aras837 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Witam. Przymierzam się do wymiany przegubu(szybkie stukanie podczas ruszania z parkingu na skręconych kołach w prawo.)Wybór jest duży, nie chcę wkładać orginału z serwisu bo to pewnie nieziemskie koszty, ale zarówno najtanszego zamiennika na rynku. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z żywotnością zamienników i jakiś by polecił ????
krzysiekml Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 miałem założony gsp - zaczął trykać po 5-ciu misiącach następnie się rozleciał i upie..olił półos przy okazji -gwarancji nie uznali kolega założył Metelli w b5 1.8t to klęknął jeszcze szybciej-gwarancja uznana i wymiana na Lobro MAXGER zostawie bez komentarza
aras837 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 miałem założony gsp - zaczął trykać po 5-ciu misiącach następnie się rozleciał i upie..olił półos przy okazji -gwarancji nie uznali kolega założył Metelli w b5 1.8t to klęknął jeszcze szybciej-gwarancja uznana i wymiana na Lobro MAXGER zostawie bez komentarza MAXGER -nie wierze w najtansze zamienniki. interesują mnie zamienniki z górnej półki, tylko pytanie który, bo nie chciałbym go wymieniać za pół roku, może ma ktos jakieś doświadczenia???
krzysiekml Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 powiem Ci tak jak masz zamiar jeszcze długo jezdzić tym autem to Lobro lub Spidan niestety cany nie są niskie,u mnie po rozdymaniu przegubu i urwaniu półosi kupiłem na aledrogo całą półos z przegubami i śmigam już rok i cisza więć przemyśl co warto.
aras837 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 Serdeczne dzięki panowie wybiorę jeden z tych dwóch
powaguspisz Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Nie są drogie, tylko to jeden z najgorszych badziewi jakie są dostępne, najtańsze chińczyki. Nie będę się za wiele wypowiadał wystarczy że wiem ile reklamacji było na to. Chcesz sobie, masz zamiar śmigać, polecam METELI i będziesz zadowolony. Opinii nie brakuję, że jest to górna półka, reklamacji jak do tond nie miałem. ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- Lobro lub spidan To jedno i to samo, Nawet pudełka P&P tylko kolor napisu inny.
krzysiekml Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 metelli sory kolego ale przy ich wytrzamałości to bym musiał zakładać co najmniej cztery na rok,takie mam dobre wspomnienia z tymi przegubami i taką mam opinię
Han Solo Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Polecam Lobro, założyłem tego masę w warsztacie, jest OK.
radio22 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Widzę że opinie są podzielone ja kilka miesięcy temu zakładałem lobro i jak na razie spokój
powaguspisz Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Lobro ok jak najbardziej polecam. Natomiast co do Metelli, to może trafiłeś, tak nie neguję, lecz sprzedaję głównie Metelli i EVR Ruvilla, na metelli brak reklamacji na Ruvilla i owszem,.
Rekomendowane odpowiedzi