Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

może być? stag 4 , hany zielone , antarctic , 8mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule może być taka instalka przy mocy około 180 kucy??

Opublikowano

Może , ale zapytaj o hany niebieskie.

Opublikowano

hana zielona to tak prawie na styk a jak byś chciał coś pomodzić może braknąć można pomyśleć o niebieskich,zamiast antarctica wziąłbym AC R01 250 czerwony,nie ma z nim już żadnych problemów,STAG 4 może być-zapytaj o Qboxa

montaż pojedyńczy zamiast na listwie

IMAG0006.jpg

Opublikowano
  • Autor

A zielone nie do 200 sa?? Odczuje różnicę na niebieskich??

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ----------

No wlasnie roznie z tym ac mowi mój znajomy gazownik :) a ten antarctic podobno prosty i dobry :) zapytam o tego qboxa bo nie mam pojecia co to a lubie takie ciekawostki :)

Opublikowano

zależy na jakim ciśnieniu jest to ustawione,reduktor ac miał problemy z ciśn. ale zostało to poprawione i jest spokój,qbox to nowy sterownik bardziej zaawansowany

Opublikowano

Ja mam zielone i 180KM i dają radę bez problemu, ciśnienie 1.1bara

Mnożnik od 1.2 a konczy się na 0,9

niebieskie mogą być trochę za duże.

Opublikowano

u mnei niebieskie byly za duze na ac-r01, zielone smigaja az milo, maja zapas do ok 50-60KM max na cylinder ale realnie do 50KM wiec i tak powinny spokojnie wystarczyc - do tego tez mam qboxa, obudowa jest mala i mozna wszedzie ja upchac

Opublikowano
  • Autor

noiwszystko jasne dzięki chłopaki :)

---------- Post dopisany 24-10-2013 at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2013 at 06:44 ----------

Noi gazik spoko hula tylko mam jedna obiekcje mianowicie zamontowano mi pod klapka wlew na dokretke czyli nie pelny . Powiedziano mi ze sie nie zmiesci pelny prawda to??

Opublikowano

Ja mam pelny

Opublikowano

Zmieści się, ale ja mam też dokręcany i nie narzekam.

Przynajmniej nie porysuje ci lakieru jak podłącza trochę dalej od karoserii

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W sumie racja :)

---------- Post dopisany 02-11-2013 at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany 25-10-2013 at 10:02 ----------

Panowie jest jazdeczka :)

Wszystko dobrze wszystko git tylko czasem przy zmianie biegu na dwójke lub trójke jest pojedyncze szarpniecie na benie jest ok wiec wykluczam skrzynie , a szczerze mówiąc bardzo podobne szarpniecie jak w zwalonym automacie :). Jakieś pomysły ?? Za tydzień pierewszy przegląd po 1000 km może mapy się rozjechały??

Opublikowano

Kiedy cewki zapłonowe były wymieniane ???bo może wypadać zapłon i takie szarpnięcia będą właśnie ,na pb nie wypada a na lpg będą szarpnięcia

Opublikowano
  • Autor

ale akurat tylko po zmianie biegu??

Opublikowano

A napinacz nie daje o sobie już znać?

Opublikowano
  • Autor

napinacz czego??paska wieloklinowego w miare świerzy :) łańcucha ma pół roku :) pozatym na benie wszystko ok :)

Opublikowano

Spróbuj kawałek drogi pod lekkie wzniesienie wkładaj 5 bieg i gaz do dechy jak zacznie szarpać to będziesz miał odpowiedz co się dzieje

Opublikowano

tak jak pisze Łukasz, spradz ale obstawiam cewki i świece , tez tak mialem załozyem gaz i po koleii cewki zjadło:kox:, swiece PFR6Q albo DENSO K20TT, obecnie mam te drugie i jest ok ale czekam na cewki

Opublikowano
  • Autor

czyli rozumien że cewki czuć tylko przy zmianie biegów??a odnośnie tej 5 na wzniesieniu to tak sprawdzałem sprzęgło :) ale powtarzam na benie jest ok więc może cewki faktycznie poczekam az zaczna wypadać zapłony najwyżej i dopiero wymienie bo tak to niewiem nawet która :)

Opublikowano

jedz na akcje serwisowa

Opublikowano
  • Autor

dwoniłem do aso powiedzieli że moich akcja nie dotyczy :( chyba że w różnych aso mają różnie hehehehe