DeeJay_Kill Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Pewnie z 12l ciekłego paliwa gazowego wciąga... Wlew pod klapką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witek daj więcej fotek tego groszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 S5 już nie jest samo. Dostało siostrę Troszkę młodszą, troszkę wolniejsza i cichszą, ale w środku i na zewnątrz robiącą robotę http://cl.ly/image/202V3j1B2I3d/2014-04-12%2008.59.21.jpg to masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A zapomniałem dodać ze 4.8 to oszczędne silniki tylko olej lubią , przynajmniej w panamerze , prędkości okolice 170 km/h na autostradzie , pozniej normalne wyprzedzania na drodze krajowej i na odległości 400km spalanie na kompie 11l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie mogłem się oprzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szkoda że nie napisałem wcześniej. Operacja dostosowania tylnej tarczy od RS5 polift skończyła się niepowodzeniem. Zostałem przy seryjnych S5, które zresztą mają ten sam wymiar co RS5. Nie ważne jak sfrezowana została tarcza, po prostu nie pasowała. Zmieniasz heble na RS5? Od razu mówie. O wiele rozsądniej jest kupić tarcze od RS6 C5. Rozmiar ten sam, pasują po małej przeróbce, a są o grubo tańsze. jak chcecie miec tarcze od RS5 z tylu, to pozostaje Wam wymiana obudowy lozyska.zacisk jest ten sam w S i RS Nie potrzebna jest wymiana lozyska. RS5 coupe ma inny numer tarcze jak RS5 cabrio lub RS4. Ja mam tarcze RS5 coupe i nie pasuje do mnie. S5 Brake Upgrade - RS5 vs Brembo GT BBK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 witaj, nr tarcz dla coupe i dla cabrio jest dokladnie taki sam - sprawdzales fizycznie, czy sa inne, czy tylko przeczytales post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 GTS zrył mi beret... Co za kombinacja! Masz jaja chłopie żeby się bawić w ten kolor. Przepiękny, daj coś więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Auto jak auto ... ale... ten kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ej no! Zaraz eska będzie zazdrosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ładny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 :slina: lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 a trzecie miejsce w garazu na co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tam sprzątaczka parkuje S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W trzecim garażu jest pierdolnik : P między innymi paleta z solą na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Drze się mega!! Przed sekunda widziana na Przybyszewskiego przy Lotosie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wracałem uradowany z ASO po naprawie stronica : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wickeed Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Kolor mnie zmiażdżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Słychać było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Flaszkę im postaw, jak bedzie dobrze śmigac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi