wladi Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Ja używam Fluffy i jestem mega zadowolony:wink:
Wajsik86 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 dobry fluffy nie jest zły,można przed nim ściągnąć wodę ściagaczką tylko należy spełnić podstawowe 3 zasady musi być dobra ściagaczka,auto musi być mega dobrze spłukane,ściagaczka najlepiej jak jest wypłukana przed samym użyciem. Zaraz pewnie ktoś powie,że to zło,ale uwierzcie jeśli zachowuje się odpowiednie środki ostrożności z lakierem się nic nie dzieje,robię tak nowe auta i jest ok. Chociaż fluffy spokojnie jedno auto ogarnie i bez ściagaczki:wink:
Griffe Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Masz racje, ktos napisze, ze to zlo. Auto przed korekta mozna tak traktowac, po korekcie bym sie nie odwazyl. Zabezpieczony lakier w sensie cokolwiek, wosk, sealent nawet jakies QD i recznik wymieniony w tym temacie ogarnia dwa samochody jeden po drugim RS6 i S3.
sławek85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Kupiłem irchę naturalną i zobaczymy jak będzie
wladi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Kupiłem irchę naturalną i zobaczymy jak będzie Tylko nie ircha...to na auta powyżej 20 lat:banghead: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Griffe Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Kupiłem irchę naturalną i zobaczymy jak będzie Trudno, co zrobic
Lo-buz Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja osobiscie posiadam SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM i jestem zadowolony.. Tutaj zdjecie z mycia i suszenia.. Samochod woskowany poltora miesiaca temu.. Recznik przyklepuje i go sciagam. Naprawde duzo wciaga, samochod ogarnie, oczywiscie wyciskamy wode a nie wykrecamy recznik..
Griffe Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Przyklepujemy i podnosimy, a nie sciagamy. Wosk jeszcze siedzi:wink: Osuszanie nawoskowane auta to sama przyjemnosc
Wajsik86 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Masz racje, ktos napisze, ze to zlo. Auto przed korekta mozna tak traktowac, po korekcie bym sie nie odwazyl. Zabezpieczony lakier w sensie cokolwiek, wosk, sealent nawet jakies QD i recznik wymieniony w tym temacie ogarnia dwa samochody jeden po drugim RS6 i S3. To uwierz,że się nic nie dzieje,prawie codziennie traktuje ściągaczką nowe prosiaki i nie ma żadnych rysek a jestem na to uczulony:wink: Co do nawoskowanych to wosk daje ściągaczce fajny poślizg i woda się lepiej skrapla.Ale tak jak mówiłem jeśli ktoś chce osuszyć jedno auto to bez ściagaczki flufy spokojnie ogarnia. Irchy używałem kiedyś i z przyjemnością się jej pozbyłem po pierwszym kontakcie z ręcznikiem do osuszania:decayed:
Garet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To już wiadomo co muszę kupić po korekcie na wiosnę, ps polecacie kogoś na ślasku, okolice Bielska do korekty?
przemek882 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 polecam ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków sam używam i jestem zadowolony
gusiak11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ten ShiningCar Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki Samochodowe Kraków jest sporo lepszy od Flluffiego a cenowo jeszcze daje radę, dwa że flluffy (przynajmniej mój) nawet po kilku praniach potwornie farbuje i musi być prany osobno co jest trochę uciążliwe i kosztowne puszczać pralkę dla jednego ręcznika
Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Trudno, co zrobic to porzadna dziewczyna ...
Awra Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 A jakby tak powietrzem z kompresora osuszać Tylko trzeba by było wyrezać jakąś końcówkę.
Wafel1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Na pierwszym miejscu tak jak koledzy wyżej pisali fluffy, na 2 pomarańczowa ściereczka od Jana niezbędnego z linku poniżej jak najbardzej polecam Ścierka z mikrofibry do podłogi | Jan Niezbędny
Rekomendowane odpowiedzi