Hohe Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 1 minutę temu, tomeka4b7 napisał: Witam. Pytanie do firmy FUTURUM, mam silnik 2.0 tdi BPW auto od nowości aktualnie ma 270000 tyś przebiegu, jakieś 60 tyś temu wymieniany był sam imbusik, pewnie już gniazdo jest wyrobione. Będę z wami się kontaktował w sprawie regeneracji tego modułu. Zapomniałeś o pytaniu. ?
FUTURUM Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) doradzimy,pomożemy jak pytanie dostaniemy:) Edytowane 8 Stycznia 2019 przez FUTURUM
tomeka4b7 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 1 minutę temu, Hohe napisał: Zapomniałeś o pytaniu. ? No w sumie tak pytanie do wszystkich, czy poradzę sobie sam przy wymianie modułu ? czy trzeba go odpowiednio na koła zębate założyć ? jak to jest ?
FUTURUM Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Posiadasz delikatne zaplecze warsztatowe? Edytowane 8 Stycznia 2019 przez FUTURUM
Hohe Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 2 minuty temu, tomeka4b7 napisał: No w sumie tak pytanie do wszystkich, czy poradzę sobie sam przy wymianie modułu ? czy trzeba go odpowiednio na koła zębate założyć ? jak to jest ? Jeśli potrafisz wyjąć michę i moduł, to spokojnie poradzisz sobie z jego złożeniem.
tomeka4b7 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 3 minuty temu, Hohe napisał: Jeśli potrafisz wyjąć michę i moduł, to spokojnie poradzisz sobie z jego złożeniem. Też tak myślę. Jest u mnie problem z mechanikami, strasznie w ciula lecą i kasę drą jak mogą. Także staram się ile to możliwe robić sobie samemu różne rzeczy
tomeka4b7 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 26 minut temu, FUTURUM napisał: Posiadasz delikatne zaplecze warsztatowe? Oczywiście, ze tak. Podnośnik, kanał, narzędzia wszystko jest
XV 1900 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Czy silnik BMN 2.0tdi z Tourana 2006rok 170KM też ma ten ''imbusik'' ??? Edytowane 21 Stycznia 2019 przez XV 1900
FUTURUM Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Nie ma wałków,"imbusa".. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez FUTURUM
czester50 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Sznowni Panstwo Jestem po wymianie felernego wałka wraz z imbusem zakupionego z Waszej aukcji . Chciałbym powiedziec ,ze podejscie do indywidualnej osoby - znakomite , wymienialem walek sam wraz z mechanikiem ,ktory pierwszy raz to robil, trzy razy dzwonilem i za kazdym razem otrzymywalem konkretna i rzeczowa odpowiedz na zadane pytanie. Dlatego Wielki szacun za robote ktora robicie Bede goraco polecal Wasza firme osobom , ktorym bedzie wskazane wymianic felerny wałek. . Walek wraz z imbusem wyslany
XV 1900 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 18 godzin temu, FUTURUM napisał: Nie ma wałków,"imbusa".. Więc nie mam się czego obawiać czy jest coś "Innego" na co mam zwrócić uwagę??
FUTURUM Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 jeździć i spać spokojnie...
XV 1900 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dzięki FUTURUM ? na taką odpowiedż liczyłem ??
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Sciemka, jak mi uda wydymać Robin Hooda to w tym tygodniu a na pewno w przyszłym wysle do Was pompe z CBAB Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Dev
julo23 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Chcialem zapytac czy jest taka mozliwosc ze mechanik mi zle założył ten modul pompy ? Czy mozna go wogole źle założyć ? Pytam bo mam lekkie buczenie, ale nie wiem czym to jest spowodowane, poniewaz robilem kilka innych rzeczy na raz. W najgorszym wypadku zdejme miske u innego mechanika i chcialbym zeby mi to ocenił jak nie znajde innej przyczyny. Póki co musze ogarnać zepsuty EGR. Pozdrawiam i polecam Futurum. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez julo23
Hohe Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 2 minuty temu, julo23 napisał: Chcialem zapytac czy jest taka mozliwosc ze mechanik mi zle założył ten modul pompy ? Czy mozna go wogole źle założyć ? Pytam bo mam lekkie buczenie, ale nie wiem czym to jest spowodowane, poniewaz robilem kilka innych rzeczy na raz. W najgorszym wypadku zdejme miske u innego mechanika i chcialbym zeby mi to ocenił jak nie znajde innej przyczyny. Póki co musze ogarnać zepsuty EGR. Pozdrawiam i polecam Futurum. Moim skromny zdaniem, można. Można źle ustawić wałki względem siebie i względem wału.
hectic Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam serdecznie, Auto stoi na przeglądzie i serwisie pozakupowym w RS Serwis Wrocław, do wymiany wałek - gniazdo ma znaczne ślady wytarcia wytrzyma może że 20 tys. Potrzebuję od Państwa przerobiony wałek i zniżkę dla forum jeśli nadal aktualna ? będę dzwonił. Pozdrawiam
FUTURUM Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam.wałek dzisiaj wychodzi-jutro na miejscu..
mrarturko Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 28.01.2019 o 16:10, hectic napisał: Witam serdecznie, Auto stoi na przeglądzie i serwisie pozakupowym w RS Serwis Wrocław, do wymiany wałek - gniazdo ma znaczne ślady wytarcia wytrzyma może że 20 tys. Potrzebuję od Państwa przerobiony wałek i zniżkę dla forum jeśli nadal aktualna ? będę dzwonił. Pozdrawiam Siema z ciekawości jaki samochód i jaki przebieg, który rok. Z góry dzięki za info. Też się wybieram do Futurum ale w wakacje przy okazji urlopu załatwię sprawę. Mam nadzieję że nic się nie dzieje i dotrwa u mnie przebieg 246 tyś Edytowane 29 Stycznia 2019 przez mrarturko
Rekomendowane odpowiedzi