Mako Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ktoś w B5 Avant ma takiego mod'a? Jeśli tak to poproszę o napisanie dokładnie co i gdzie kupić Może być na PW.
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zakładałem mocniejsze siłowniki ....klapa poszła przy nich delikatnie w dół.....krótsze fioletowe i czerwone springi...klapa przy nich każdorazowo szła w dół....otwierała się klapa tylko przez np.pierwsze 2-3 godziny...na drugi dzień tylko zamek się zwalniał.....zrezygnowałem ze sprężynek...zostawiłem tylko siłowniki...za stary paździerz jednak na tego moda....
kqba Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja zamawiałem niebieskie sprężynki 15.12. Dostałem chyba 7.01. Siłowniki Krosno 24520 po 32zł/szt + 13zł przesyłka Wszystko działa.
kris_91 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Macie ktos jeszcze silowniki do A6 C6 na sell?
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Macie ktos jeszcze silowniki do A6 C6 na sell? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/19150-czesci-w-super-cenach-z-hurtowni-duze-upusty-dla-klubupromocje/ tu dostaniesz Edytowane 12 Stycznia 2015 przez ucho.77
Clynelish Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sprężynki dotarły, w tym tygodniu montaż . ps. na seryjnych siłownikach klapa, jest opadnięta eureka!
Dajmon Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam. Ja zamontowałem dzisiaj siłowniki jak w temacie poniżej: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/303021-trzaskajaca-klapa-bagaznika-avant-podczas-jej-zamykania/#entry4314510
kris_91 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 To jakie sa wkońcu odpowiednie sprezynki?
#Przemo# Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 niebieskie sprężynki + 1 podkładka + siłowniki KROSNO taki zestaw działapo wyjęciu z klapy trójkąta (który jest zadziwiająco ciężki ) śmiga nawet przy -5 stopniach
wujek496 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 u mnie śmiga nawet bez wyjmowania trójkąta
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 u mnie też ale lepiej i łatwiej idzie bez niego w klapie
Dajmon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 We wtorek zamówiłem sprężyny. Dziś piątek i dotarły do mnie. Jutro będę montował.
Clynelish Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Już zamontowałem, wszystko śmiga jak powinno. Niebieskie springi, siłowniki krosno 650N z uszczelkami ale bez podkładek. Na początku, miałem lekki atak serca... bo w pewnym momencie klapa w ogóle nie chciała się otworzyć, ale to chyba lekko zwariował sterownik. Trzeba jednak zauważyć, że klapa ciężko chodzi i myślę, że kobieta w ciąży mogła by urodzić zamykając bagażnik hahaha. Jednakże nie ma się co dziwić jeżeli jeden siłownik 650N utrzymywał klapę w powietrzu. podsumowując polecam tego moda fajna sprawa
piotraudi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 mi mod działa latem ale teraz nie!!! chyba ze kilka razy otworze bagażnik wówczas przez chwile jest ok silowniki krosno 650 kupione rok temu sprężynki niebieskie także do tego 2 podkładki i oring nieraz klapa zatrzymuje sie prawie w połowie tz w spręzynka odbija klape na pewną wysokość natomiast silowniki nie maja na tyle siły aby ja dalej unieść po dotknięciu klapa unosi sie dalej boje sie dać jeszcze po 1 podkładce co by można było zastosować??
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 mi mod działa latem ale teraz nie!!! chyba ze kilka razy otworze bagażnik wówczas przez chwile jest ok silowniki krosno 650 kupione rok temu sprężynki niebieskie także do tego 2 podkładki i oring nieraz klapa zatrzymuje sie prawie w połowie tz w spręzynka odbija klape na pewną wysokość natomiast silowniki nie maja na tyle siły aby ja dalej unieść po dotknięciu klapa unosi sie dalej boje sie dać jeszcze po 1 podkładce co by można było zastosować?? wymień sprężynki na nowe tak jak pisałem wcześniej mniej więcej po roku tracą swoją wydajność ze względu na fakt iż cały czas są w pozycji sprężonej ja wymieniłem springi na nowe śmiga jak ta lala a bez trójkąta w klapie nawet po 3 dniach postoju się otwiera bez zająknięcia
dekemsidlo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czy te siłowniki będą dobre ? http://allegro.pl/silownik-teleskop-bagaznika-audi-a6-c6-allroad-tyl-i4785197609.html
#Przemo# Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czy te siłowniki będą dobre ? http://allegro.pl/silownik-teleskop-bagaznika-audi-a6-c6-allroad-tyl-i4785197609.html Cześć według specyfikacji umieszczonej na tej aukcji są dokładnie takie same jak te z KROSNO ALE jak długo to będzie działało to nie wiem decyzja należy do ciebie, ja osobiście bym tego nie kupował, KROSNO nie jest aż tyle droższe żeby oszczędzać te pare plnów a już kilka razy taka fałszywa oszczędność mi sie odbiło czkawką ALE do odważnych świat należy
dekemsidlo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kupiłem jednak te Krosno Mam nadzieję że będzie hulać
Rekomendowane odpowiedzi