu - złodziejstwo jest wśród nas, a ja pamiętam Sławeczku gdzie się z tego polaru rozebrałeś, bo szedłeś w tan w blond koleżanką i to u nich przy stole wylądował twój polarek , "szczęśliwemu znalazcy" życzę, dużo "zdrowia".... Oczywiście nigdy nie wiemy kto i z kim przyjedzie na zlot Ta blond koleżanka to żona Mańka - Sławek no wiesz co Rozbierał się z tego polara tak energicznie, że takich rzeczy to nawet w filmach akcji nie widziałem
Arkadiush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kto mi w BT pokazywa czerwone dekory oklejone folia, nie pamietam nicka, a chce sie dowiedziec co to byla za folia ja mam w b5 dekory obklejoną alcantarą Arek zobacz czy tera działa ? Galeria - muzykmf - Chomikuj.pl mi pobiera teraz
Rekomendowane odpowiedzi