NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 tak jak w temacie kilka zdjątek http://www.siar.piasta.pl/norzad/02.jpg http://www.siar.piasta.pl/norzad/04.jpg http://www.siar.piasta.pl/norzad/05.jpg http://www.siar.piasta.pl/norzad/08.jpg pozdro [ Dodano: 28-12-2006, 23:51 ] Dodam ze jest to 1995r 1.9 TDI 90 KM 2 xpp, el. szyberdach, el. szyby z przodu, ABS, Aspom, C.zamek, el. lusterka
T-żółw Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 ładna seria :| jakkieś fotki wnętrza :?: miłej jazdy i bezawaryjnego użytkowania :!:
Gość zdeniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 zapodaj białe kieruneczki na błotniki i będzie cacy :564:
NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 jakkieś fotki wnętrza :?: mówisz masz http://www.siar.piasta.pl/norzad/06.jpg http://www.siar.piasta.pl/norzad/07.jpg zdjecia robione przed praniem tapicerki i te gówniane dywaniki wiosną wywale bo mnie te sreberka z deka draznia w planach mam::: Ładne alufele...kazdy mi radzi 17' ale boje sie ze na naszych drogach to...sami wiecie..jeszce szybciej mi zawieche wybije;p Polerka oczywiscie bo ma troche rysek.... i moze....cos z audio poskubię sobie Za bardzo nie chce zmieniac nic w karoserii..ten grill mi sie podoba nawet bardzoej niz Kamei.... Audio jakie mam to dosc wiekowe radio kasetowe Keenwod z ( i tu ciekawostka) oryginalną zmieniarką której nie jak nie mogę podłączyc tzn jest podłączona ale nie daje oznak zycia.... z ciekawostek.. jak sprzątałem auto to znalazlem 2 srubokrety, nóż do walk ( :053: :053: :053: wiecej nie chce wnikac kto nią jezdzil tam w Belgii Od ! wlasciciela..co prawda jakis Turek nią jezdził..ale wazne ze tylko on byl wlascicielem od kupna auta pozdro
Gość rob Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 jest już dobrze, jeszcze trochę pracy i będzie bardzo dobrze :diabel:
NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Poprzednie auyo t.j. Vectra A tez miala byc do tuningu..ale z zcasem hak zrobiłem a tu z czasem cos innego..atu się cos przewiozło cieższego..i tym ją dorżnąłem...a jeszzce doszla korozja to auto nie wytrzymało i się połamało Tutaj błędu nie popełnie tego bedzie to auto tylko do ,, lansu'' a do roboty zamierzam kupić....wstydzę się na tym forum powiedziec... Pickupa Dodga Rama 2500 Takim jezdzilem sporo czasu w robocie za oceanem i tez jestem zakochany w tym aucie Ale Audiczka bardziej mi sie podoba Takze audi bedzie do tuningu i lansu..a na wiosne bede sie rozgladal zeby cos sciagnac zza oceanu :diabel: pozdro Każdy mówi kto mnie zna ze ja wariat na punkcie motoryzacji :diabel: :diabel: :diabel: ale zeby tacy wariaci byli na swiecie to by swiat był o wiele piękniejszy pozdro
Wihajster Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 nie ma jak stary podciwy kibelek 1Z :one: a tak z ciekowosci jaki przebieg??
Gość zdeniu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 192 000 km :one: troche za mocno kiera wyświechtana jak na taki niewielki przebieg :027:
Hugo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Według tego co widze na zdjęciu to masz 1pp , bo autach gdzie jest poduszka pasażera na tej zaślepce jest napis airbag , a u Ciebie tego niewidze.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 gratuluję, kupiłeś bardzo podobnego kondona do mojego 1Z
NorZad Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jedno jesy pewne..auto nie miało ,, poważnych przejść'' Mialo napewno lekka stluczke...ale które nie mialo a tak w ogóle to pięknie jezdzi
wiki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 będe srogi :diabelek: : wyciuchrane w środku, ubogie wyposażenie (brak klimy jest nie do pomyślenia :galy: ), 1 Airbag no to na tyle ale proponuję delikatne zmiany : ładne felusie, staranne czyszczenie wnętrza, dobra polerka nadwozia, obszycie wytartej kiery i zmiana poszycia mieszka (10 zł skórka) i wtedy autko będzie świeżo wyglądać tak jak przystało na Audi sorki za szczerość ale ja mówie to co myślę i nie ściemniam miłego lansu po powyższych zabiegach
bushi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Moim zdaniem pierwsze kroki to odmłodzenie autka przez zmianę tylnych lamp kierunków na białe, fele koniecznie , lampy przód w przypływie większej kasy a wnętrze to już inna sprawa jest b. poważnie zniszczone ale spoko trochę pracay i da się zatuszować mankamenty.
NorZad Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 no faktycznie najwiecej pracy nad wnętrzem ale wszystko sie da zrobic tylko najgorszy jest brak zcasu a jeszzce teraz jak zacznę Truckami jezdzic :| :| :| ...ale jakos dam rade
wiki Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 powolutku i starannie do celu do wyczyszczenia kratek nawiewów i szczelin między przyciskami użyj pędzelka albo najlepiej odkurzacza z koncówką szczotki a i czasem nie używaj środka do kokpitu z połyskiem tylko mat bo to nie Daewoo i efekt będzie bllleee czytaj tłusto :one:
NorZad Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Z tymi kierunkami przydymionymi to super pomysł i chyba nawet to niedługo zrobie koledzy..jak mogę te 2 kierunkowskazy ,, przydymić,, :?: no i korci mnie...przyciemnić szybki :diabelek: Obszycie kierownicy skórą :?: hmmm Jak najbardziej :one: super pomysł cos przy tylnych lampach podłubie moze :one: Przyciemnic szybki mnie korci no i cos przy audio podlubac pozdro :one:
spanky Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 stary,dobry,poczciwy jedenzecior ... :diabelek:
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zadbane te autko, abrak alusów i klimy
Rekomendowane odpowiedzi