Skocz do zawartości
IGNOROWANY

oby to nikt z naszych :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ku.wa niezły dzwon. Z Naszych, czy nie, mam nadzieję, ze obyło sie bez zgonów, bo obrazenia to musiały być :(

Opublikowano

No ku.wa niezły dzwon. Z Naszych, czy nie, mam nadzieję, ze obyło sie bez zgonów, bo obrazenia to musiały być :(

No nie wiem.. auto ladnie zmiazdzone.. :confused4:

Wihajster wiesz moze gdzie to bylo..?

Opublikowano

Wihajster[/color][/b] wiesz moze gdzie to bylo..?

niestety....

Opublikowano

Niesmaczne, ale prawdziwe

Opublikowano

O w mordę ! Dobrze, że wiem ze moja stoi pod pracą, bo już bym wydzwaniał.. :shocked:

Opublikowano
:confused4: Kierowca chyba jakieś szanse miał ale pasażerowie to raczej nie (jeśli ktoś z nim jechał)... Mało mu brakowało do przecięcia na 2 połówki :wallbash: To chyba się wydarzyło zimową porą... Pewnie jakaś gołoledź czy coś... Opony to nie zimówki przypadkiem? :mysli:
Opublikowano

Smutek :( naprawdę zastanawiam juz sie nad szybką jazdą po ostatnich wydarzeniach :)

Opublikowano

No to miał dobrze ponad 100km/h tylko światło sie zostało całe mam nadzieje że nie jeździ już po kraju jako nie bity :wallbash: ale ludzi szkoda wątpie że ktoś z tego wyszedł cały.

Opublikowano

Daje do myślenia :(

Opublikowano

:confused4:poskładany jak Wigry 3

Opublikowano

gdyby nie to ze nie ma alumow to bym powiedział ze to moja... babka co ode mnie kupiła a4 wyjeżdżała do Norwegii... ale to raczej na pewno nie ta... bo ona miała alumki... ale nie wygada to za dobrze....z dnia na dzień przekonuje sie ze nie ma sie co spieszyć... ale to jest głownie głupota ludzi... ponieważ wiadomo ze długo nie pada... aż popadało wiec cały kurz sie zmywa i jest zaje*iscie slizgo... ale co tu gadać... póki ktoś nie doświadczy to nie uwierz chyba...[br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 00:03 _________________________________________________i ta jeszcze ma dzielona tylna kanapę... czego moja nie miała :rolleyes:

Opublikowano

k...wa niezła demolka, prędkość nie popłaca ! :shocked:

Opublikowano

Z tego to nikt nie miał prawa wyjść żywy - niestety :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...