Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Moja A4 po ostrym tuningu :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chce przedstawić moja ukochana audi :decayed: kupiła mi ja mam która mieszka w niemczech bo zawsze o takiej jej mówiłem a że zkonczyłem szkołe to mama mi kupila:banan: i troche pieniedzy uzbieralem na dodatkowyt tuning tak rzeby byla naprawde na kozaku zeby wszyscy sie patrzeli i podziwiali jaka mam maszyne :naughty::naughty::naughty:

d5c394b09693.jpg

abc80fd8b5eb.jpg

mama mi muwiła że to stuningowana przez jakąś niemiecka firme i takiej w polsce nigdy nie bedzie :banan::banan::banan::banan: jest piekna ohhhh moja piekna

ale postanowiłem zrobić z kolegą zakupy rzeby ją jeszcze bardzie dopieścić i stuningować bo chce jezdzić na zloty z kolegami i na rużne tuningowislka na ktorych kiedys byłem w Wrocławiu:decayed:

kilka żeczy zamówiłem siana poszło ale ktoś kiedyś mówił że na Audi Się nie oszczedza :wink:

http://allegro.pl/audi-a4-b5-tuning-chrom-czarny-mat-listwy-nadkola-i3685844940.ht

bo troche brzydkie koncuwki nadkoli były a to ładne jest

ledy też będą:banan::banan::banan::banan:

LAMPY NOWE AUDI A4 S4 B5 CHROM LED DIODY TUNING Ww (3729900200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

myśle nad tym zderzakiem tuningowym ale nie wiem czy bedzie pasował do mnie???? w dobrej cenie on jest i to tuningowy a nie fabryczny jak każda ma a4

Zderzak tył tylny z belka Audi A4 B5 Tuning Sedan (3738111112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

albo taki nowy ale jeszcze nie wiem bo na ALLEGRO troche sie wywaliłem z kasy na tych zakupach wczoraj już wszystko doszło i poł szopy mam tych gadżetów :decayed::decayed: tato mi od poniedziału pomoże w tuningu i na nastempny łikend może na balety juz pojadę z kolegami moją audi:banan:

w środku strasznie biednie było chyba nic w niemczech nie tuningowali w środku ale to rozumiem bo tyle kasy włozyli że masakra ale środek ja troche dopieszcze takie zakupy ciąg dalszy

POKROWCE NAKŁADKI PODUSZKI PASY NIEBIESKIE TUNING (3753587002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

pokrowce ładne dorwałem z tygrysem bo kolega mowił że robia robote:naughty:

Pokrowce samochodowe z haftem DRAGON - WELUR ! (3725616529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

niebieskie dywaniki tuningowe

- GRUBE DYWANIKI ALUMINIOWE SUPER PROMOCJA TUNING (3695715107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dla bespieczeństwa

ŚWIATŁA JAZDY DZIENNEJ DZIENNE ATEST MODUŁ LEDY (3741311230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i ogólnie chce zrobić całe oświetlenie na niebiesko i juz kupiłem żarówki te ledowe niebieskie zastanawiałem się nad neonami jak w filnie i kupiłem takie to o to

LISTWA TAŚMA LED 10cm 3SMD 3528 KOLOR WODOSZCZELNA (3675151186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kupiłem 6metrów chyba starczy do okoła auta co?? kolega mi podłaczy bo mowiłe ze kiedyś podłanczał

reszte nie pamietam jakie miały z aukcji adresy ale zrobie zdjecia jak siostra mi aparat pozyczy :banan: dam zdjęcia jak dokończe ten tuning :hi::naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

niestety felgi ma takie jak na 1 zdjenciu te 15 bo tamte były za dopłata:kwasny::kwasny: ale kupię chyba białe kołpaki bo te felgi są zajechane a BIAŁE KOŁA SOM FAJNE

Opublikowano

dawaj wiecej fotek:wink:

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano

niezla fura :slina::slina:

dorzuć jeszcze

75627391_1_644x461_dywaniki-chrom-niebieski-super-tuning-super-efekt-bydgoszcz.jpg

wooooooooooooooooooooooooooooooow

Opublikowano

Bardzo fajne audi i ładny bolid widać będziesz robił :naughty:

Powodzenia

Opublikowano

W polsce tez takie sa, ale tylko na wsi

Opublikowano

mam już takie dywaniki fajne co kolego? :wink:

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ----------

kupiłem kilka takich znaczków bo widziałem na parkingu kiedys a4 b5 i miała takie a ja chcem na listwach z boku i z tyłu na klapie

EMBLEMAT ZNACZEK AUDI S-LINE MAT CHROM METAL HIT (3725633650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Piękności :wstydliwy:

Opublikowano

grubo

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Moim zdaniem ktoś tutaj się nabija i nas wkręca...

Opublikowano

kupiłem kilka takich znaczków bo widziałem na parkingu kiedys a4 b5 i miała takie a ja chcem na listwach z boku i z tyłu na klapie

EMBLEMAT ZNACZEK AUDI S-LINE MAT CHROM METAL HIT (3725633650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Weź jeszcze na grill przedni wrzuć... wtedy będzie pełny pakiet s-line :wink::slina:

P.S.

Pani Grażyna?

Opublikowano
matka.jpg
Opublikowano
zeby wszyscy sie patrzeli i podziwiali jaka mam maszyne :naughty::naughty::naughty:

To masz kolego gwarantowane ....

Opublikowano

nie no... to napewno jakis żarcik i ktos z forum se jaja robi xd

a jak nie to wspolczuje Ci z calego serca :decayed::grin:

Opublikowano

Marna bo przesadzona prowokacja ;)

Opublikowano

Na bank któryś klubowicz założył drugie konto i jaja sobie robi......

bo przeciż to nie może być prawda.

Opublikowano

Whyme, po prostu się wstydzi co kupił:grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...