marcelomattsoy Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zmywarka. Naprawdę jest to wspaniale urządzenie domowe :> Co do TV ja mam 42cale i moja cyfrowa kablówka nie daje rady niestety. Szczególnie polskie kanały są do du... Jak masz dużą ogległośc od kanapy do ściany to warto zainwestowac w spora przekątną. Inaczej bez sensu, wystarczy 32-37cali. Zmywarka, jeżeli nie masz, musisz ją miec. Chyba że masz już z wymiarami 90-60-90
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chyba że masz już z wymiarami 90-60-90 bingo
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chyba że masz już z wymiarami 90-60-90
Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No dobra. Przyszedl moment rozpoczecia zakupow do mieszkania. Jestem nieco zielony w niektorych kwestiach, wiec licze na Wasza pomoc oraz doswiadczenie Sprzet bedzie uzytkowany w przez 2 osoby (wiec nie potrzebuje poteznej lodowki, czy pralki 10kg-owej). Do kupienia (czyt.: co polecacie/kupiliscie): * Kuchenka - plyta indukcyjna + piekarnik * Garnki odpowiednie do plyty indukcyjnej * Lodoweczka (jakas ladna/srebrna , funkcjonalna) * Pralka (juz jest wybrana) * TV LCD - najchetniej 42"-46" - moze wisiec/moze stac (to akurat najmniej pilny zakup, wiec z gory dziekuje za obszerne wywody ) Budzet na wszystko jest teoretycznie ograniczony, wiec napewno nie moge mocno szalec (czyli na razie bez lodowki side-by-side itp.). Z gory dziekuje za porady Płyta indukcyjna Siemens EH777501 Piekarnik Do Zabudowy SAMSUNG BT 63 TDBFGB Lodówka samsung RL 44 ECIS Garnki - proponuję na poczatek wycieczkę do Ikei tam jest sporo niedrogich garnków, które nadają sie do indukcji, jesli masz więcej do wydania proponuję garnki Fissler Fiamma Z telewizorem ci nie pomogę. Nie napisałeś nic o okapie ani o zmywarce, ale skoro sie urządzasz proponuję Ci kupić takie sprzęty - bo są przydatne i praktyczne. Zmywarka SIEMENS SF 64T351EU Siemens LI 48630 - tylko do niej trzeba jeszcze dodatkowo zamówić panel przedni za około 120 zł. Jeszcze moge ci polecić mikrofalówkę i czajnik bezprzewodowy. Jak cię interesuje Ja szukam za to łóżka do sypialni i dobrego materaca oraz kanap do pokoju dziennego.
szogun0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Z mojego doswiadczenia: 1.pralka jedna i jedyna niezawodna frania z dodatkowa wyciskarko-wyrzymarką Simply the best. Ewentualnie jakby z powodu innych sprzętów kasy brakowało, to sama tarka. 2.kuchenka na węgiel drzewny ceramiczna, długo oddaje ciepło - przyjazna środowisku klasa AA+++ Najlepiej jakby miała 2 fajerki, to można od razu grylla rodzinnego urządzić., 3. garnki...jednorazowe Szkoda zachodu. Trza jeść od razu z puszek i pojemników. 4. TV...ogłupia Co proponujesz. Radio (M.)? A może połówka przed snem? P.S. koniecznie zamontuj sobie w toalecie klape kibla opadająca samoczynnie - koks jakich mało Nieeee. Bo se jeszcze kiedy przytnie.
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja szukam za to łóżka do sypialni Wpadnij ,sprawdzisz moje z Conforamy
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja szukam za to łóżka do sypialni Wpadnij ,sprawdzisz moje z Conforamy a juz poskładałeś te połamane belki ?? :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 14:29 _________________________________________________ Ewentualnie jakby z powodu innych sprzętów kasy brakowało, to sama tarka pewnie, ręce sobie doszoruje po grzebaniu przy aucie miała 2 fajerki, to można od razu grylla rodzinnego urządzić. myślałem o 4 fajerkach...na wodę do herbaty i wodę do kapieli Szkoda zachodu. Trza jeść od razu z puszek i pojemników. zgoda, gołymi ręcami co to się wcześniej wymyło na tarce... Co proponujesz. Radio (M.)? A może połówka przed snem? rozmowę z żoną, wspólne spiewanie, medytację, pilates Nieeee. Bo se jeszcze kiedy przytnie. jezeli umie operować śmigłem to se nie przytnie
lukaszr Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 * TV LCD - najchetniej 42"-46" - moze wisiec/moze stac (to akurat najmniej pilny zakup, wiec z gory dziekuje za obszerne wywody ) Przy tym mogę pomóc
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spox, ale to raczej zakup na nastepne miesiace, bo TV poki co mam. Na razie musze sie wprowadzic :>
slaweq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Michał wprowadzasz sie do swojego czy wynajmujesz?
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Do swojego. :oklaski: graty, wiem ile to wyrzeczeń bo sam za 2 miech sie wprowadzam
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Aleś temat założył Nie na tym Forum pytaj - Elektroda, jakm chcesz mieć właściwą wiedzę. Ze swojego doświadczenia: - ZMYWARKA!!! - Siemens lub Bosh. Są nie do zdarcia. - lodówka - LG lub Samsung. Zamrażarnik z dołu - pralka - AEG lub Electrolux, a najlepiej AEG/Elctrolux. To włąściwie ta sama firma ale A/E podobno jakościowo lepsza - płyta - nie kumam się, bo mam gaz P.S. koniecznie zamontuj sobie w toalecie klape kibla opadająca samoczynnie - koks jakich mało bezwzględnie - nawet kosztem plazmy Modele w zależności od tego ile będziesz miał kasy
marewel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 - ZMYWARKA!!! - Siemens lub Bosh. Są nie do zdarcia. - lodówka - LG lub Samsung. Zamrażarnik z dołu - pralka - AEG lub Electrolux, a najlepiej AEG/Elctrolux. To włąściwie ta sama firma ale A/E podobno jakościowo lepsza - płyta - nie kumam się, bo mam gaz Właśnie, mam wszystko takie jak podałeś wiec musi cos w tym byc +Plyta whirlpoola zresztą beznadziejna jest.
Rekomendowane odpowiedzi