mech15 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 skeeber ile twój kolega wziąłby za taką operację??
Skeeber Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 musisz osobiście wynegocjować , namiar na priv?
hasiu500 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 kat wyciety autko dostało ducha i druga młodosc
yarel Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 kat wyciety autko dostało ducha i druga młodosc wstawiałeś rurę czy pusta pucha???
Piotrek98igo Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 yarel jakbys uczestniczyl w spotach czestochowy to bys kata wycial za 70zl :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 btw, czy po wywalniu kata moga byc jakies jaja z zapachem spalin? tydzien temu wracalem ze znajomymi z urlopu i podczas pantofla w podlodze (pod gorke) kumpel powiedzial mi, ze doszedl do nich dziwny smrod, ewidentnie z wydechu... tak jakby auto dziwnie przepalalo mieszanke
m_kowal Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Za ile można sprzedac katalizator z AFNa ?I zna ktoś jakiś skup w Gdańsku?
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 btw, czy po wywalniu kata moga byc jakies jaja z zapachem spalin? tydzien temu wracalem ze znajomymi z urlopu i podczas pantofla w podlodze (pod gorke) kumpel powiedzial mi, ze doszedl do nich dziwny smrod, ewidentnie z wydechu... tak jakby auto dziwnie przepalalo mieszanke czasem moze tak byc , ale trzeba sprawdzic plecionke przed katalizatorem czy nie ma przedmuchow
Gość majki-m Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Za ile można sprzedac katalizator z AFNa ?I zna ktoś jakiś skup w Gdańsku? ok 250 zł
rickjames Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 poszukuje we Wrocławiu warsztatu gdzie wytnę kata i wstawię rurę czy inne ustrojstwo, oczywiście niedrogo;) z góry dziękuję za odpowiedz!
zgredek27 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 A gdzie taki srodek z kata idzie sprzedac? w Krakowie konkretnie
Greg a4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 A JEST TAM JAKAŚ DATA PRODUKCJI NA KACIE ?/??? MOŻE KTOŚ Z WAS ZAUWAŻYŁ .MOŻE W GERMANY WYMIENIAJĄ TO I OWO CO JAKIŚ CZAS -JEŚLI NIE JEST STARY TZN. BYŁ WYMIENIONY WCZEŚNIEJ TO SZKODA GO BY BYŁO PRUĆ.
yarel Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 yarel jakbys uczestniczyl w spotach czestochowy to bys kata wycial za 70zl :gwizdanie: hmm..a gdzie panowie i kiedy można Was SPOTkać
Piotrek98igo Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 yarel jakbys uczestniczyl w spotach czestochowy to bys kata wycial za 70zl :gwizdanie: hmm..a gdzie panowie i kiedy można Was SPOTkać wszystko jest na biezaco w dziale spotow:" czestochowskich "
MAGIC87 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 hmm..a gdzie panowie i kiedy można Was SPOTkać wpadnij na spota to zabaczysz jak u mnie bez kata gwizda sobie :gwizdanie:
Glovash Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja w AFNie wywaliłem bebechy z kata po 250 tys., bo przy przyspieszaniu "Waliło po nogach" , bo było tak pełno... Ten "syf" sprzedałem za 60 zł chyba... Auto było elastyczniejsze... Co do kopcenia... po dłuższej jeździe w mieście zamulając syf się zbierał w puszce i podczas "przedmuchiwania turbiny" trochę zostawało za ogonem... Dużo daje też paliwo... Przy tankowaniu np. na Shellu z dodatkami auto ani razu nie puściło dymka... nawet w zimę rano... jak paliwo było gorsze to zdarzało się... Ogólnie polecam wszystkim ten zabieg
yarel Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 stało się!! dzisiaj wyciąłem dziada!!!! i poprawę widać zwłaszcza z dołu i ładnie turbo śwista powiem tylko że zostawiłem puchę po kacie i nie słychać żadnych dziwnych polonezowatych dźwięków jak to nie którzy pisali wyżej
Gość majki-m Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 i ładnie turbo śwista doprawdy? akurat w Twoim silniku turbo nie powinno świstać
Glovash Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 u mnie też świstało , a po wywaleniu kata jeszcze bardziej... co niestety oznacza, że są luzy na wirniku...
Rekomendowane odpowiedzi