MAT1000 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 A kapselek jaki masz lub jaki robisz ? Ja bym widział czerwony przy tym kolorze Jeszcze nie mam, raczej wolę coś stonowanego z czarną obwódką jak tutaj https://s30.postimg.org/3ke85judd/kapsel.jpg, chyba, że w międzyczasie zaciski jakoś pomaluje to będę myślał Czyli najlepiej ori: Czerwone podobają mi się w tej konfiguracji:
Bruuuum Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Czyli najlepiej ori:No ori albo jak pod tym linkiem z czarnym zamiast chromu Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Bruuuum
makaba Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Każdy tak modzi teraz że nie wiem w co łapy włozyć i co kupować Efekty 500+ Bruuuum rolka robi robotę
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 wszytko ma w czerni a wy mu tu czerwone dekielki wciskacie
FroS-t Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 wszytko ma w czerni a wy mu tu czerwone dekielki wciskacie
Bruuuum Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) wszytko ma w czerni a wy mu tu czerwone dekielki wciskacie No dokładnie, na wiosnę do felg chcę zrobić rs-owy black edition z boku, czyli okleić folią lusterka w titan mat jak felgi, a relingi i ramkę szyb w czarny mat: Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad ramką tez w titan matt, jak tu Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Bruuuum
KoJ@K Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Relingi sobie zmien na czarne, bo nie ma duzo roboty, tak jak z ramkami
Bruuuum Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Relingi sobie zmien na czarne, bo nie ma duzo roboty, tak jak z ramkami Relingi może tak, chociaż chyba wolę okleić, bo jak mi się coś odmieni to tylko zdejmę folię
KoJ@K Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ale duzo yebaninki jest z ich oklejeniem. Czarne relingi mozesz juz kupic za 60-100zl komplet, wiec nie jakis kosmos cenowy, swoje stare sobie zostawisz jakby Ci sie odmienilo i juz
black4 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witaj, Chyba jednak lepiej wyglądają ramki w czerń połysk niż titan zwłaszcza jak szybki tylne są przyciemnione, Pozdrawiam!
afroo. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad ramką tez w titan matt Dla mnie zdecydowanie ta opcja jeśli felgi będą w tym kolorze. Będzie grało z boku z felgami, a z przodu i tyłu z dokładkami. Jeszcze bym tam widział dolne listwy drzwi z S4 w tym kolorze. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez afroo.
black4 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Witaj, Chyba jednak lepiej wyglądają ramki w czerń połysk niż titan zwłaszcza jak szybki tylne są przyciemnione, rzecz gustu, Pozdrawiam! Edytowane 31 Grudnia 2016 przez black4
Bruuuum Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Chyba będę musiał już na żywo przykładać folię i patrzeć która opcja lepsza
Bruuuum Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Złożyłem koła na oponach Dunlop SportMaxx RT MO 235/35/19, kupione od znajomego, 2 sezonowe, prawie 7mm bieżnika Koła wyważone z testem drogowym, mało ciężarków, na jednym kole wyszło bez. Foty: Jakby ktoś chciał zobaczyć różnice opon SportMaxx RT i RT MO czyli z homologacją dla Mercedesa to pokaże foty, jest kilka jak szerokość rowków bieżnika, wysokość rantu ochronnego, łączenie środkowej części, struktura od wewnątrz opony. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Bruuuum
Karasik2 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 aż się świecą od dressingu mimo iż używki:) bardzoooo fajne. Pomalowałeś zaciski na jakiś fajny kolor do tego? Ps Widzę że Tarcze i klocki brałeś mix ferodo textar a tarcze ZIM kupowałeś u kogoś tutaj? daj znać jakie rozmiary pod tą 19" (jestem na etapie wymiany kpl przód tył)
Bruuuum Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na żywo jest ładny półmat po przetarciu fibrą, od lampy na zdjęciach się lekko świecą Zaciski na wiosnę chcę pomalować, mam na oku fajny kolor od BMW pasujący do felg,
FroS-t Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fajnie się Tomek naciagnęły te gumy
Bruuuum Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 4 minuty temu, FroS-t napisał: Fajnie się Tomek naciagnęły te gumy Sporo efektu tutaj daje byczy rant ochronny wersji tej opony z homologacją dla Mercedesa. Dla porównania foty zwykłej RT i RT MO: po prawej MO po lewej MO
FroS-t Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Kup jeszcze te wentyle ukryte , ja bardzo sobie chwale te Moje gumy czyli Vredestein Ultrac Vorti R ale własnie jest tak wielki ten rant że juz mnie drazni to, ale tylko jesli chodzi o wygląd, bo same opony naprwde świetnie sie spisują, tym bardziej jak ktos ma cięzką nogę......może jak kogos złapie to się zamienie na wiosne, na Moich przejechałem jeden sezon tylko,zobczymy, tak czy siak te co masz super wyglądają
Bruuuum Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Kolega oponiarz stwierdził, że do tej felgi nie da się założyć ukrytych, założył mi krótkie wentyle, machnę jeszcze nakładki a nich w kolor felg i nie będzie ich widać Mi tam pasuje większy rant wizualnie
Rekomendowane odpowiedzi