misiek95 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 No jeżeli nie są pod kątem to skróc tyle samo obie o parę cm i gitarra no i polerka obowiązkowo
arre Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 No jeżeli nie są pod kątem to skróc tyle samo obie o parę cm i gitarra no i polerka obowiązkowo mysle ze prawa na rowno z plastikiem zrobie a lewa na rowno do prawej i bedzie git... a jak nie to jakies inne koncowki sie kupi i dospawa
matyss___ Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 zostaw tak jak jest:) ma byc głosno i brzydko:)
arre Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 jest prawie prawie... bym byl zadowolony to kat jeszcze koncowek zmienie i prawa strone opuszcze z 0,5 cm bo jest ciut za wysoko
michu93 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 całkiem dobrze, ale jeszcze wyżej mogą iść
arre Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 całkiem dobrze, ale jeszcze wyżej mogą iść wlasnie nie moga bo nie ma jak ustawic puszki - ja nie mam belki tylko dyfer z tylu ktory swoje miejsce zabiera i ciezko jest cokolwiek zrobic... jedynie zostaje przespawac inaczej koncowki...
misiek95 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja bym nie ruszal, teraz jest dobrze . Opusciles przód?
arre Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja bym nie ruszal, teraz jest dobrze . Opusciles przód? jeden krotki wieszak jak dostane dzisiaj na srodek auta to przod idzie w okolice 59 cm ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- strzalka na focie zaznaczone przejscie pod dyfrem gdzie jezeli opuszcze to bede walil we wszystko po drodze i zmiejsze znaczaco przeswit auta ale za to rurki z tylu wyzej pojda w dokladke wiec wole obecne rozwiazanie... a kiedys wspawa sie inne koncowki i wtedy wyzej beda ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- Wrzucilem na srodek krotki wieszak i podciagnalem ruru ile mozna... wiec aktualny setup to P:60 T:61 i chyba tak zostanie z uwagi ze noga ciezka ---------- Post dopisany 04-06-2014 at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2014 at 22:01 ---------- wiem wiem brudne auto brudne felgi... Biore sie dzisiaj/jutro za zmiane kata koncowek wydechu male zmiany w srodku - podswietlenie klamek, podswietlenie nog prawie gotowe, polerka lamp, ramka radia, mikrofon, pompka centralnego, i musze opadac zamek tylne klapy bo ma zwarcie czasem i sie sama otwiera i generalne mycie sprzatanie... Jak bedzie wolna chwila to konserwacja podwozia bo tragednia z pogietymi przez lewarki progami od spodu ---------- Post dopisany 08-06-2014 at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 09:04 ---------- Taka tyci sesyjka
Duds Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tył ładnie, ale przód trochę pieje Albo tył podnieść, albo przód opuścić Wybór pozostawiam tobie :decayed:
arre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przod 60 tyl 61 przodem tre tak ze zmieram opone z blotnika:grin:
Duds Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 To dziwnie na foto wygląda Mówiłem, że za duże ET, trza rolować Ja mam ET25 przy 8,5J i można jeszcze wypchnąć, ale nie chcę, bo teraz nigdzie nie przycieram Cały czas się zastanawiam czy zmieniać aczy czy pakować aira i dalej śmigać
arre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wiem ze duze to et z przodu ja mam cos kolo 20 i z 10mm wystaje fela a opona sie chowa w obrysie blotnika tyle ze i nadkola i blotniki mam totalnie serie i jak dobija to zbiera oponki ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Jak CI pasuje aczy to bym nie sprzedawal bo w h zainwestowales i fajna masz
Duds Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 No to coś koło czy ET20? Wydaje mi się, że przy 8,5J ET22 byłoby idealne U mnie rant felgi wystaje, a oponka się chowa, ale gwint jest tak sztywny, że nic nie dobije Ale komfortu zero Zobaczymy ile hajsu zarobię przez wakacje to może bym pomyślał nad b6
arre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Fele maja ET 35 plus 15mm dystans zmieniajacy rozstaw wiec wychodzi ET20 fela wystaje guma sie chowa prawie ale jak dobija to ciut zbiera po bokach tez mam twardo ale musze pobawic sie jeszcze z regulacja czy sie nie da jeszcze twardziej... a tyl mam elegancko na 0 i nic nie przyciera Twojej aczy na krawata bym nie zamienial
arre Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Jaka moc aktualnie? ciagle fabryczna niestety... ale powoli do przodu... 9.09.2014: Taki up... bo niby nic sie nie dzieje a ciagle cos * Uzeralem sie z odm-a i w rezultacie praktycznie cala wpadla nowa - kolano, trojnik, zawor zwrotny, taki fikusny wezyk w ksztalcie s i ezektor oraz nowe obejmy tego wszystkiego * dalem nowe oringi elringa pod wtryskiwacze * walczylem z lampami przednimi - regeneracja kloszy, uzupelnienie pourywanych uchwytow silniczka regulacji i odblysnika, wymiana zarnikow * zawias doczekal sie amortyzatorow z tylu - fabryczne przeszly na emeryture sa mts-y pod kolor * pare woskowan - ostatnie miekkim w niedziele 7 wrzesnia, nastepne juz bedzie na twardym wosku - pod zime najblizsze plany to uzyskanie stanu mechanicznego bliskeigo idealu... wymiana DV, moze tez 1 sondy wymiana Tip-a na silikon duzy serwis - olej filtry itp jak styknie kasy to albo wtryski wieksze albo DP 3" fotki jakies dolacze jak pozbieram pare No i rok pyknal nie wiem nawet kiedy zrobiony przeglad ubezpieczenie plukanka olej filtry sonda 1 bez zarzutu, 2 umarla bedzie wylaczona co na najblizsze miesiace to sie zobaczy takie tam szociki ze spotu Wroc BTW za shociki podziekowal koledze Spartan-owi BTW stalem dzisiaj na cpn-ie a dochodze do auta a oni miedzy soba "pewnie ma 1.6 pod maska a Q to tylko naklejki bo w a3 Q nie bylo" Edytowane 9 Września 2014 przez arre
oca69 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Stawiam skrzynkę wódki że pewnie fachowcy mieli B5 w slajnie
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Łooo Panie... Ja już słyszałem że mam 1.6 z gwizdkiem w tłumiku :grin:
arre Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Łooo Panie... Ja już słyszałem że mam 1.6 z gwizdkiem w tłumiku :grin: duzy ten gwizdek musisz miec Btw pakiet zima onboard inprogress: bedo bixy na koito bedo tip z kwasa od gregora10 konsola w pianoblack... na przyszle lato bedzie 225x40x18 o ile to upchne w nadkolach taka sytuacja... zastanawiam sie nad klimatronikiem czy psikac i nowe oczy w kolejce czekajo...
Czary Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 psikaj jeśli ogarniesz przyciski bo jak wiadomo ciężka sprawa z tym..
Rekomendowane odpowiedzi