xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Troche nie planowny mod w aucie.Tym razem komplety sufit z lifta+ wszystkie lampki LED. Podszybie z lifta:
misiek95 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dziwnie wyglądają te ledy, moich w ogóle nie widać w dzień Edytowane 3 Października 2014 przez misiek95
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dziwnie wyglądają te ledy, moich w ogóle nie widać w dzień Może i tak..ale mi to nie przeszkadza..a swoją robotę robią idealnie.. no i trochę foto rozjaśniłem. Edytowane 3 Października 2014 przez xBladex
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Jak tylko dopadnę jakiś dobry aparat to pokaże ..bo wszystko robione z telefonu.
SMS Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ja tez sie przymiezam do sufitu poliftowego.
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Ja tez sie przymiezam do sufitu poliftowego. no to powodzenia..powiem ci ze w aucie jest całkiem inaczej..
SMS Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Tylko najpierw musze znalezc sufit gdzies.
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Nie wiem czy czasem na forum nie ma ktoś do sprzedania..cos mi sie w oczy rzuciło...a wiesz juz czy bedziesz musiał szyber wymienić?
PiterA4 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 w aucie sie zmienia momentalnie ale roboty tez nie miara
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 No nie powiem ze nie..musiałem cała wiązkę wymienić i cały szyber..ale moim zdaniem warto było to zrobic.
SMS Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 da się ogarnąć wsystkouz załatwiony i wiazka tez. a ja właśnie nie mogę znałeżć sufitu. jak mechanikę silnika ogarniam sam to sufit tez wymienie, choć szczerze mówiąc to nie lubie takiej roboty.
xBladex Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Ja jak mam coś robić z kablami to od razu dziękuje i jadę do kumpla..nie mam nerwów do takich rzeczy..
SMS Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Szcerze mowiąc ja też elektroniki nie lubie chodż staram się ogarniać sam wszystko, właśnie wrzuciłem zdjęcia grila i lampki podsufitki w moj wątek.
xBladex Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Jestem daleko z tyłu za Tobą Wszystko powoli zrobisz..ja chciałem do końca roku zrobić cała moja liste modów ale raczej mi sie to nie uda.
PiterA4 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 najlepsze mialem z wiazka do lampek tak ze zadne schematy i opisy nie pasowaly za uja do mojej lampki heh ale ogarnolem bydlaka
xBladex Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 no kable to porażka..dla mnie nie do ogarnięcia...i z reszta brak sprzętu do takich prac..ale daliśmy rade z kumplem.
SMS Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 A ile kolego z montazem sufitu Ci zeszlo?
Rekomendowane odpowiedzi