Opublikowano 5 Grudnia 201312 l żółty do kitu . gdyby to był żółty Fiat Panda to owszem. alu czy karbon będzie ok
Opublikowano 5 Grudnia 201312 l Autor Podpytam się bo mam fotele takie jak założyciel tematu :[ATTACH=CONFIG]567[/ATTACH] W siedzeniu kierowcy jak i pasażera mam przetarte zewnętrze "lotki" (od strony drzwi) Robić to u jakiegoś tapicera czy szukać nowych foteli na rynku angielskim np. ? Wydaje mi sie ze mozna zmienic sama szmate - tanim kosztem kupujac z anglika... albo dorwac material i dac do przeszycia bede na dniach rozbieral fotel kierowcy - grzana pupa ma gdzies przepalone laczenia mat i nie grzeje wlasciwie - to potwierdze i zrobie foty Lafayette atena jest Dajesz srodek konsoli w hydrografike carbon jak z carsdream po calosci mega to wygląda, folia carbon - fake carbon to taka lipa jak dla mnie mowilem ze dobre cb mam żółty do kitu . gdyby to był żółty Fiat Panda to owszem. alu czy karbon będzie ok co do wnetrza ala czikita to wiedzialem ze mnie pojedziecie i zmienie napewno... ten eksperyment byl eksperymentalny wlasnie bardziej by sie posmiac ... pojde w folie 3m jaka to nie wiem jeszcze jak bedzie tak jak mi sie bedzie podobalo to pokaze zabralem sie w koncu za moje pozycje z przodu (od zakupu jezdze na jednej zoltej paskudzie) i wyszlo tak ze kupilem tez ledy do calego wnetrza... wczoraj przyszla paczuszka ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------
Opublikowano 5 Grudnia 201312 l Jaki koszt całego kompletu żaróweczek i jakie tam dokładnie są? Też muszę to zrobić, czekam z niecierpliwością na efekty
Opublikowano 5 Grudnia 201312 l Autor za te co na focie zaplacilem 70zl z wysylka z czego te dwie duze soczewkowe trzonek p21 kosztowaly 20 zl i sa do lamp tylnych na wsteczne swiatla (na probe) reszty kupilem z zapasem bo wiadomo jak chinska technologia... ogolnie co liczylem to w5w w kabinie jest: 4x w podsufitce, 4x w drzwiach i 2x podswietlenie nog z przodu 2x rurkowe do przedniej lampki w podsufitce, i 2x w5w na pozycyjne przod te co na fotach to 12 sztuk w5w 5xsmd/sztuka; 3 sztuki w5w 20 smd/sztuka; 4 sztuki w5w 5smd/sztuka plaskie rurki 41mm 3 sztuki po 12smd na rurke na wsteczne jest jedna dioda 3w z soczewka co i gdzie wloze poinformuje po instalacji mialem robic jak w a6 z tasmy led ale lutowac mi sie nie chce
Opublikowano 5 Grudnia 201312 l Mam nadzieję, że do weekendu zamontujesz i zdasz reportaż razem z fotkami to też sobie kupię ---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- BTW W postojówkach nawet SMD dosyć szybko się kończą U mnie wytrzymały jakieś pół roku może... Za to z tyłu pod rejką dają radę
Opublikowano 5 Grudnia 201312 l Autor Dzisiaj moze uda mi sie ogarnac to moze cos cykne... pod rejka mam z tasm led moduly polutowane - zarowki poszly w kosz od razu a postojowki przerabialem ale trafilem jakies co ponad rok w a6 smigaly.... ale to chyba tez i dlatego ze w a6 drl-e na ledach mialem w miejsce dlugich
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor Wiec tak... porownanie rurki na diodach do zwyklej rurki w lampce podsufitki... obie rurki: w drzwiach nie jestem zadowolony bo diody swieca w drzwi ale to jest do ogarniecia... porownanie wstecznych generalnie dla mnie za slabo chyba raczej :/ za to z pozycyjnych jestem zadowolony: porownanie: i obie z zenonem: generalnie popelnilem blad bo w malych lampkach w podsufitce nie sa w5w tylko jakies na grubym trzonku... ale chyba polutuje poprostu te plaskie co mam zapomnialem tez o slonecznikach - rurki 39 mm i w bagaju tez 2 rurki 39mm oraz o schowku :/ ale to poogarniam rowniez... ---------- Post dopisany 07-12-2013 at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany 05-12-2013 at 23:52 ---------- szklarska/jakuszyce ogarniete haldex sprawdzony warunki 5/5, wybaczcie foty z kalosza, lustro w domu zostalo podswietlenie rejki gdzies spier... tak to jest lusterko po paru bokach ---------- Post dopisany 16-12-2013 at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2013 at 00:09 ---------- Dobra podswietlenie rejki ogarnolem - wywalilo bezpiecznik - gdzies sie wilgoc do diodek dostala... Zakonczylem podswietlenie srodka w ledach (foty z kalosza): nie swieca te zarowki tak mocno jak panele ledowe ale i nie mecza wzroku a wg mnie jest wystarczajaco jasno... i czikita stajl wypadlo ze srodka teraz jest duzo lepiej chyba nie?
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Mi się nadal nie widzi :decayed: Mi też ale w porównaniu do żółtego to jest teraz git Tylko ten kolor jakoś te niespasowane plastiki uwidacznia:whistling:
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor Jeczycie Pany jak piczki dziewic przed ruchaniem 1. foty z kalosza wiec ni hu hu nie oddaje efektu na zywo 2. to tylko folia wiec wrocic do serii mozna w mniej jak 5 minut 3. wam sie podobac nie musi 4. wole takie szczotke alu niz trumnowy czarny albo oklepany piano black... btw Duds pokaz co tam masz u siebie? serie? heh pees jade z TT sie pobawic troszke jak przyleca dystanse w tym tygodniu to przymiarka letniego setupu nastapi
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor 2 din cwaniak... przymiarka kola juz byla duzo wczesniej ale dorwalem 4 dystanse zmieniajace rozstaw ze srubami za 200 zl i bedzie przymiarka taka ze bedzie mozna przykrecic i opuscic.... ale czy foty pokaze zobaczymy
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l 4. wole takie szczotke alu niz trumnowy czarny albo oklepany piano black... To jest szczotkowane alu? Ja też myślałem o takich dekorach ale chodziło mi po głowie jakieś takie.. jaśniejsze i takie mniej gęste. Musze zobaczyć na żywo. Kiedyś pytałem Bidzia o te dekory i podobno dawał jakiś podkład pod to bo mu sie bez podkładu od słońca pomarszczyła ta folia czy cus:whistling:
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l szalejesz z tym tunelem powiedz lepiej jak jeździ Ci sie A3 vs exA6?
Opublikowano 16 Grudnia 201312 l Autor 4. wole takie szczotke alu niz trumnowy czarny albo oklepany piano black... To jest szczotkowane alu? Ja też myślałem o takich dekorach ale chodziło mi po głowie jakieś takie.. jaśniejsze i takie mniej gęste. Musze zobaczyć na żywo. Kiedyś pytałem Bidzia o te dekory i podobno dawał jakiś podkład pod to bo mu sie bez podkładu od słońca pomarszczyła ta folia czy cus:whistling: to jest szcotka alu w graficie i na zywo zupelnie inaczej wyglada... ciemne jest bardzo a oswietlenie to tak smiesznie podswietla szalejesz z tym tunelem powiedz lepiej jak jeździ Ci sie A3 vs exA6? zima jest to sie bawie... dzisiaj walczylem z Turbo timerem i kurde musze rozpiske stacyjki dorwac co do a3 vs a6: a3 szybsza i duzo lepsza trakcja miejsca za kolkiem tak samo, w a6 ciut ciszej ale i inne zestawienie mialem torsen vs haldex - podobnie duzych roznic nie czuje, na sniegu lepszy fun byl w a6 ale i strach wiekszy jak ciagnelo sie ~4m za soba po waskiej drodze napewno a6 bardziej komfortowa ale a3 daje wiecej frajdy z jazdy... diabel jest a bedzie jeszcze wiekszy Ja właśnie gwint kupiłem nowy ale Ty problem masz... kup gwint do mnie to pogadamy