Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne ZDALNE otwieranie/zamykanie klapy bagażnika (avant)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie to masz rację

mi nigdzie się uszczelka nie wbija ani nie wchodzi w siłownik także problemu nie znam, przynajmniej na razie :decayed:

Opublikowano

Ktoś ma niebieskie na sprzedaż.....sprężynki oczywiście:decayed:

Opublikowano

zamów w penta. przyjdą za tydzień, czyli za tyle czasu, co będziesz szukał na forum

Opublikowano
Ktoś ma niebieskie na sprzedaż.....sprężynki oczywiście:decayed:

:hi:

mam 2szt

Opublikowano

Jak by ktoś chciał to mam 4 siłowniki 2 używane 670N i 2nowe 650N, sprzedaje bo mam na oku 730N :]

Opublikowano

Przetestujemy te silowniki :)

Opublikowano

Mówisz i masz :-)

Opublikowano

kto ma na zbyciu 2 komplety zielonych i 2 niebieskich??

Opublikowano

Ma ktoś 1 niebieską?

Opublikowano

Przemek ma...trza w czwartek go złapać w szo ;)

Opublikowano

Kurde czwartek stoi pod znakiem zapytania, musze dziadka zawieść do przychodni na zastrzyki i niewiem ile tam zejdzie czasu...

Opublikowano
No chyba o golfie. Mam mały pomysł jakby mozna wykorzystac te odbojniki w avancie:wink:

Też jestem za wykorzystaniem tych odbojników w avancie, ale tam, w tej rynience jest chyba za mało miejsca aby zrobić takie specjalne otwory pod odbojniki?!

Jeśli masz pomysł: jak i gdzie to jestem za. Nawet już mam komplet takich z golfa IV.

Opublikowano
No chyba o golfie. Mam mały pomysł jakby mozna wykorzystac te odbojniki w avancie:wink:

Też jestem za wykorzystaniem tych odbojników w avancie, ale tam, w tej rynience jest chyba za mało miejsca aby zrobić takie specjalne otwory pod odbojniki?!

Jeśli masz pomysł: jak i gdzie to jestem za. Nawet już mam komplet takich z golfa IV.

Klapa po bokach ma takie jakby plastikowe ograniczniki na których się opiera klapa po zamknięciu. Myśle w tym miejscu wyrezać jakieś mocowanie dla tych odbojników tylko że to na poczatku będzie troche rzeźby i przymiarek. Gdzie takie zdobyłes i w jakiej cenie?

Opublikowano

Klapa po bokach ma takie jakby plastikowe ograniczniki na których się opiera klapa po zamknięciu. Myśle w tym miejscu wyrezać jakieś mocowanie dla tych odbojników tylko że to na poczatku będzie troche rzeźby i przymiarek. Gdzie takie zdobyłes i w jakiej cenie?

Po prostu na Allegro za .... niecałe 10zł/szt !!! Fart, czy takie są tego ceny?

Opublikowano

Daj linka do tych odbojników z golfa :)

Opublikowano

No ciekawe czy to takie jak potrzebujemy bo moga byc to takie nie wysuwane jak w tym golfie na filmiku przed wymianą. Napiszę do gościa i zapytam.

Opublikowano

Pany, a zastanawiał się ktoś nad różnicą wagi klap z golfa i z audi? Da radę ta klapę wybić na tyle, żeby ja siłownik dalej pociągnął? :whistling: