MATI766 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam tak jak w temacie nie mam żadnego pomysłu na tegoroczne święta;/ Mój budżet to 300zł. Zgóry dzięki za pomysły
omzig Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 To zależy co lubi... Masz jeszcze trochę czasu do gwiazdki, więc połaź z nią po sklepach i notuj w głowie na co zwraca szczególną uwagę... Notuj uważnie, a sprawisz jej na pewno miłą niespodziewajkę.
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 a co lubi najbardziej , a jak ma coś wypatrzonego co chciała by mieć bardzo to to jej kup , powinieneś wiedzieć co lubi najbardziej jak to twoja dziewczyna
Fido Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Owiń się czerwoną wstążką i przyczep wielką kokardę. Połóż się do łóżka,przykryj kocem i zawołaj wybrankę. Prezent orginalny,na pewno się ucieszy. Nie zapomnij wcześniej o kąpieli, żeby zoonka przy rozpakowaniu nie było
MATI766 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 No własnie czasu nie mam zostaje mi tylko kupowanie prezentu przez internet ;/ Na urki kupiłem jej pandore i parę charmsów była bardzo zadowolona moze coś w tym kierunku mam szukać? może dokupię jej parę jeszczę.
gelo_leczna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Kup jej wibrator ... Będziesz Pan zadowolony .. A tak powaznie kolega fidotp ma za***isty patent A jak jesteś desperatem to kup jej pierścionek zaręczynowy
YATES Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zrób tak jak ja kiedyś - moja kobieta narzekała że nie kupuje jej drogich prezentów to jej kupiłem .....................Konsolę Playstation2.
marda16 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zrób tak jak ja kiedyś - moja kobieta narzekała że nie kupuje jej drogich prezentów to jej kupiłem .....................Konsolę Playstation2.
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zrób tak jak ja kiedyś - moja kobieta narzekała że nie kupuje jej drogich prezentów to jej kupiłem .....................Konsolę Playstation2. :grin:
Kixon Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Taką http://www.youtube.com/watch?v=p3Fvrp08GJU:polew:
Armi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 I to jest prezent (PS2) a nie jakieś maseczki:decayed: Ogólnie, dziwne dla mnie jest jak można mieć problem z kupnem prezentu dla osoby z którą się jest? Moja od razu wiedziała, że gwint to jest dobry prezent:naughty:
Fido Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Książka,pojemnik na kolczyki,zegarki itp, zestaw gumek weekendowych,możliwości wiele.
Aron21 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Kosmetyki , biżuteria , Ciuszki ,zmysłowa bielizna możliwości jest wiele
tomash77 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja to swojej kupię w tym roku pod choinkę... stojak. Tak mi ostatnio poprawia humor, że ten prezent wydaje mi się trafiony.
grzechuszyk Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Proponuję kupić lasce jakiś weekendowy karnet do spa, zawsze możesz pójść z nią, lub ewentualnie jakiś karnet na masaż. Na pewno jej się spodoba.
POWER-KRIS Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Torebkę tego im ciągle mało. Sony Xperia Tapatalk Pro.
sebul Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 za***ista bielizne, prezent dla niej i dla ciebie
POWER-KRIS Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ona mu każe najpierw światło gasić to po co mu bielizna. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Rekomendowane odpowiedzi