Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kupno kamerki samochodowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Jestem na etapie kupna kamerki i pytanie do Was co polecacie do +- 200zł?

Opublikowano

Podpinam sie pod pytanie

Opublikowano

Ja używam takiego:

CAM REJESTRATOR SAMOCHODOWY OVERMAX CAM-02 FULL HD (3763837168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I sobie chwalę.

Jest bardzo mały, nie przeszkadza, podpięty na stałe w aucie, bezobsługowy, pierdnięcia mrówki w super hiper HD tym nie nakręcisz ale tablice rejestracyjne za dnia widoczne i czytelne nawet przy mijaniu.

Opublikowano
Ja używam takiego:

CAM REJESTRATOR SAMOCHODOWY OVERMAX CAM-02 FULL HD (3763837168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I sobie chwalę.

Jest bardzo mały, nie przeszkadza, podpięty na stałe w aucie, bezobsługowy, pierdnięcia mrówki w super hiper HD tym nie nakręcisz ale tablice rejestracyjne za dnia widoczne i czytelne nawet przy mijaniu.

skad pociagnales +?

Opublikowano

ja polecam ale jak ma gps. wtedy to ma sens w razie kolizji bo zapisuje prędkość i trase

Opublikowano

W tej cenie to o gps-ie niema co marzyć, zresztą w razie kolizji to istotne jest wyraźne nagranie i czas (choć niekoniecznie) - miejsce można poznać na nagraniu.

Ja kupiłem z tej oferty KAMERA SAMOCHODOWA FULL HD 6xIR POLSKIE MENU HDMI (3767665654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i puki co nie narzekam.

Opublikowano
Ja używam takiego:

I sobie chwalę.

a w nocy jak sie to sprawuje?masz jakis filmik?fajna bo mała.

Opublikowano

Ja zamawiam takie coś LS650W NT96650 FULL HD 1080P Car Dash Camcorder 6G fixed lens [LS650W] - $66.50

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

Ja używam takiego:

I sobie chwalę.

Opublikowano
Ja zamawiam takie coś LS650W NT96650 FULL HD 1080P Car Dash Camcorder 6G fixed lens [LS650W] - $66.50

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

ile to cos wyjdzie z przesyłką?zamówiłes to juz?

Opublikowano
W tej cenie to o gps-ie niema co marzyć, zresztą w razie kolizji to istotne jest wyraźne nagranie i czas (choć niekoniecznie) - miejsce można poznać na nagraniu.

Ja kupiłem z tej oferty KAMERA SAMOCHODOWA FULL HD 6xIR POLSKIE MENU HDMI (3767665654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i puki co nie narzekam.

Wiesz że ten model to full hd na oczy nie widział? Cena takiej kamerki to około 17-18usd

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

Tu jest dobra bez GPS Full HD Kamera Samochodowa FULL HD K6000 Biała (3723905050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A tu bardzo dobra z GPS dwie kamerki w jednej Full HD KAMERA FULL HD REJESTRATOR X3000 GPS SAMOCHODOWY (3723905128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

A jak komuś zależy na bardzo fajnej to ta

KAMERA FULL HD REJESTRATOR GS8000 GPS (3723905324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Wiesz że ten model to full hd na oczy nie widział? Cena takiej kamerki to około 17-18usd

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

Tu jest dobra bez GPS Full HD Kamera Samochodowa FULL HD K6000 Biała (3723905050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A tu bardzo dobra z GPS dwie kamerki w jednej Full HD KAMERA FULL HD REJESTRATOR X3000 GPS SAMOCHODOWY (3723905128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

A jak komuś zależy na bardzo fajnej to ta

KAMERA FULL HD REJESTRATOR GS8000 GPS (3723905324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sorry kolego że ciebie uraziłem. Ja nie mam sklepu na alledrogo . Miałem chęć podzielić się swoimi uwagami na tym forum a nie agitować kogoś na kamerką z gps-em. Szkodzenie czyimś interesom też nie wchodzi w rachubę bo niby w jakim celu?:pleasantry:

Opublikowano

Wczoraj bylem w media markcie. Sporo tam tych kamerek. Byla taka jaka Ty masz Vivaldi, sygnowana jedynie firma Bluebird za jakies 139pln, a dzis w Intermarche widzialem taki sam model, ale pod etykieta Lark za 99pln. Opisz dokladniej w jakiej jakosci nagrywa w dzien i w nocy, czy da rade odczytac nr rej mijanych samochodow. Bo cena atrakcyjna tylko ze jakosc plastiku i wykonania to skojarzyla mi sie z dlugopisami z kiosku ruchu za kilkadziesiat groszy.

Ja szukam takiej do 2paczek, wiem ze bedzie bez gpsu, byleby spelniala swoja role podstawowa;)

Btw za***ista w media widzialem Prestigio za 799pln prawie jak HD Pro Hero;)

Opublikowano

ile to cos wyjdzie z przesyłką?zamówiłes to juz?

Zwykłą przesyłką za free od 7 do 28 dni

Kurierem 17$

Zamówiłem już.

Opublikowano

Powiem tak: czytałem tu na forum o kamerkach i obraz nagrywany rzadko kiedy jest HD. Zdarzają się jednak i takie, które mają wyjście HDMI i podobno są lepsze. Tak jak wcześniej pisałem nie jestem profesjonalnym znawcą a mój nabytek szału nie ma ale jak na moje potrzeby jest ok. Jak będę miał trochę wolnego dorzucę nagrania.

Opublikowano

Ja podobnie jak prezes zamówiłem z dalekiego wschodu :]

Na portalu FoxOffer model GT550WS za 107 $ + 16,90 $ kurier DHL z trackingiem :]

Zobaczymy jak przyjdzie, aktualnie jest w HongKongu :]

oo dokładnie taki model

Shadow Recorder GT550WS 1080P Car Dash Camcorder [GT550WS]FoxOffer - Wholesale, OEM, Drop shipping from China directly

na portalu autowrzuta.pl trochę poczytałem i dlatego taki wybór :]

---------- Post dopisany 07-12-2013 at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-12-2013 at 22:09 ----------

No i przyszła do mnie kamerka DHLem :] Wszystko fajnie oprócz tego, że Chińczyk na full legalu wysłał i zapłaciłem opłaty celne 70 zł :/

ale i tak za ta cena to kamerka bardzo ładnie nagrywa :]

w komplecie dwa uchwyty były, jeden na przyssawkę, drugi z taśmą 3M, przewód hdmi, przewód usb, ładowarka do zapalniczki i nano podkładka :]

Opublikowano

Ja kupilem Mivue 388 ale jeszcze nie założyłem :facepalm:

Opublikowano
Ja używam takiego:

I sobie chwalę.

skad pociagnales +?

Pod kierownicą masz listwę, są tam (przynajmniej w B5) 2 piny gdzie pojawia się 12v po zapłonie, mam stamtąd pociągnięty kabel do schowka gdzie sobie zamontowałem dodatkowe, podwójne gniazdo zapalniczki i do jednego z nich podpiąłem zasilacz z zestawu od kamerki.

Ja używam takiego:

I sobie chwalę.

Za dnia rejki tak jak pisałem czytelne ale w nocy to już ciężko (no chyba że auta przed nami na światłach) ale tak to daje radę, zwłaszcza po mieście.

Jak nie zapomnę to wezmę jutro kartę do domu i wkleję jakieś screeny.

Ja aktualnie szukam czegoś na tył, tyle że za szybą to w zimę nie wypali, przynajmniej nie w sedanie i teraz kombinuję nad sprytnym wywaleniem obiektywu na zewnątrz który mógłbym wykorzystać też do kamery cofania (no bo skoro już ma być jakaś kamera na tył... :whistling:).

Opublikowano

ja planuję zakupić PRESTIGIO ROADRUNNER 520

z tego co widziałem występuje z gps-em i bez

ktoś posiada ? jakieś opinie czy może coś innego w tej kasie

Opublikowano

A nie ma czegoś takiego, żeby samo oko kamery zamontować gdzieś na zewnątrz, a twardy dysk hmm w schowku, po odpaleniu sie załącza, po zgaszeniu-wyłącza.

Samo oko zamontować w zderzak albo wyżej- w grill.