marcin_o23 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 piękna ta a5, kolor polift cudo
darekef81 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Extra;) daj fotki jak dystansach wyglada bo tez o tym mysle
SHOCKWAVE Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 dystanse faktycznie wyglad znacznie poprawily za to sprezyny nieznacznie obnizyly auto a teraz bede sie dogadywac jak cos sie posypie z gwarancja w aso :/
pocas Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jakie wkładałeś? U mnie po sprężynach Eibacha ProKit Sport Line siadło idealnie. Dobra... Jem i nie doczytałem parę postów wyżej
SHOCKWAVE Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jakie wkładałeś? U mnie po sprężynach Eibacha ProKit Sport Line siadło idealnie.Dobra... Jem i nie doczytałem parę postów wyżej nie wiem czemu ale u Ciebie lepiej to siedzi tak mi sie zdaje chyba ze jeszcze zejdzie w dol bo narazie tylko pare km na nich przejechalem ...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 no jasne ze zejdzie…wtedy pojedz na zbieznosc
SHOCKWAVE Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 no jasne ze zejdzie…wtedy pojedz na zbieznosc wlasnie a po ilu km najlepiej jest jechac na zbieznosc ? 1 tys 2 tys ?
Rekomendowane odpowiedzi